Dyrepleier undersøker hund på bordet

Evidensia Son Dyreklinikk

Førsteklasses behandling for ditt kjæledyr

I dag: 09:00 ­- 17:00

Akuttvakt

Medisinske utredninger

Ved Son dyreklinikk utføres det en rekke indremedisinske utredninger.

En slik utredning kan innebære:

 • Blodprøver
 • Urinprøver
 • Avføringsprøver
 • Vevsprøver
 • Røntgenundersøkelser
 • Ultralyd
 • EKG

Veterinæren kan anbefale å utføre disse undersøkelsene hvis dyret ditt for eksempel viser symptomer som slapphet, økt tørste og urinering, kronisk oppkast/diaré, epileptiske anfall osv. Da enkelte symptomer kan være tegn på mange ulike sykdommer, må man ta prøver for å klare å stille en sikker og riktig diagnose. Noen prøver og undersøkelser kan utføres første dag dyret kommer til veterinæren, mens andre undersøkelser vil det måtte settes opp ny time til. Dette avhenger av omfanget av sykdommen, symptomene, utredningsgang og behandlingen.

På Son Dyreklinikk er vi opptatt av å gi dyret ditt riktig behandling ut ifra en korrekt diagnose. Eier holdes informert underveis og prøver og undersøkelser av dyret vil kun bli utført i samråd med eier.

Dette sier kundene

Åsa L

5

Høy kompetanse og god hjelp til kattene mine når det trengs. De som jobber der er genuint opptatt av å hjelpe dyrene og er flinke til å kommunisere med eier også.

Ragnhild Reinhoff

5

Super oppfølging av Daisy i dag❣️ Vi som eiere opplever at vi blir tatt på alvor og at vi får god info som gir innsikt og som betrygger oss på tiltak vi selv kan utprøve. Helhetsopplevelsen kan oppsummeres som en gjennomgående grundighet, som er meget tillitsvekkende. 👏 Tusen takk til alle sammen på Evidencia Son🌺 vh Daisy

Carl Christian Fosse

4

Veldig flinke og høy standard, men dyrt.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Son Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  09:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Fredag
  09:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

default avatar

Klinikkleder og dyrepleier

Kine Ytreberg Larsen

Kine ble utdannet dyrepleier i California og var ferdig utdannet i 2006. Hun jobbet som autorisert dyrepleier noen år i USA før hun kom tilbake til Norge. Hun har i Norge jobbet både i klinikk og på dyresykehus, og  begynte hos oss på Son som kombinert dyrepleier og klinikkleder høsten 2023. Kine sine hovedinteresser er innen tannpleie, men hun har også lang erfaring med akutt og intensiv pasienter, samt anestesi. 
Les mer om Kine
Veterinær Mai-Gret Jacobsen ved Evidensia Dyreklinikk

Veterinær

Mai-Gret Jacobsen

Mai-Gret var ferdig utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole våren 2004. Og har jobbet på ulike smådyrklinikker siden den gang. I 2007 gjennomførte hun den engelske graden Cert GP(SAP) (General Practioner Certificate in Small Animals) Dette er en omfattende tilleggsutdannelse i generell praksis på hund og katt. Mai-Gret har drevet mye med tannbehandling og forebyggende tannhelse på hund, katt og kanin. Hun har interesser innen flere felt og har tatt en rekke etterutdanningskurs. Spesielle interesseområder er ultralyd og kardiologi samt bløtvevskirurgi. Ferdigheter Cert GP(SAP) etterutdanning Etterutdanning innen ultralyd og cardiologi
Les mer om Mai-Gret
Paula Nordhuus

Veterinær

Paula Nordhuus

Paula er veterinær utdannet ved Universitet Warmia og Mazury i Polen. Hun har jobbet som smådyrveterinær i Norge, siden hun var ferdig utdannet i 2014 og begynte hos oss i oktober 2021. Paula har hovedinteresse innen indremedisin og tannbehandlinger. Hun holder på med et etterutdanningsprogram innen tenner på hund og katt, og er en del av vårt tannteam ved klinikken. Vi er heldige som har fått Paula med på laget.  
Les mer om Paula
Siri Øiestad Klynderud

Dyrepleier

Siri Øiestad Klynderud

Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook