Evidensia Tromsø Veterinærsenter

sertifisert kattevennlig klinikk

I dag: 08:00–18:00

Velkommen til Evidensia Tromsø Veterinærsenter

Vårt mål er å yte den service vi mener er best for deg og ditt dyr. Dette kan være alt fra avansert diagnostikk og behandling, til samtale, empati og forståelse. Sammen kan vi legge rammene for hva som er det riktige for dere. Hos oss møter du engasjerte og dyktige medarbeidere på telefonen, i resepsjonen og i klinikken. Vi tar alle jevnlig etterutdanningskurs. Vi jobber hele tiden med å optimalisere vår kundeservice, vår faglige kvalitet og å bevare våre ansattes trivsel og humør.

Ved Evidensia Tromsø Veterinærsenter tilbyr avanserte tjenester, topp moderne utstyr og lokaler og et kompetent og faglig personale. Deg og ditt dyrs beste er vår målsetting.

På vårt dyrehospital er det delt venterom for hund og katt, to operasjonssaler, egen tannavdeling, laboratorium, separat oppstalling for hund og for katt, rehabilitering og et eget stille-rom.

Vi legger inn og overvåker syke dyr døgnet rundt dersom nødvendig. Vi er tilgjengelig når du trenger oss og tilbyr døgnvakt på telefon for akutte situasjoner. Klinikken er sertifisert av Den Norske Veterinærforening, som garanterer at vi følger høyeste standarden på vår veterinærpraksis.

 

OBS:  Vi har for tiden dessverre ingen drop in på grunn av koronaepidemien – ring for timebestilling dersom du trenger hjelp.

Av smittevernhensyn kan kun én person følge dyret inn på konsultasjonsrommet. Husk å holde avstand.  Takk for at du hjelper oss å hindre smittespredning!

Vi søker fleksibel tilkallingsvikar!

Vårt team består i dag av 7 veterinærer, 4 autoriserte dyrepleiere og 5 klinikkassistenter. Vi er en sammensveiset, engasjert og positiv gjeng! Ønsker en fleksibel og spennende ekstrajobb? Da kan du være den vi leter etter som nytt tilskudd til vårt team!

Vi leter etter deg som:

 • Er over 18 år
 • Har en fleksibel hverdag og kan stille opp på kort varsel
 • Kommuniserer godt med dyr, kunder og kollegaer
 • Er positiv, effektiv og løsningsorientert
 • Er opptatt av god kundeservice
 • Ønsker å lære og å delta i en hektisk klinikkhverdag
 • Har mulighet til å jobbe mer i perioder, samt i ferier og helger
 • Erfaring fra dyreklinikk, helsevesen og/eller butikkarbeid er positivt, men ikke et krav for å søke på stillingen.

Hva kan vi tilby?

 • En fleksibel stilling, med mulighet for tilrettelegging av arbeidstider i f.eks. eksamensperiode.
 • Et trivelig og faglig sterkt team
 • En spennende og utfordrende jobb
 • Arbeid ved tilkalling, samt planlagte vakter ved behov.
 • Lønn etter avtale

Om stillingen: Stillingen innebefatter arbeid som klinikkassistent. Arbeidet er variert og  består i arbeid i butikk, salg, kundekommunikasjon via telefon, rydding, vasking, laboratoriearbeid, assistering av veterinærer i poliklinikk og forefallende arbeid. Det er ønskelig at den som ansettes har mulighet for å jobbe mye i starten av arbeidsforholdet, for å få til en god og grundig opplæring. Snarlig tiltredelse er ønskelig.

Søknad med CV og referanser sendes til mari.kjellman@evidensia.no. Spørsmål om stillingen kan også rettes hit.

 

Øyelysing fredag 18. september!

Øyelyser Ernst-Otto Ropstad (europeisk spesialist i øyesykdommer)
kommer til oss og har noen ledige timer.
Han utfører øyelysning, gonioskopi, samt undersøkelser ved skader/sykdom.
Bestill time ved å ringe oss på 776 59 310!

OBS: På grunn av smittevern kan du dessverre ikke være være med inn på konsultasjonsrommet under undersøkelsen.

Les mer om øyelysing her:
https://evidensia.no/tjenester/oyelysing/

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Bestill gratis tannsjekk

Evidensias Tannskole for hund

Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!

Gå til Evidensias Tannskole

NYHET: Vi tilbyr nå videokonsultasjon med veterinær

Min Dyrlege er en digital dyreklinikk der du trygt og enkelt kan treffe våre veterinærer på mobilen, nettbrett eller pc når og hvor det passer for deg.

Les mer om Min Dyrlege

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Vi håndhilser ikke
Vi er like glade for å se deg som før, men vi utsetter håndhilsingen til en annen gang

Vi gir deg tilgang til håndsprit
Benytt deg gjerne av håndspriten vi har satt frem, både når du kommer og når du går.

Vi minner deg på luftveishygiene
Hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørklær som deretter kastes. Alternativt kan albuekroken brukes. Etterpå brukes håndsprit eller -vask.

Vi har ekstra fokus på klinikkhygiene
Evidensia har omfattende hygieneretningslinjer som gjelder på alle våre dyreklinikker.

Vask gjerne dyret ditt før du kommer
I og med at viruspartikler kan overføres på overflater, blir vi glade om du kommer til oss med en nyvasket hund! Husk bare å tørke pelsen godt før dere går ut.

Les våre smitteverntiltak

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon