Evidensia Vestfold Dyrehospital er en moderne og velutstyrt dyreklinikk i Tønsberg.

Timebestilling ved Evidensia Vestfold Dyrehospital

I dag: 08:00 ­- 18:00

Akuttvakt

Akutte pasienter prioriteres i åpningstiden. Akuttvakt også søndag fra 09:00 - 16:00

Bestill time

Ved Evidensia Vestfold Dyrehospital ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 33 32 90 00 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til vestfold@evidensia.no

Avbestiling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkle konsultasjoner og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 18 tilkommer et tillegg i pris på 50% og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 20%.

Se priser på vårt behandlingstilbud

 

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på  33 32 90 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.