Veterinær holder kanin i armene

Timebestilling ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

I dag: Stengt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-13.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 14:00.

Bestill time

25% RABATT PÅ TANNRENS

I perioden 1. FEBRUAR TIL 31. MARS har vi 25% rabatt på tannrens på hund og katt.

Vilkår: Timebestilling må gjøres i perioden 1. februar til 31. mars og gjennomføres innen 30. april. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

25% RABATT PÅ KASTRERING OG VAKSINE FOR NYE AGRIA-KUNDER

I samarbeid med Agria ønsker Evidensia å sette fokus på katten som familiemedlem. Til tross for at det finnes flere katter enn hunder i Norge, er 70% av hundene forsikret og bare 10% av kattene. I perioden 1. MARS TIL 30. APRIL får alle nye kunder hos Agria 20% rabatt på katteforsikring. Du får ytterligere 10% dersom katten er chipmerket. 

Alle som tegner katteforsikring hos Agria i denne perioden får nå 25% rabatt på vaksine og kastrering hos oss. Oppgi kodeord "AGRIA" ved timebestilling. Forsikringsnummer og velkomstmail må fremvises. 

Vilkår: Tilbudet gjelder alle katter som ikke allerede er forsikret hos Agria. Rabatten gjelder det første året. Rabatten hos Evidensia gjelder i 3 måneder etter tegnet forsikring.

 

 

Ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene for hund og katt hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 22 78 84 84 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til groruddalen@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 16 og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 20%.

Se vår prisliste

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 22 78 84 84

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her