Vi har lansert Evidensia Alltid – på vakt

mandag 6. mai 2024
Alltid veterinær tilgjengelig
Daglig snakker vi med bekymrede dyreeiere som lurer på om dyret deres er syke eller skadet, og om de bør komme inn til en kontroll. For å være så tilgjengelig som mulig har vi lansert nytt telefonnummer på vakt, vi kaller det Evidensia Alltid.
 
Typisk nok så skjer de fleste ulykker etter klinikkens stengetid. Nå nærmer sommer og ferietid seg, og mange vil feriere rundt om i landet og langt unna sin faste veterinær.

Når bekymringene først oppstår, enten det er snakk om en skade, en hund som har spist noe den ikke skal eller katten som kommer haltende hjem etter en utendørsferd, er det godt å kunne rådføre seg med en veterinær. Er dette akutt? Er det noe jeg kan gjøre selv hjemme? Hvilke symptomer skal jeg være obs på? Alt dette kan våre vaktveterinærer hjelpe deg med.

Alltid tilgjengelig

Evidensia Alltid skal sikre at du kommer i kontakt med en veterinær uansett hvor i landet du befinner deg, til alle døgnets tider. Vi har døgnåpne dyresykehus i Oslo, Kristiansand og Trondheim, hvor det alltid finnes veterinærer på jobb.
Når du ringer vårt vaktnummer vil du automatisk kobles opp til nærmeste klinikk i forhold til hvor du befinner deg, eller kobles videre til en av de andre dersom vakttelefonen er opptatt. På den måten er du sikret å få svar, døgnet rundt, alle dager i året.

Nytt vaktnummer

22 12 00 00

Vi har veterinær på vakt hele døgnet, alle dager i året.

Opprettholder lokal vakttelefon

Alle klinikkene kan også nås på sine egne vaktnummer som vanlig. Så om ditt dyr er oppstallet, eller om du befinner deg i nærheten av Oslo, Trondheim eller Kristiansand og ønsker å ringe direkte til dyresykehuset så kan du fortsatt det.