Kloklipp hos Evidensia Lillestrøm Dyreklinikk

Bestill time

Bestill time

25% RABATT PÅ TANNRENS

I perioden 1. FEBRUAR TIL 31. MARS har vi 25% rabatt på tannrens på hund og katt.

Vilkår: Timebestilling må gjøres i perioden 1. februar til 31. mars og gjennomføres innen 30. april. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

25% RABATT PÅ VAKSINE

I perioden 25. DESEMBER TIL 29. FEBRUAR får du nå 25% rabatt på vaksiner hos oss. Kampanjen gjelder både hund og katt, og gjelder alle typer vaksine.

Vilkår: Timen må bestilles innen 29. februar og gjennomføres innen 31. mars. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. 


Vi ønsker at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

Enkel timebestilling med Online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 24 02 21 11 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til strommen@evidensia.no.

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner eller tannbehandling.

Priser

Se vår prisliste.
 

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt per telefon på 24 02 21 11
Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær tilstede på telefon 22 68 35 00.