Hund får massasje hos Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

I dag: 08:30 ­- 18:00

Velkommen til Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

Velkommen til bydelens «fastlegesenter» for kjæledyr. Vårt mål er å tilby dyreeiere i bydelen god service og veterinære tjenester som holder et høyt faglig nivå.

Dyreklinikken holder til i moderne lokaler sentralt plassert på Lambertseter senter, i samme bygg som Sats. Det er gratis parkering i 2 timer i parkeringshuset til Lambertseter senter. Vi har også en parkeringsplass for akuttpasienter rett utenfor klinikken dersom dyret ditt er akutt syk og trenger øyeblikkelig behandling av veterinær. 

Et dyktig team bestående av veterinærer, dyrepleiere og assistenter sørger for at dyret ditt får den omsorg og hjelp det trenger. Her finner du et allsidig team, med bred kompetanse. Vi ønsker alltid å gjøre vårt beste, og møter både deg og dyret ditt med omsorg, forståelse og respekt. Det er viktig for oss at både dyr og eiere skal trives og føles seg ivaretatt, i tillegg til at selve behandlingen av dyret skal være den beste. I tillegg til veterinærtjenester er vi forhandler av høykvalitets hunde- og kattefõr fra veterinærseriene til Purina, Hills og Royal Canin. Alle tre leverer velsmakende fôr av utsøkte råvarer. 

 

Evidensia Dyreklinikk Bryn slår seg sammen med Evidensia Lambertseter Dyreklinikk

Fra 1. oktober 2023 vil Evidensia Dyreklinikk Bryn slå seg sammen med oss og flytte inn i lokalene våre hos Evidensia Lambertseter Dyreklinikk.

Hvilken betydning har det for deg som kunde?

For dere som allerede benytter dere av våre lokaler på Lambertseter vil det ikke bety store endringer annet enn at vi nå blir en mye større gjeng, og dermed vil ha enda bedre kapasitet og muligheten til å behandle enda flere pasienter! De ansatte fra Bryn flytter inn i våre lokaler, og vi gleder oss til å ta imot dem og alle nye kunder som følger med i flytteprosessen. 

Vi utvider våre åpningstider!

I sammenheng med at klinikken vokser, vil også utvide våre åpningstider så vi kan være enda mer tilgjengelig for våre kunder. De nye åpningstidene gjelder fra mandag 2. oktober og vil være mandag - torsdag: 08.30-19.00 og fredag: 08.30-16.00.
 

Behandlingstilbud ved Lambertseter Dyreklinikk

På dyreklinikken vår har vi lang erfaring med behandling av kjæledyr. Vi har en godt utrustet klinikk med moderne utstyr og diagnositiske hjelpemidler. Vi står klare til å hjelpe deg og din firbente bestevenn med å finne raske og eksakte diagnoser. De vanligste behandlingene ved klinikken vår er: 
 • Helsesjekk
 • Vaksine
 • Tannrens og tannrøntgen
 • Tannbehandling og tanntrekk
 • Rutinekirurgi som f.eks. kastrasjon
 • HD/AD røntgen av hund
 • Diverse bløtvevskirurgi
 • Drektigehtsundersøkelse m/ røntgen eller ultralyd
 • Kloklipp
 • Ormekur i pass
 • Ørerens
 • Poliklinikk
Her kan du få en oversikt over priser og behandlinger.

Online booking - bestill behandlinger når det passer for deg

Til alle utredninger, konsultasjoner, kirurgi, tannbehandling, røntgenundersøkelser og lignende ønsker vi at det bestilles time. Nå har du mulighet til å booke timen selv, akkurat hvor og når det passer for deg!

Online booking

Velkommen til oss med ditt viktige familiemedlem ❣️

Akuttvakt

Vi tar imot akuttpasienter i hele vår åpningstid. Ring oss gjerne på 24 02 26 26 før ankomst slik at vi vet at dere kommer.

For akutthjelp utenom våre åpningstider, ring Evidensia Oslo Dyresykehus22 68 35 00

 

Her finner du Lambertseter dyreklinikk

Vi holder til på Lambertseter Senter, i samme bygg som Sats. I kartet under finner du veien til oss. 

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til lambertseter@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

IVC Evidensia

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
IVC Evidensia

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.
IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
    • Sykdomsforebygging
     • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Dette sier kundene

5

Alltid godt fornøyd med info og behandling.

4

Hjalp meg ut med sekken med hundemat.

4

Hyggelige ansatte.

5

Veldig gode på forklaring og beskrivelse, og tilgjengelighet. Kom tidligere, ..før åpningstid, og fikk komme inn raskt også - før åpningstid. Veldig fornøyd med all hjelp.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Lambertseter Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  08:30 ­- 18:00
 • Tirsdag
  08:30 ­- 18:00
 • Onsdag
  08:30 ­- 18:00
 • Torsdag
  08:30 ­- 18:00
 • Fredag
  08:30 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Victoria Lintho

Klinikkleder

Victoria Lintho

Veterinær

Veterinær

Kristin Barsett

Jenny Erichsen

Veterinær

Jenny Erichsen

Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
Les mer om Jenny
June B. Langen

Veterinær

Juni Barsett Langen

DyrCindy, blandingshundErfaring poliklinikk tannbehandling indremedisin
Les mer om Juni
Våre medarbeidere