Veterinær koser med hund Evidensia Fana

Våre tjenester og behandlingstilbud

Behandlingstilbud til kjæledyr

Evidensia Fana Dyreklinikk tilbyr ditt kjæledyr undersøkelser, diagnostisering og behandling av beste kvalitet. Her kan du lese mer om de ulike behandlingene vi tilbyr.


Bestill time via online booking

Dette sier kundene

5

Ble tatt i mot med åpne armer og varmt hjertelag da eg kom inn med ei tispe som trengte akutt keisersnitt.Godt informert hele veien,flotte fasiliteter,dyktige dyrleger, dyrepleiere og assistenter.2 små mirakler kom og overlevde takket være de dyktige folka der.Tusen takk.

5

Supertrivelig klinikk! Nytt og fint, blide folk, konkurransedyktige priser og super service.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Evidensia Fana Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 20:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 18:00
 • Fredag
  08:00 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Lisa Marie Nordbø

Klinikkleder og Dyrepleier

Lisa Marie Nordbø

Lisa er vår klinikkleder og hun var ferdig utdannet med Bachelor i Veterinary Nursing (dyrepleier) ved Middlesex University i 2017 og har siden jobbet i Bergen. Hun trives med hektiske dager med mye å gjøre og er interessert i å lære mer hele tiden. Hun har god erfaring fra akuttvakt, anestesi og smertelindring og interesserer seg for det meste. 
Les mer om Lisa
Christina Eide-Knudsen

Veterinær

Christina Eide-Knudsen

DVM DipECVS

Christina Eide-Knudsen er født og oppvokst i Bergen. Hun ble ferdig utdannet veterinær i København i 2007. I 2015 ble hun godkjent som Europeisk spesialist i smådyrkirurgi, etter å ha vært 5 år i England og fullført sitt residency ved Universitetet i Cambridge.  Hun er en av Norges høyeste utdannede kirurger innenfor veterinærmedisin, og utfører avansert bløtvevskirurgi, rekonstruert kreftkirurgi, laparoskopisk kirurgi og nakke- og ryggkirurgi.
Les mer om Christina
Annette Vindenes

Veterinær

Annette Vindenes

BVMS MRCVS CertAVP (ECC) BSc

Annette er født i Bergen og ble ferdig utdannet veterinær i Glasgow 2014. Etter dette jobbet hun på akuttsykehus i England og Australia og I 2022 ble hun sertifisert akuttmedisiner i England etter en 3 årig utdannelse. Med sin bakgrunn kan Annette stabilisere våre akuttpasienter og tar i mot både indremedisinske og akuttkirurgiske saker som: keisersnitt, fremmedlegmeoperasjoner, forgiftningssaker og behandler terminale pasienter. Annette holder også kurs i hjerte- og  lungeredning og point of care ultrasound-kurs for andre veterinærer og kolleger.
Les mer om Annette
default avatar

Veterinær

Daisy Kenter

Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook