Veterinær holder kanin i armene

Før besøket hos Groruddalen Dyreklinikk

I dag: 08:30 - 19:00

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-13.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 14:00.

Før besøket

For at besøket og behandlingen her hos oss på Evidensia Groruddalen Dyreklinikk skal bli så bra som mulig både for dyr og eier, har vi laget informasjon som du bør lese før du kommer. 

I forkant av ditt besøk

Timeavtale

Du kan enkelt bestille time for de vanligste behandlingene via online booking. For mer avanserte utredninger har vi timebestilling i vår åpningstid på hverdager fra 08.30 til 19.00. Du kan bestille time på telefon, e-post eller ved å komme innom resepsjonen.

Akutthjelp

Vi tar alltid imot pasienter som har akutt behov for veterinær, men ring først slik at vi kan forberede oss før du kommer.

Poliklinikk

På lørdager mellom 10.00 og 11.30 kan du komme innom uten timebestilling, eller du kan bestille time mellom 11.30-13.00, da tar vi imot polikliniske behandlinger. Vi har ikke anledning til å utrede sykdom som har vart over tid, men kan hjelpe til med akutte tilstander og sette opp tid til videre utredning i påfølgende uke. Vi har akutt-tid mellom 13.00 og 14.00.

Faste

Vi ønsker som en generell regel at operasjons- og utrednings-pasienter skal faste i minimum 6 timer før besøket. Dette gjelder alle dyr bortsett fra kaniner og gnagere som skal ha tilgang til høy helt fram til besøket. En del undersøkelser og operasjoner har andre krav til fasteperiode, dette får du informasjon om hvis det gjelder ditt dyr. Alle dyr skal ha fri tilgang på vann fram til besøket.

Lufting

Pasienter som har symptomer fra urinveiene eller som skal til ultralyd skal ikke tisse før de kommer. Ta dyret raskt ut i bilen og derfra inn i klinikken, slik at de kommer med full blære.

Medisinbruk

Det er viktig at du vet hvilke medisiner pasienten bruker og når det ble gitt medisiner sist.

Priser

Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider. En del priser varier ut fra dyreart, størrelse på dyret og omfang av undersøkelse/skade. I mange tilfeller hvil du få et veiledende prisestimat. Oppgi gjerne dette når du kommer.

Når du kommer

Sikkerhet

På venteværelse skal alle pasienter holdes i bur eller i bånd.

Registrering

Henvend deg i resepsjonen slik at vi vet at dere er kommet.

Veiing

Alle hunder skal veies i resepsjonen slik at vekten kan føres i journalen. Katter som sitter i bur kan veies inne i klinikken.

Hund veies før besøk til dyreklinikk

Smittsom sykdom

Ved mistanke om smittsom sykdom som diarè, oppkast, hoste eller hudparasitter ønsker vi at du registrerer deg før du tar pasienten inn i klinikken.

Priser

Har du fått et prisoverslag er det fint om du opplyser om dette, priser på videre undersøkelser og behandlinger vil da opplyses om underveis av veterinæren.

Levering

Oppstalling

Pasienter som skal opereres eller utredes leveres fastende mellom 08.00 og 08.30

Direkte oppgjør med forsikringsselskap

Ønsker du direkte oppgjør med ditt forsikringsselskap, må dette avtales ved levering slik at egenandelen er avklart når dere kommer for å hente pasienten. Vi gjør oppmerksom på at direkteoppgjør faktureres med et administrasjonstillegg som i dag er på kr 250,-.

Henting

Tidspunkt for henting

Ved levering av pasienten blir det gjerne avtalt om pasienten skal hentes i innenfor et tidsintervall, eller om det er ønskelig at vi ringer når pasienten er klar for å komme hjem. Siste tidspunkt for henting er vanligvis kl 18.30.

Informasjon

Våre rutiner er at behandlende veterinær ringer eier etter operasjon eller undersøkelse for å informere om dagens behandling og videre plan. I tillegg til dette skriver vi inn viktig informasjon på kvitteringen. Dyrepleier som leverer ut pasienten vil også kan komme med tillegginformasjon og svare på spørsmål.

Resepter

Veterinæren gir ofte informasjon om hvilke medisiner som skal gis etter behandlingen. Du får resept og må selv hente medisinene på apoteket. Klinikken har ikke anledning til å selge medisiner.

Oppfølgingstime

De fleste pasienter som har vært innlagt på klinikken, trenger en oppfølgingstime  for at behandlingsresultatet skal bli så godt som mulig. Det er gunstig å bestille en oppfølgingstime allerede ved henting.

Betaling

Vi har ingen faktureringordning, så alle konsultasjoner utføres mot betaling når pasienten blir hentet. Man kan betale med kontanter, Vipps eller betalingskort - Visa eller Mastercard.

Direkteoppgjør

Har du forsikringsavtale med et selskap som tilbyr direkteoppgjør, må dette være avtalt ved levering slik at størrelsen på egenandelen er avklart før henting.

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID.
 

