Veterinær koser med hund Evidensia Fana

Timebestilling hos Evidensia Fana Dyreklinikk

I dag: 08:00 ­- 15:00

Bestill time

25% rabatt på tannbehandling

I perioden 21. mai til 30. juni får du nå 25% rabatt på tannrens og tanntrekk hos oss. Book time via online booking eller ring oss for å avtale en tid.
Vilkår: Timen må gjennomføres i kampanjeperioden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 

Vi ønsker at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

Enkel timebestilling med Online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 55 09 05 05 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til fana@evidensia.no


Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger.


Priser

Se vår prisliste

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt per telefon på 55 09 05 05.