Veterinær undersøker katt

Bestill time hos Evidensia Orkdal Dyreklinikk

I dag: Stengt

Akuttvakt

Lørdag: Butikkavdelingen har åpent. Klinikken holder stengt (ring døgnvakta på Evidensia Trondheim Dyresykehus for veterinærhjelp).

Bestill time

Ved Evidensia Orkdal Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 72 48 02 00 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til orkdal@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 651,- for enkel konsultasjon og kr 2099,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Se priser på vårt behandlingstilbud


Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert hos oss. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 72 48 02 00

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Trondheim Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 73 91 80 01


Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.