Dyrepleier undersøker hund på bordet

Evidensia Son Dyreklinikk

Førsteklasses behandling for ditt kjæledyr

I dag: 09:00 ­- 19:00

Akuttvakt

Lørdager er det kun butikken som er åpent for salg fra kl 10-12.

Tannbehandling

Sunne og friske tenner er helt nødvendig for dyrets velferd. Vi anbefaler daglig tannpuss hos hund og katt for å fremme tannhelsen.
Vi utfører tannbehandling som tannrens med ultralyd, tannrøntgen, tanntrekk og tannkirurgi.

Ved mistanke om vonde tenner er tannrøntgen et meget godt hjelpemiddel. Tannrøntgen vil vise om det er forrandringer langs roten av tannen ved knekte tenner, emaljeforrandringer, slitasjeskader, løse tenner, periodontitt, FORL, ved manglende tenner eller om dyret har for mange tenner. Det tas røntgen rutinemessig i forbindelse med tannrens.

Vi har fokus på kvalitet i alle ledd. Dette medfører at vi kun bruker anbefalte narkosemidler og vi har dyrepleier/anestesi assistenter som overvåker hele narkosen. Om dyret har vært inne for tanntrekk eller tannkirurgi, så passer vi på at dyret får riktig smertelindring i etterkant av behandlingen.

Dette sier kundene

Bjørn Espen Fagerheim

5

Kjøpte våtfor til katten min. Dyrematen virket å være rimelig priset. Kommer tilbake :)

Dan Richard Isdahl-Engh

5

Super service, veldig hyggelig og kunnskapsrik betjening.

Kariann Venaas

5

Vår kjære Pepe føler seg alltid godt ivaretatt hos dem 🥰

Daniel Bratteng

5

Hyggelige ansatte og spesielt ho som tok hand om katta. Veldig empatisk og dyktig!

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Son Dyreklinikk

Lørdager er det kun butikken som er åpent for salg fra kl 10-12.

Åpningstider

 • Mandag
  09:00 ­- 17:00
 • Tirsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Onsdag
  09:00 ­- 17:00
 • Torsdag
  09:00 ­- 19:00
 • Fredag
  09:00 ­- 17:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

default avatar

Klinikkleder og dyrepleier

Kine Ytreberg Larsen

Kine ble utdannet dyrepleier i California og var ferdig utdannet i 2006. Hun jobbet som autorisert dyrepleier noen år i USA før hun kom tilbake til Norge. Hun har i Norge jobbet både i klinikk og på dyresykehus, og  begynte hos oss på Son som kombinert dyrepleier og klinikkleder høsten 2023. Kine sine hovedinteresser er innen tannpleie, men hun har også lang erfaring med akutt og intensiv pasienter, samt anestesi. 
Les mer om Kine
Veterinær Mai-Gret Jacobsen ved Evidensia Dyreklinikk

Veterinær

Mai-Gret Jacobsen

Mai-Gret var ferdig utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole våren 2004. Og har jobbet på ulike smådyrklinikker siden den gang. I 2007 gjennomførte hun den engelske graden Cert GP(SAP) (General Practioner Certificate in Small Animals) Dette er en omfattende tilleggsutdannelse i generell praksis på hund og katt. Mai-Gret har drevet mye med tannbehandling og forebyggende tannhelse på hund, katt og kanin. Hun har interesser innen flere felt og har tatt en rekke etterutdanningskurs. Spesielle interesseområder er ultralyd og kardiologi samt bløtvevskirurgi. Ferdigheter Cert GP(SAP) etterutdanning Etterutdanning innen ultralyd og cardiologi
Les mer om Mai-Gret
Paula Nordhuus

Veterinær

Paula Nordhuus

Paula er veterinær utdannet ved Universitet Warmia og Mazury i Polen. Hun har jobbet som smådyrveterinær i Norge, siden hun var ferdig utdannet i 2014 og begynte hos oss i oktober 2021. Paula har hovedinteresse innen indremedisin og tannbehandlinger. Hun holder på med et etterutdanningsprogram innen tenner på hund og katt, og er en del av vårt tannteam ved klinikken. Vi er heldige som har fått Paula med på laget.  
Les mer om Paula
Siri Øiestad Klynderud

Dyrepleier

Siri Øiestad Klynderud

Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook