Ved Evidensia Dyreklinikk Lillehammer har vi lang erfaring med behandling av kjæledyr

Timebestilling ved Evidensia Dyreklinikk Lillehammer

I dag: 08:30 ­- 16:00

Akuttvakt

Utenom normale åpningstider - ring Mjøsvakta 820 90 190

Bestill time

25% RABATT PÅ TANNRENS

I perioden 13. NOVEMBER TIL 31. DESEMBER får du nå 25% rabatt på tannrens hos oss. Kampanjen gjelder både hund og katt.  

Vilkår: Timen må bestilles innen 31. desember og gjennomføres innen 31. januar. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. 

25% RABATT PÅ KASTRERING KATT

I perioden 1. DESEMBER TIL 31. JANUAR har vi 25% rabatt på kastrering av både hannkatt og hunnkatt.

Vilkår: Timebestilling må gjøres i perioden 1. desember til 31. januar og gjennomføres innen 29. februar. Kampanjen kan ikke kombineres med andre rabatter. Rabatten gjelder ikke kryptorkid hannkatt.


Ved Evidensia Dyreklinikk Lillehammer ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 61 26 96 96 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til lillehammer@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

For timer mandag gjelder avbestilling innen fredag. Alle hverdager etter kl 16 tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 14%. 

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 61 26 96 96 

Utenfor normale åpningstider når du Mjøsvakta på telefon 82 09 01 90.

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.