Veterinær holder kanin i armene

Timebestilling ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

I dag: 08:30 - 16:00

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-13.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 14:00.

Bestill time

Ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

 

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene for hund og katt hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 22 78 84 84 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til groruddalen@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 16 og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 20%.

Se vår prisliste

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 22 78 84 84

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her