Kloklipp hos Evidensia Lillestrøm Dyreklinikk

Bestill time

I dag: 09:00 ­- 16:30


 

Bestill time

Ny-kunde rabatt!

Frem til 30. JUNI får alle nye kunder hos Evidensia Strømmen Dyreklinikk 500kr rabatt på første konsultasjon hos veterinær!
Vilkår: Rabatten gjelder kun ved timebestilling. Gjelder kundens første besøk på klinikken. 

25% rabatt på tannbehandling

I perioden 21. mai til 30. juni får du nå 25% rabatt på tannrens og tanntrekk hos oss. Book time via online booking eller ring oss for å avtale en tid.
Vilkår: Timen må gjennomføres i kampanjeperioden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 

 

Vi ønsker at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.


Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

Enkel timebestilling med Online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 24 02 21 11 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til strommen@evidensia.no.

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner eller tannbehandling.

Priser

Se vår prisliste.
 

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt per telefon på 24 02 21 11
Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær tilstede på telefon 22 68 35 00.