Evidensia Trondheim Dyresykehus

Evidensia Trondheim Dyresykehus

Dyresykehus med Trøndelags beste tilgjengelighet

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Butikkens åpningstider er:
Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt
Butikk og klinikk holder stengt alle helligdager i mai. Vi er alltid tilgjengelig for akuttvakt.

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Trondheim Dyresykehus


Døgnåpen smådyrvakt!

Evidensia Trondheim Dyresykehus tilbyr døgnvakt hver eneste dag hele året. Du trenger bare å kjenne til ett nummer og en fast adresse. Ellers er klinikkens og butikkens ordinære åpningstider Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt

Ring 73 91 80 01 ved akutte skader eller sykdom hos ditt kjæledyr

Mer om smådyrvakt 

Omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

Evidensia Trondheim Dyresykehus er topp moderne med store lokaler og nytt utstyr. Vi er et allsidig team med bred kompetanse og lang erfaring. Med romslige lokaler, nytt utstyr og svært god tilgjengelighet kan vi gi et enda bedre tilbud til pasientene våre!

Vi samarbeider også tett med Evidensia Trøndelag Dyreklinikk på Skovgård og Evidensia Orkdal Dyreklinikk i Orkland, og kan på denne måten tilby veterinærtjenester på begge sider av byen.

Vårt behandlingstilbud

Dyresykehuset har butikk, poliklinikk med separat katteavdeling, gode oppstallingsmuligheter, stort og velutstyrt laboratorium, egen kirurgi- og intensivavdeling, samt egne rom for rehabilitering, tannbehandling, CT-, røntgen- og ultralydundersøkelser. Vi behandler hunder og katter, men også fugl, kanin, marsvin, hamster, rotte, mus, degus, chinchilla, ilder, pinnsvin, slange, gekko, øgler, skilpadder, akvariefisk.

Vi samarbeider også med Hundesenteret, Midt-Norges største aktør på adferd og kurs på hund. Senteret har et bredt fagområde og tilbyr både utdanning, kurs, onlinekurs, atferdskonsultasjoner, hjemmebesøk, hundepark, valpekafé, treninger, medlemsportal og mye annet spennende! Dere kan besøke de her: https://hundesenteret.no/

Vi har Trøndelags beste tilgjengelighet med kontinuerlig døgnvakt, men også svært gode åpningstider i poliklinikk og butikk. Det er gode parkeringsmuligheter for besøkende.

CT undersøkelse tilbys ved Evidensia Trondheim Dyresykehus

Veterinærtjenester ved Evidensia Trondheim Dyresykehus

Vi kan tilby dyrene blant annet følgende tjenester:

 • Egen kirurgi- og intensivavdeling
 • Stort og velutstyrt laboratorium
 • Røntgen
 • EKG
 • Ultralyd
 • Tannbehandling
 • Rehabilitering med fysioterapi og vanntredemølle
 • Egen katteavdeling med separat venterom
 • CT-røntgen – som eneste klinikk i Trondheim!

Husk – vi har alltid GRATIS tannsjekk.
 

Evidensia Trondheim Dyresykehus er ISO-sertifisert

Logo ISO 9001 sertifisering

Vi er stolte av å kunne meddele at klinikken vår er ISO-sertifisert. Dette er et kvalitetsstempel som setter strenge krav til hvordan vi jobber. Hovedmålene med sertifiseringen er å sikre økt kvalitet og effektivitet, samt frigjøre mer tid til behandling av dyr. ISO-sertifiseringen erstatter den tidligere sertifiseringsordningen til Den Norske Veterinærforening.

Les mer om ISO-sertifiseringen

Online booking - bestill behandlinger når det passer for deg

Til alle utredninger, konsultasjoner, kirurgi, tannbehandling, røntgenundersøkelser og lignende ønsker vi at det bestilles time. Akuttpasienter prioriteres. Vi har timebestilling direkte via online booking. Finn den tiden som passer best for deg, når og hvor du vil! 

Online booking
 

Vi ønsker deg og kjæledyret velkommen❣️

 

Henvisninger (for veterinærer)

Vi tar i mot henvisninger på de fleste fagområder. Henvisninger kan sendes via vårt digitale henvisningsskjema.

Henvisningsskjema


 

Her finner du Trondheim dyresykehus

I kartet under finner du veien til vårt døgnåpne dyresykehus. Dyresykehuset ligger sentralt beliggende ved E6 og det er gode parkeringsmuligheter rett foran klinikken.

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til trondheim@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill time hos veterinær via online booking

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier lytter på hund

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
 • Sykdomsforebygging
Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!
IVC Evidensia

Meld deg på Evidensia nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips og triks til hverdagen med ditt kjæledyr, invitasjoner til arrangementer, gode tilbud og viktig informasjon om hva som rører seg i dyreverden.

Dette sier kundene

5

Trivelig vetrinær. Ledige timer på kort varsel.

