Evidensia Orkdal Dyreklinikk

Din personlige dyreklinikk

I dag: 08:00 - 18:00

Akuttvakt

Lørdag: Butikkavdelingen har åpent. Klinikken holder stengt (ring døgnvakta på Evidensia Trondheim Dyresykehus for veterinærhjelp).

Medarbeidere

Eirin Solem Lian

Klinikkleder

Eirin Solem Lian

Stein-Birger Snøsen

Butikkleder

Stein-Birger Snøsen

Stein Birger startet dyrebutikk-avdelingen i 2006, og har siden den gang jobbet der som butikkleder, og fra 2021 har han vært leder for hele dyresenteret. Han har god erfaring med hold av smådyr, og akvaristikk. Stein Birger har yrkeskurs i smådyrutdanning fra 2005. Han har flere kurs i ernæring på hund, katt, fugl og smådyr. Han har også kurs i akvarieplanter og reptiler gjennom NZB.
Les mer om Stein-Birger
Øystein Hynne

Veterinær

Øystein Hynne

Øystein er veterinær ved Evidensia Orkdal Dyresenter. Han har hovedfelt halthetsdiagnostikk, bløtvevs- og ledd-/beinkirurgi, øyelidelser og reproduksjon. Øystein er utdannet ved Norges veterinærhøgskole i 2004. Han startet i kombipraksis i Hemne, fra høsten 2003 frem til 2011. Han startet som ansatt hos Evidensia Orkdal Dyresenter før han ble medeier og leder av klinikkavdelingen fra 2014 til 2021. Øystein har flere etterutdanningskurs – spesielt innen kirurgi – der han bl.a. tok en to-årig etterutdanning gjennom ImproveCPD/ESVPS som leder til Cert. Small Animal Surgery.
Les mer om Øystein
Ingrid Stene

Veterinær

Ingrid Stene

Ingrid er veterinær og har hovedfelt innen indremedisin og ultralyddiagnostikk. Hun ble utdannet ved Szent Istvàn University i Budapest 2012, og har vært ansatt ved klinikken siden 2012. Ingrid har fullført en etterutdanning som har gått over 4 år gjennom Evidensia Academy. Eksamen er bestått og hun har oppnådd tittelen «General Practitioner Certificate in Small Animal Medicine and Surgery». Denne videreutdanningen gir en god og grundig heving av kompetansen innen medisinsk- og kirurgisk behandling av hund og katt.   Ingrid er for tiden ute i permisjon.
Les mer om Ingrid
Siv Anita Kjønsvik

Veterinær

Siv Anita Kjønsvik

Siv Anita er veterinær og har hovedfelt innen dermatologi og odontologi (tannbehandling). Hun er utdannet ved Københavns Universitet i 2011. Siv Anita har arbeidet 3 år ved Trondheim Dyrehospital, før hun kom til oss på Evidensia Orkdal Dyresenter i 2014. Siv Anita har gått videreutdanning ved European School for Advanced Veterinary Studies i Dermatology og Dentistry. Diverse EVDS tannkurs; Surgical extractions, Dentistry in rabbits and rodents, Dental radiography.
Les mer om Siv
Moa Therese Wiklund

Veterinær

Moa Therese Wiklund

Madlen Fritzche

Dyrepleier

Madlen Fritzche

Madlen er autorisert dyrepleier med hovedfelt i anestesi, akuttmedisin, røntgen og adferd på hund, og har gått flere videreutdannelser innen anestesi. Madlen ble utdannet dyrepleier ved Tierklinik am Hasenberg, i Stuttgart, Tyskland. Hun jobbet som dyrepleier ved Evidensia Trondheim Dyrehospital i perioden 2007-2013 og startet ved Orkdal Dyresenter i 2013. Hun har Anestesikurs, Akuttmedisinkurs, Hills og Royal Canin fôr kurs. Fullført 1 år videreutdanning i anestesi ved NMBU i Norge med bestått eksamen. 2019: Fullført 1 år videreutdanning i anestesi med bestått eksamen i ESAVS med spesialfelt i anestesi av smådyr.
Les mer om Madlen
Mona Nordmo Krokstad

Dyrepleier

Mona Nordmo Krokstad

Mona er autorisert dyrepleier og har hovedfelt innen odontologi (tannbehandling). Hun har flere videreutdanningskurs innen dette. Mona ble utdannet ved Kolding, Danmark i 2010. Hun har jobbet ved klinikken siden 2007. I 2012 hadde hun et ½ års permisjon hvor hun jobbet hos Evidensia Tromsø Veterinærsenter og Evidensia Trondheim dyrehospital. I 2018 tok hun 1 år videreutdanning i Danmark og kan kalle seg fagveterinærsygeplejerske innen Odontologi.
Les mer om Mona
Tordis Asbøll

Resepsjonist og butikkmedarbeider

Tordis Asbøll

Tordis har jobbet hos Evidensia Orkdal Dyresenter siden 2004. Hun har lang fartstid som butikkmedarbeider og startet som resepsjonist på klinikken i 2016.
Les mer om Tordis
Edel Therese Ysland

Veterinærassistent og butikkmedarbeider

Edel Therese Ysland

Edel jobber i dyreklinikken og dyrebutikken. Hun har hovedinteresse i trekkhundutstyr. Hun har kurs i akvarieplanter, Royal Canin fôr og Reptiler.
Les mer om Edel
Benedicte Skalde Frisvold

Klinikkassistent

Benedicte Skalde Frisvold

Anita Bustad Sandstad

Butikkmedarbeider

Anita Bustad Sandstad

Anita jobber i butikkavdelingen vår. Anita har lang fartstid som butikkmedarbeider i dagligvaresektoren. Hun har også jobbet som klinikkassistent på vår klinikk i perioder. Anita har gjennomført Nurse academy del 1, reptilkurs, kurs i akvarieplanter og verneombudkurs.
Les mer om Anita
mde

Butikkmedarbeider

Oda Marie S. Havik

Oda jobber i butikkavdelingen vår. Startet i 2013. Hun har stor interesse for alt av dyr, der hovedinteresse er hund og akvarium. Hun har gjennomført reptil kurs gjennom NZB, Royal canin forkurs del 2, Orijen, Acana forkurs.
Les mer om Oda
Sunniva Myklebust

Butikkmedarbeider

Sunniva Myklebust

Sunniva jobber i butikkavdelingen vår. Hun har jobbet hos oss siden 2018.  
Les mer om Sunniva
Catrine Klykken

Butikkmedarbeider

Catrine Klykken

Hilde Lilleås Berg

Butikkmedarbeider

Hilde Lilleås Berg

Gunn Monika Lorentzen

Butikkmedarbeider

Gunn Monika Lorentzen