Hund får massasje hos Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

Før besøket

Før ankomst hos Lambertseter dyreklinikk:

Timeavtale

Vi har åpent mandag-fredag 09.00-16.30. Lørdag og søndag har vi stengt. Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. Dersom du som eier ikke syns dyret ditt blir bedre av igangsatt behandling eller sykdomsbildet forverres kan du ikke vente på avtalt time. Ring oss, så vi får tatt en vurdering av alvorlighetsgraden.


Faste

Vi ønsker at operasjons- og utredningspasienter skal være fastet i 6 timer dersom ikke annet er avtalt. Selv om dyr skal faste kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien. Regelen om faste før operasjon kan være unntatt for noen pasienter med sykdom, kontakt oss på forhånd dersom du er usikker på hva som gjelder for ditt dyr.

Lufting

Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes i forbindelse med ultralydundersøkelsen. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer

Medisiner

Ta med medisiner som dyret bruker: Når fikk dyret sist medisiner og hvor mye?

Når du kommer til klinikken

Sikkerhet

Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.

Registrering 

Henvend deg i resepsjonen ved ankomst. Dersom du parkerer på en av klinikkens parkeringsplasser må bilen registreres på en ipad i resepsjonen ved ankomst

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier /assistent i skranken.

Smittsom sykdom

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus, gi beskjed i resepsjonen ved ankomst, så blir dere satt direkte inn på et eget rom

Priser

Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres, utredes eller få utført tannbehandling, leveres fastende minst en time før oppsatt timeavtale, om ikke annet tidspunkt er avtalt. Vi har åpent for levering fra kl 07.00 mandag-fredag. Av hensyn til eiers sikkerhet og dyrets trygghet, er det ikke mulig å være med på operasjon eller tannbehandling. Det gir oss muligheten til å gi hver enkelt pasient den tid og behandling som kreves, og dyret får våkne i rolige omgivelser etter behandlingen. Under en tannrens vil det dessuten være mye bakterier i luften og bruk av beskyttelsesutstyr for mennesker er nødvendig.

Direkteoppgjør

Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskap, må dette avtales ved levering. Husk å ta med forsikringsnummeret til klinikken.

Henting

Tidspunkt for henting

Veterinæren tar kontakt med eier etter at behandlingen er fullført og avtaler hentetidspunkt, dersom ikke annet er avtalt ved innlevering av dyret. 

Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere både muntlig og skriftlig ved henting.

Resept

Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres får du informasjon om ved henting. Husk også at du selv må hente medisiner på apoteket.

Avtal oppfølgingstime

Det er viktig å være klar over at eiers oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Avtale om oppfølgingstime kan med fordel avtales allerede ved henting.

Betaling

Vi har ingen faktureringsordning, så alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot kontant betaling, samtidig som dyret hentes.Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA, Mastercard og VIPPS.

Direkteoppgjør

Oppgi forsikringsnummeret i resepsjonen ved levering av dyret. Vi tar direkteoppgjør med Agria, Gjensidige, Sparebank 1, DNB og If. Ved direkteoppgjør fraktureres et direkteoppgjørgebyr. 

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. 

Avbestilling

Ved avbestilling av undersøkelse/konsultasjon mindre enn 24 timer før avtalt tid, vil bli fakturert et gebyr på 600 kr. Ved avbestilling av operasjon og tannbehandling mindre enn 24 timer før avtalt tid, vil dere bli fakturert et gebyr på 1698 kr.

Forsikring

Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.

Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning av dem, for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Husk å ta kontakt med ditt forsikringsselskap i god tid for å få godkjent dette. Spørsmål vedrørende hva som dekkes/ikke dekkes av forsikring, må også rettes direkte til ditt forsikringsselskapet. Det er fordi forsikringen er en individuell avtale dere som dyreeiere har med dem, og dekningen varierer med hva slags tillegg man har valgt i sin avtale (eksempelvis medisiner, fysioterapi etc.)

Dette sier kundene

Helene Moen Schjelle

5

Hyggelig og kompetente medarbeidere. Jeg bestillte time for tanntrekking for valpen min fordi jeg trodde det var gått betennelse i tanna. De la henne inn, men det viste seg at det ikke var så alvorlig som jeg trodde. De kunne lett ha tatt full betaling siden hun var der i flere timer, men istedenfor skrev de det opp som gratis tann kontroll. Veldig hyggelig med en dyreklinikk som ikke bare tenker penger! Har vært der tidligere for vaksiner og chipping også. Kan varmt anbefale Dyrenes Venn Lambertseter!

jenny Langeland

5

Veldig hyggelige folk som tok vare på hunden min. De er hjelpsomme og tar seg tid til å svare på alt over telefon og fysisk. Anbefales!

Ida E

4

Kjempe fornøyd med service herfra da jeg fikk Andrei som veterinær. God veiledning og omsorgsfull veterinær.

Kristina Raae Jemtegaard

5

Veldig god service, og fikk utfyllende svar på det jeg lurte på. Anbefales!

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Lambertseter Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  09:00 - 16:30
 • Tirsdag
  09:00 - 16:30
 • Onsdag
  09:00 - 16:30
 • Torsdag
  09:00 - 16:30
 • Fredag
  09:00 - 16:30
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  default avatar

  Veterinær

  Christian Fantoft Magnesen

  Utdannet fra NMBU i 2012, interesse for tannbehandling og bløtvevskirurgi
  Les mer om Christian
  default avatar

  Veterinær

  Mathilde Kullerud

  Utdannet ved Warsaw University of Life Sciences i 2023. Jobber mest poliklinisk
  Les mer om Mathilde
  default avatar

  Veterinærstudent

  Jostein Thygesen

  default avatar

  Assistent

  Mai Nicolaysen

  Våre medarbeidere