Veterinær koser med katt og gir trygghet

Evidensia Tromsø Veterinærsenter

sertifisert kattevennlig klinikk

I dag: Stengt

Akuttvakt

Før besøket

Drop-in eller timebestilling?

 • Vi har timebestillinger i hele vår åpningstid
 • Det anbefales å bestille time, også til polikliniske kasus. Da reduserer du ventetiden din og er sikret at vi har tid til å yte deg best mulig service
 • Timer bestilles via telefon eller ved vår online booking.

Er det akutte kasus eller du ønsker time på dagen bør du alltid ringe oss på telefon: 77 65 93 10

Faste før besøket

Operasjons- og utredningpasienter skal være fastet i minimum 8 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy, og svært små og unge dyr. Selv om dyr skal fastes kan de få fri tilgang til vann.

Vasking av dyret

På hund anbefales det at den er ren, men ikke helt nybadet, før operasjon.

Lufting

 • Ved mistanke om urinveisinfeksjon, livmors- eller prostataproblemer og før ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten å tisse de siste 2-3 timene før ankomst.
 • Ved undersøkelse av mage/tarmsykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer.

Medisiner

Informer oss om evt. medisiner ditt dyr bruker

Tidligere sykehistorie

Dersom du er henvist fra en annen klinikk eller har vært hos en annen dyreklinikk tidligere ønsker vi at du ber den respektive dyreklinikken sende oss sykehistorie og evt. annen nyttig informasjon før timen.

Bestille avliving?

Bestill time for dette så vi kan sette av nok tid og holde av stillerommet. Det ligger skjermet til i enden av klinikken og du kan gå direkte ut en egen utgang etterpå til parkeringen. Du/dere velger selv om dere vil være med på alt eller gå før eller under prosedyren.

(Vi tilbyr også avliving i eget hjem, men dette avhenger av kapasitet i klinikken, og må bestilles i ekstra god tid i forveien. Det påløper høyere kostnader for dette.)

Det må signeres et bekreftelseskjema, som du enten kan få tilsendt på forhånd, eller fyllet ut hos oss. Ved avliving betales det på forhånd i resepsjonen. For å fakturere rett er det derfor fint at du på forhånd har bestemt hva du ønsker skal skje med dyret etterpå.

 • De fleste velger felles-kremering (se detaljer på Ditt Smådyrkrematorium)
 • Det er også mulig å få separat-kremert dyret og få tilbake en egen urne med asken (se detaljer på Ditt Smådyrkrematorium).
 • Noen ønsker å ta med dyret hjem for gravlegging. Vi kan oppbevare det her om du ikke har bestemt deg eller vil gravlegge det senere (f. eks dersom avlivingen skjer på vinteren).
 • Det er også mulighet å få sendt dyret til gravlegging på «Minnelund for dyr».

Spør om noe er uklart.

På venterommet

Sikkerhet: Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.

Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst

Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgir dere til resepsjonisten. Små dyr i bur veies på bordvekt under konsultasjonen.

Smittsom sykdom: Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.

Priser: Prisliste vil ligge i resepsjonen, henge på konsultasjonsrommet og også finnes på vår web.side. Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse og omfanget av skade/ sykdom.

Du kan alltid be om et mer eksakt prisestimat for ditt dyr.

Levering av dyret

Oppstalling: Dyr som skal opereres, ha tannbehandling eller utredes kan leveres kl 800 og oppstalles for dagen.

Direkteoppgjør tilbys med forsikringsselskap som har denne ordningen

Om dette er ønskelig må polisenummer has med og direkteoppgjør avtales ved levering. Det påløper en tilleggsavgift for denne tjenesten.

Henting av dyret

Tidspunkt for henting: Henting av dyr skjer vanligvis mellom kl. 15 og 17 , men eksakt tidspunkt avtales med den som tar inn dyret.

Informasjon: Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere over telefon ila dagen eller ved henting. I tillegg får dere en mappe med dette skriftlig.

Resept: Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres vil også ligge i mappen. Husk at du selv må hente medisiner på apoteket.

Avtal oppfølgingstime: Det er viktig å være klar over at oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Det er derfor viktig å sjekke at behandlingen utført fører frem, og at dyret alltid kommer på en avtalt kontroll, før en friskmelder dyret. Få satt opp en time til dette, før du forlater klinikken.

Betaling

 1. I klinikk: Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA, Mastercard og Diners, eller Vipps.
 2. Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige: Ved direkteoppgjør vil eier bli belastet med et gebyr for tjenesten.
 3. Betalingsutsettelse med Svea Finans: Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. 

Forsikring

Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.

Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning fra selskapet for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Dere har som eiere selv ansvar for å sjekke dette, men vi kan være behjelpelig.

Velkommen til oss på Evidensia.

Dette sier kundene

5

Utrolig fin behandling av katten vår! Og helt greit at hele familien kommer inn på undersøkelsen:) Direkte oppgjør med forsikring om du ber om det, ett must for meg som minste uføre. Veldig rolig og flink dyrlege som tar bekymringer på alvor,og har klart omtanke for katten vår. Anbefales på det sterkeste!

5

Det var en flott plass og blei godt mottatt 😍

5

De er fantastisk flinke både veterinærene og dyrepleierne. Og veldig flinke til å ikke få ei overengstelig hundemamma føle seg som en plage når man har 100 spm

4

Beste veterinærkontor i byen. Har et veldig godt utvalg av hundefor. Ofte hekstisk blant de ansatte.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Tromsø Veterinærsenter

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 16:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 18:30
 • Torsdag
  08:00 ­- 18:30
 • Fredag
  08:00 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Mari Kjellman

Klinikkleder

Mari Kjellman

default avatar

Fagansvarlig veterinær

Maja Walthinsen

Marit Vader

Veterinær

Marit Vader

Marit er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2000. Hun har etterutdanning innen øyesykdommer, indremedisin, akuttmedisin og ultralyd.
Les mer om Marit
Yvonne Lynum

Veterinær

Yvonne Lynum

Yvonne er utdannet ved University of Veterinary Medicine, Budapest. Hun er spesielt interessert i indremedisin, poliklinikk og akuttmedisin.
Les mer om Yvonne
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook