Det er trygt å komme til våre dyreklinikker og nå kan en eier være med inn på behandlingsrommet. Les mer om smitteverntiltakene våre.

Purina Pro Plan Veterinary Diets serie til hund og katt

Purina Pro Plan er endelig tilgjengelig ved våre dyreklinikker

Purina Pro Plan veterinærdietter er nå tilgjengelig ved alle våre dyreklinikker i Norge. Ulike dietter brukes av veterinærer både forebyggende og til behandling av sykdommer hos katter og hunder. I tillegg inkluderer vårt utvalg det balanserte og komplette vedlikeholdsfôret PURINA® PRO PLAN® Expert Care Nutrition, som selges eksklusivt hos Evidensia.

 

PURINA® PRO PLAN® VETERINARY DIETS har dokumenterte vitenskapelige fordeler som gjør at kjæledyr kan leve godt med riktig ernæring ved ulike sykdommer og tilstander, f.eks. for å støtte vektkontroll, nyresvikt, gastrointestinale sykdommer og allergier for å nevne noen. En nyhet er Purina Pro Plan Neurocare hundefôr, som støtter hjernefunksjon og kognitive evner hos hunder.

PURINA® PRO PLAN® Expert Care Nutrition er et komplett balansert vedlikeholdsfôr du kun får hos Evidensia. Fôret inneholder aktive ingredienser (ACTI-PROTECT™) beriket med råmelk, som har vist seg å fremme god fordøyelse og støtte kroppens naturlige forsvarssystem. Fôret gir livslang ernæringsmessig støtte og aktiv beskyttelse til hunder i alle livsfaser, inkludert hunder med følsom hud og fordøyelse.

 

Smaksgaranti

Alle Purinas veterinærdietter og Expert Care produkter du finner eksklusivt hos oss, har smaksgaranti. Liker ikke hunden eller katten maten, eller det av en eller annen grunn ikke passer for ditt kjæledyr, kan du returnere fôrsekken mot kvittering og få pengene tilbake eller bytte i en annen fôrtype. Smaksgarantien gjelder når det er minst halvparten av maten igjen i den åpne posen eller pakken.

Hver 7. sekk er gratis

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelklenke til et annet nettsted
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Fokus på ernæring

Produktlanseringen av Purina Pro Plan er et felles prosjekt fra IVC Evidensia Group, der veterinærdietter og vedlikeholdsfôret fra Purina skal være tilgjengelig ved alle IVC Evidensia sine dyreklinikker i hele Europa. Utvalget varierer fra klinikk til klinikk da det avhenger av hvor stor plass det er på de ulike klinikkene. Men alt fôr kan bestilles med kort leveringstid.

– Veterinærfôret fra Purina har lenge vært tilgjengelig i flere europeiske land og i USA. Det blir sterkt anbefalt av veterinærer i disse landene. Det er virkelig flott at vi endelig får inn veterinærfôret fra Purina i vårt sortiment. Det daglige vedlikeholdsfôret, som utelukkende selges hos Evidensia er også svært interessant, sier Monica Heggelund, Spesialist i hunde- og kattesykdommer og Country Medical Director for Evidensia i Norge

– Jeg er spesielt glad for at ernæring har fått så stor oppmerksomhet i konsernet når det kommer til samarbeidet med Purina. Dette er noe som vil komme alle til gode og særlig kjæledyrene, oppsummerer Monica.

Les mer om Purina Pro Plan sitt fôr til hund og katt

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition komplett vedlikeholdsfôr for katter og hunder

Purina Pro Plan Veterinærdietter for katter og hunder