5

Kjempe fin opplevelse og vi ble kjempe godt mottatt da vi kom på akutt time natt til 24.12.23 - fikk veldig god oppfølging da veterinæren ringte oss på 1 juledag 23 - da vi tok den avgjørende telefon at vår 7 år gamle beste venn måtte få slippe - ble veldig godt mottatt av assistent og veterinær ved livets slutt til vår kjære Raja ❤️🐾Ambefaler på det sterkeste 🙂

4

Ok

5

Ja jeg skal da fortelle hvordan jeg opplevde de flotte menneskene på denne flotte plassen! Etter en litt stresset tlf fra en litt over stresset kattemamma, ble vi tatt i mot av den søteste, triveligste og godeste dyrlegen Marita ❤️ Hun tok så utrolig godt vare på katten og ga god informasjon til den fortsatt noget stressede kattemammaen 😂 Og når vi kom kom hjem så hadde vi selvsagt litt flere ting vi lurte på, og ble møtt i tlf av en utrolig hyggelig og sympatisk mann! Husker desverre ikke hva han heter, men han svarte på alle de sikkert litt teite spm mine 😂Anbefaler denne plassen til alle som har små eller store dyr! Flottere folk til å gjøre syke dyr frisk skal du lete lenge etter ❤️❤️❤️

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Trondheim Dyresykehus

Butikkens åpningstider er:
Man-Fre: 07.30-20.00 Lør: 09.00-16.00 Søn: Stengt
Butikk og klinikk holder stengt alle helligdager i mai. Vi er alltid tilgjengelig for akuttvakt.

Ring 73 91 80 01 ved akutt skade eller sykdom hos ditt kjæledyr.

Spesielle åpningstider

Åpningstider

 • Mandag
  Døgnåpent
 • Tirsdag
  Døgnåpent
 • Onsdag
  Døgnåpent
 • Torsdag
  Døgnåpent
 • Fredag
  Døgnåpent
 • Lørdag
  Døgnåpent
 • Søndag
  Døgnåpent

Medarbeidere

Helen Ferriday

Klinikkleder

Helen Ferriday

Helen har fagbrevet innen heste- og hovslagerfaget, og har tidligere jobbet flere år med travhest, samt salg og kundeservice. Hun kom til oss i januar 2021, og har alltid vært brennende engasjert i arbeid som knytter mennesker og dyr sammen.
Les mer om Helen
Monica Jørgensen

Fagansvarlig veterinær

Monica Jørgensen

Monica ble uteksaminert ved Norges Veterinær Høyskole desember 2011, og har dermed mange års erfaring fra smådyrpraksis. Hun har jobbet en del år på klinikk i Ålesund før hun tok til fornuften og flyttet tilbake til hjemtraktene i 2020, og ble en del av Evidensia.  Monica treffer du på dagtid og er fagansvarlig veterinær ved dyresykehuset. Hun er engasjert og interessert i alle fagfelt, men har et ekstra varmt hjerte for indremedisinske utredninger, ultralyd, skoping og kardiologi. Vår fagansvarlige veterinær er en god støtte for alle sine kolleger, og møter alltid alle med et smil om munnen og sprer glede i hverdagen vår!  Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk Monica har tatt flere ulike kurs innen indremedisin, akuttmedisin, ultralyd og adferd  
Les mer om Monica
Lene Teigland Wilkinson

Veterinær

Lene Teigland Wilkinson

Lene ble en del av teamet vårt mars 2019. Hun studerte i Edinburgh i Skottland, og begynte å jobbe som veterinær i 2012. Lene har tidligere jobbet i Manchester, Bergen og Stavanger. Lene treffer du på dagtid ved dyresykehuset, og hun har stor lidenskap for tannbehandling, hudlidelser og behandling av eksotiske dyr og gnagere. Hun er en super kollega som har stor glede av å dele kunnskap og tar alltid en utfordring. Hun tar godt imot både to- og firbeinte! Fagfelt: Odontologi, dermatologi, eksotisk medisin Lene har tatt flere ulike kurs innen dermatologi og odontologi, i tillegg har hun har også studiefordypning og erfaring innen eksotisk medisin som omfatter kaniner, gnagere, reptiler, ilder og burfugl, samt frittlevende pinnsvin og fugler.
Les mer om Lene
Kathrine Eidesmo

Veterinær

Kathrine Eidesmo

Kathrine er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen, og begynte å jobbe som veterinær hos oss i 2020. Kathrine treffer du døgnet rundt, da hun deltar i vaktordningen vår. Hun har stor interesse for indremedisinske utredninger, ultralyd, akuttmedisin og akuttkirurgi. Hun er en engasjert kollega som er systematisk og ryddig i arbeidet sitt, og har stor forkjærlighet for sine pasienter! Fagfelt: Indremedisin, Billeddiagnostikk, Akuttmedisin, Akuttkirurgi Kathrine har tatt flere ulike kurs innen endoskopi, mage og-tarmsykdommer, billeddiagnostikk, infeksjonssykdommer og antibiotikabruk. Hun har fullført etterutdanning gjennom Evidensia Graduate Academy, og er nå godt i gang med sertifisering gjennom ESAVS, med indremedisin som hovedfelt.
Les mer om Kathrine
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook