Det er trygt å komme til våre dyreklinikker og nå kan eier også være med inn på behandlingsrommet. Les mer om smitteverntiltakene våre.

Evidensia Tromsø Veterinærsenter

sertifisert kattevennlig klinikk

I dag: 08:00–18:00

Velkommen til Evidensia Tromsø Veterinærsenter

Vårt mål er å yte den service vi mener er best for deg og ditt dyr. Dette kan være alt fra avansert diagnostikk og behandling, til samtale, empati og forståelse. Sammen kan vi legge rammene for hva som er det riktige for dere. Hos oss møter du engasjerte og dyktige medarbeidere på telefonen, i resepsjonen og i klinikken. Vi tar alle jevnlig etterutdanningskurs. Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice, vår faglige kvalitet og å bevare våre ansattes trivsel og humør.

Våre veterinærmedisinske tjenester

Ved Evidensia Tromsø Veterinærsenter tilbyr avanserte tjenester, topp moderne utstyr og lokaler og et kompetent og faglig personale. Deg og ditt dyrs beste er vår målsetting.

På vårt dyrehospital er det delt venterom for hund og katt, to operasjonssaler, egen tannavdeling, laboratorium, separat oppstalling for hund og for katt, rehabilitering og et eget stille-rom.

Vi legger inn og overvåker syke dyr døgnet rundt dersom nødvendig. Vi er tilgjengelig når du trenger oss og tilbyr døgnvakt på telefon for akutte situasjoner. Klinikken er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, som garanterer at vi følger høyeste standarden på vår veterinærpraksis.

Smittevern ved klinikken

VIKTIG INFO OM SMITTEVERNSTILTAK (oppdatert 07.07.21):

Vi ber om at du setter deg inn i våre smittevernstiltak før du besøker oss:

 ❗Bruk av munnbind er obligatorisk for alle som skal inn til undersøkelse hos veterinær.
❗ Vi blir glade om du også bruker munnbind om du skal oppholde deg over lengre tid i venterom/butikk 
❗ Vi har ingen drop in, kun timebestilling. Ring oss om du har behov for hjelp.
❗️ Kommer du i bil, ber vi om at du henvender deg i resepsjonen uten dyr og melder ankomst. Vi ber om at du venter i bilen frem til timeavtalen for å forhindre mange kunder i lokalet. Om du er nødt til å vente på venterommet, møt mest mulig presist til timen.
❗ Kun én person skal møte med dyret. Kommer dere flere enn én, ønsker vi at resten av følget venter i bilen. Vi ber også om at kun én person kommer for å handle i butikken. Dette betyr også at ingen barn skal være med til klinikken.
❗ Vi ønsker at våre ansatte skal håndtere dyret ditt mest mulig, og ber om forståelse for at vi kan be deg vente i bilen mens vi utfører våre undersøkelser.
❗ Husk å holde god avstand til alle andre kunder og våre ansatte. Bruk håndsprit som vi har satt fram, både når du kommer og når du går.
❗ Unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe. Spør gjerne våre ansatte om de kan hente varene til deg. Betal helst med kort eller vipps.
❗  Du kan ringe eller maile inn din butikkbestilling til oss. Vi finner fram og pakker klart varene du ønsker, og har dem klare til deg senest dagen etter. Du kan betale med kort eller vipps. Slik minimerer du hvor lenge du oppholder deg i butikken. Vi kan også levere varene til deg ute i bilen om du betaler med vipps 😊

tlf: 776 59 310/tromsovetsenter@evidensia.no – merk med «bestilling av varer».

Tusen takk for at dere samarbeider med oss og hjelper oss å hindre smittespredning.
25% rabatt på Purina Pro Plan hos Evidensia frem til 31. august 2021

25% rabatt på Purina Pro Plan

Nå får du 25% rabatt på alle produkter fra Purina Pro Plan hos oss!
Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et fullverdig vedlikeholdsfôr til hund og katt som er utviklet av veterinærer KUN for Evidensia 🐶🐱 Du får alltid hver 7. sekk gratis hos oss!
Trenger du kanskje påfyll av en veterinærdiett til ditt dyr? Kampanjen gjelder også andre produkter som FortiFlora, DentalCare og Hydra Care!

Av ordinær pris. Tilbudet gjelder frem til 31. august 2021. Kun tilgjengelig hos din Evidensia dyreklinikk

Les mer om kampanjen

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Våre retningslinjer for å overholde smittevern ved dyreklinikken

🙎‍♀️ Eier
En eier kan - i enkelte områder kan nå 2 eiere - være med dyret sitt inn på behandlingsrommet.

🛍️ Butikk
Butikkdelen av våre klinikker holdes åpne som normalt. Vi overholder nødvendige smittevernstiltak. I tillegg til fôr kan du også kjøpe annet utstyr til ditt kjæledyr som den enkelte dyreklinikk har tilgjengelig.

Øvrige smitteverntiltak som videreføres
📏 1(2) m avstand
😷 Vi anbefaler bruk av munnbind
📅 Vi ønsker at du benytter deg av timebestilling

Les om smitteverntiltakene her

Krav om munnbind

Fra og med mandag 9. november blir det krav om å bruke munnbind om du skal besøke oss.

Vi endrer våre åpningstider i sommer

Våre åpningstider endres i sommer.
Uke 28, 29 og 30 er våre åpningstider:

Mandag-fredag 08:00-16:00
Lørdag 10:00-13:00

Akuttvakt utenfor åpningstid opprettholdes som normalt.

Gratis tannsjekk av hund og katt

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Bestill gratis tannsjekk

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Hver 7. sekk gratis

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.

 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis

 • Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret.

  Les mer om Purina Pro Plan Expert Care Nutrition

  Få 15 minutter ekstra tid med veterinæren ved 12 ukers vaksine

  Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

  Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:

 • Riktig fôring
 • Sosialisering
 • Oppdragelse
 • Sykdomsforebygging

 • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!

  Bestill helseundersøkelse og vaksine

  Kom innom og vei valpen hos Evidensia sine dyreklinikker

  Kom innom og vei valpen

  Vi vet hvor skummelt det kan være for valper å komme til veterinær. Vi vet også at en gradvis tilvenning av besøk til dyreklinikk kan forebygge stress og snu veterinærbesøk til noe positivt. Vi tilbyr derfor alle valper å komme innom for gratis veiing og tilvenning til besøk ved dyreklinikken.*

  *Av hensyn til smittevern kan det være noe ventetid for å komme inn til dyreklinikken slik at vi begrenser antall personer som er inne på dyreklinikken til enhver tid.

  Evidensias Tannskole for hund

  Evidensias Tannskole for hund

  Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!

  Gå til Evidensias Tannskole

  MinDyrlege tilbyr videokonsultasjon med veterinær på mobilen

  NYHET: Vi tilbyr nå videokonsultasjon med veterinær

  Min Dyrlege er en digital dyreklinikk der du trygt og enkelt kan treffe våre veterinærer på mobilen, nettbrett eller pc når og hvor det passer for deg.

  Les mer om Min Dyrlege

  Klippe klør hos hund

  Klippekort - kloklipp

  Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

  Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

  Vi tilbyr betaling med Dyrekonto

  Faktura og delbetaling med Dyrekonto

  Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

  Mer informasjon