Søk Svea
 

Forsikring

Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne en veterinærforsikring. Sjekk hvilket selskap som kan gi deg den beste avtalen.  CT og MR samt noen  kostbare operasjoner krever forhåndsgodkjenning hvis forsikringsselskapet skal dekke utgiftene. Dere som eiere må sjekke dette, men vi kan være behjelpelige.

Katt løftes av dyrepleier

 

Dette sier kundene

Neusa Tomac

4

Jeg har ikke vært inne men det så veldig bra ut

Iren Bjerklund

5

Helt fantastisk hvordan dere tar vare på både våre kjære firbente og oss eiere! Min hund har «dessverre» hatt «klippekort» hos dere i snart 9 år. Alltid fått god hjelp og fantastisk oppfølging, følt oss veldig godt ivaretatt og trygge. Har nå flyttet ganske langt fra Stovner, bor nå i nærheten av Hamar, men bytter ikke klinikk, vi tar turen til Oslo. Så STOR TAKK til dere alle på klinikken for den fantastiske jobben dere gjør!!

javier almeida

5

God service og ikke minst veiledning. Føler at hunden min og meg blir godt tatt vare på

Wenche Bakke Berntsen

5

Både dyr og eiere blir tatt godt i mot. Blir forklart på en forståelig måte hva de finner, hva de ser etter osv. De følger opp prøver, ringer tilbake om man må vente på resultatet. Føler de kan yrket sitt godt, og har god kommunikasjon med eierne og behandler dyret pent. Kommer med anbefalinger for veien videre. Vi har gått der i mange år, og kommer til å fortsette med det. Dyrt er det jo, men dyr er dyrt...sånn er det bare.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Groruddalen Dyreklinikk

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 10.00-13.00. Butikk og resepsjon er åpen frem til kl 14:00.

Åpningstider

 • Mandag
  08:30 - 19:00
 • Tirsdag
  08:30 - 19:00
 • Onsdag
  08:30 - 19:00
 • Torsdag
  08:30 - 19:00
 • Fredag
  08:30 - 19:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Siri Skjelbred

  Klinikkleder

  Siri Skjelbred

     
  Les mer om Siri
  Stefanie Traberg

  Veterinær, fagdyrlege

  Stefanie Traberg

  Stefanie ble utdannet Veterinær i 2008 i København. Hun jobbet på henvisningshospital i både Danmark og England før hun startet på Evidensia Groruddalen Dyreklinikk 2012. Hun har mye erfaring innenfor ortopedi- og bløtvevskirurgi. Har også stor interesse for indremedisin og utfører ultralyd av både abdomen og hjerte. Har et Cert i Endoskopi fra 2015 og tar imot henvisninger i Endoskopi fra andre klinikker. I 2020 ble hun ferdig med en Master i Internal Medicine. Dyr Labradoren Marmite. En veldig glad hund som ofte er med på klinikken.
  Les mer om Stefanie
  Hanne Mittelbach

  Fagansvarlig veterinær

  Hanne Mittelbach

  Hanne har jobbet ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk siden 2001. Hun jobber til daglig med allmenn medisin, ultralyd scanning og kirurgi. Hun tar også imot pasienter til halthetsutredninger. Hanne har særlig interessefelt innen ultralyd diagnostikk og kirurgi, både bløtvev -og ortopediske inngrep. Dyr Border terrieren Moni Erfaring   2001-: Veterinær ved Evidensia Groruddalen Dyreklinikk 2000-2001: Veterinær ved Dyrlegens Senter 2000: Uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole Kurs; 2017: Cer i Small Animal Surgery 2016-2017: Lennart Sjøstrøm School, 5 uker praktisk kirurgi kurs ved Evidensia Academy København Diverse ultralyd kurs: Cardiologisk ultralyd , ultralyd grunnkurs- og fordypning buk Diverse kirurgi kurs: Bløtvev, øyekirurgi, ortopediske kurs innen leddkirurgi, korsbåndskader og patellaluksasjon i både inn-og utland, kurs innen kirurgisk akutt-og intensivbehandling Anestesikurs  
  Les mer om Hanne
  Karoline Dolva

  Veterinær

  Karoline Dolva

  Karoline har jobbet på Evidensia Groruddalen Dyreklinikk siden hun var ferdig utdannet veterinær i 2003. Hun jobber mye med odontologi (tannbehandling) og utredninger indremedisin hos hund og katt. Karoline var i januar 2018 ferdig med sin 2 årige videreutdanning innen indremedisin hos katter (GP Certificate in Feline Practice ). Erfaring   Kurs: 2003: Tannsykdommer 2004: Øyesykdommer 2005: Tannsykdommer 2005: Indremedisin katt 2007: Øyesykdommer 2007: Indremedisin hund/katt 2007: Halthetsundersøkelse 2008: Anestesi/Analgesi hos katt 2010: Dentistry 1 ESAVS 2011: Dentistry 2 ESAVS 2011: Akuttmedisin hund/katt 2012: Cytologi 2013: Gastrointestinale sykdommer , hund/katt 2015: Den unge hunden 2016: Endokrinologi 2015-2017: Certificate Feline Internal Medicine Improve  
  Les mer om Karoline
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook