Hund blir ønsket velkommen til Evidensia Sarpsborg Dyreklinikk

Timebestilling ved Evidensia Sarpsborg Dyreklinikk

I dag: 09:00 ­- 16:30

Bestill time

Hos Evidensia Sarpsborg Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

Enkel timebestilling med Online booking

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 69 61 25 17 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til sarpsborg@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999, for operasjoner eller tannbehandling.

Priser

Se vår prisliste
 

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt per telefon på 69 61 25 17
Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær tilstede på telefon 22 68 35 00.