Klar, ferdig, flokeløs!

Klar, ferdig, flokeløs!

Omsorg og kjærlighet er viktig for at kjæledyrene våre skal ha det så bra som mulig. Kattene våre fortjener å ha det bra på innsiden, men også på utsiden. Våre klinikker tilbyr pelsstell slik at katten din kan føle seg like bra som den ser ut.

Nå har vi 25% rabatt på pelsstell til katt*. Dette er en gyllen anledning til å fjerne flokene som har samlet seg opp med all vinterpelsen, og gjøre pus klar for vårsesongen. 

Rabatten gjelder ved booking og gjennomføring til og med 30. april 2024. 

IVC Evidensia

Pelsstell

fra 1417 - 1867 kr

Spar opptil 622 kr

Kattens pels skal ikke bare være myk og fin å se på, men den kan faktisk si noe om helsetilstanden også. Kattens pels skal blant annet sørge for et godt immunforsvar og være varmeregulerende. Særlig katter med lang pels trenger ekstra omsorg og pelsstell for å unngå floker.

Samtlige av våre dyreklinikker kan gi deg gode råd om hvordan du bør stelle kattens pels, og kan hjelpe deg med klipp dersom flokene har blitt mange og vanskelig å gre ut selv.

Om du ikke finner pelsstell i online booking kan du ringe direkte til din klinikk.


*Pelsstell inkluderer barbering av floker og/eller løveklipp i sedasjon.

IVC Evidensia

Mister katten din pels? 

Pelstap hos katt er relativt vanlig, og kan skyldes en rekke ting. Mange blir bekymret hvis de oppdager at katten plutselig begynner å miste pels eller får hårløse flekker på kroppen.

Hvis du oppdager at katten din mister mye pels eller har hårløse flekker, anbefales det en undersøkelse hos veterinær som kan finne årsaken til dette.

IVC Evidensia

Kattens pelsstellvaner 

Visste du at kattens atferd kan fortelle deg mye om hvordan katten har det? 

Er pelsen glatt og ren, eller er den glansløs og sammenfiltret på enkelte steder? Er katten fleksibel når den vasker seg eller steller den kun områder som er lette å nå? Er katten avslappet med pelsstell eller overdriver den slik at den får sår og områder uten pels?

De fleste katter er eksperter på å skjule smerter, dette er del av deres naturlig forsvar. Vær derfor oppmerksom på kattens kroppsspråk, bevegelsesmønster og oppførsel. Unormal atferd, eller endringer i atferden, kan være tegn på at den har smerter og behøver hjelp.

Book time online

Book time for pelsstell hos din nærmeste Evidensia-klinikk direkte på vår hjemmeside. Time akkurat når det passer deg!

Online booking

Våre klinikker og dyresykehus

Vi har 30 smådyrsklinikker og dyresykehus rundt i landet. Finn din nærmeste Evidensia-klinikk her.

Våre klinikker