Evidensia Orkdal Dyreklinikk

Din personlige dyreklinikk

I dag: 08:00 - 18:00

Akuttvakt

Lørdag: Butikkavdelingen har åpent. Klinikken holder stengt (ring døgnvakta på Evidensia Trondheim Dyresykehus for veterinærhjelp).

Bestill time hos Evidensia Orkdal Dyreklinikk

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 72 48 02 00 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til orkdal@evidensia.no

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 558,- for enkel konsultasjon og kr 1800,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Se priser på vårt behandlingstilbud


Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert hos oss. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 72 48 02 00

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Trondheim Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 73 91 80 01


TID FOR FLÅTT? 🕷️
Flåttsesongen starter når temperaturen ca +5 grader. Har du behov for resept på flåttmiddel? Legg igjen en kommentar til bestillingen så ordner vi dette samtidig som du kommer til oss.


Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.