Evidensia Dyreklinikk Lillehammer

Engasjement, kompetanse og omsorg for dyr og eier

I dag: 08:30–20:00

Timebestilling:

Vi har timebestilling i hele vår åpningstid.

Time bestilles via telefon eller nett.

Er det akutt eller du ønsker time på dagen, bør du alltid ringe oss på telefon: 61269696.

Oppdragsbekreftelse

I forbindelse med innleggelse, vil du  ved ankomst vil du bli bedt om å signere på en oppdragsbekreftelse. Vi ønsker at du leser denne på forhånd. Her vil det stå hva som er avtalt og et prisestimat for dette. Vi skriver ut skjemaet på klinikken.

Klikk her for å lese oppdragsbekreftelsen.

 

Når du kommer:

Sikkerhet: Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken. Hund sitter på «hundeavdeling» og katt sitter på «katteavdeling».

Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst

Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgir dere til resepsjonisten. Små dyr i bur veies på bordvekt under konsultasjonen.

Smittsom sykdom: Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.

 

Levering av dyret?

Oppstalling: Dyr som skal opereres, ha tannbehandling eller utredes kan leveres kl. 08:45 og oppstalles for dagen. Du vil bli bedt om å lese igjennom et dokument på forhånd (du får en sms med link), dette skal signeres på klinikken ved ankomst.

Operasjon- og utrednings pasienter skal være fastet i minimum 8 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy, og svært små og unge dyr. Selv om dyr skal fastes kan de få fri tilgang til vann.

Lufting: Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dere tar dyret rett inn på klinikken uten at dyret får mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes etter ultralydundersøkelsen.

Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer eller enkle behandlinger som tannrens osv er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer.

 

Henting av dyret:

Tidspunkt for henting: Henting av dyr avtales ved levering eller ringes hjem når de er klare.

Informasjon: Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere over telefon ila dagen eller ved henting. I tillegg får dere en mappe med dette skriftlig.

Resept: Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres vil også ligge i mappen. Husk at du selv må hente medisiner på apoteket.

Avtal oppfølgingstime: Det er viktig å være klar over at oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Det er derfor viktig å sjekke at behandlingen utført fører frem, og at dyret alltid kommer på en avtalt kontroll, før en friskmelder dyret. Få satt opp en time til dette, før du forlater klinikken.

 

Tidligere sykehistorie.

Dersom du er henvist fra en annen klinikk eller har vært hos en annen dyreklinikk tidligere ønsker vi at du ber den respektive dyreklinikken sende oss sykehistorie og evt. annen nyttig informasjon før timen.

 

Bestille avliving?

Bestill time for dette så vi kan sette av nok tid. Du/dere velger selv om dere vil være med på alt eller kun deler av prosedyren.

Det må signeres et bekreftelses skjema, som du fyller ut hos oss. Ved avliving kan du/dere betale på forhånd i resepsjonen. For å fakturere rett er det derfor fint at du på forhånd har bestemt hva du ønsker skal skje med dyret etterpå.

De fleste velger felles-kremering (se detaljer på smådyrkrematoriet.no)

Det er også mulig å få separat-kremert dyret og få tilbake en egen urne med asken (se detaljer på smådyrkrematoriet).

Noen ønsker å ta med dyret hjem for gravlegging.

Betaling:

Kontant betaling: Behandlinger/konsultasjoner utføres mot kontant betaling (kontanter eller kort) samtidig som dyret hentes.

Direkteoppgjør: Vi kan tilby direkteoppgjør med enkelte forsikringsselskap (agria, IF, gjensidige, fremtind, DNB, Sparebank1 og trygg, men etter avtale på sistnevnte).  Har du spørsmål rundt dette, kan du ta kontakt med oss, så hjelper vi deg.

Faktura/delbetaling med Dyrekonto: Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank tilbyr vi faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen.

Du søker om dyrekonto her eller i klinikken mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du i midten av måneden etter du har vært hos oss og har betalingsfrist siste dag i den måneden.