Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

din lokale veterinær på Charlottenlund

I dag: 08:00 ­- 18:00

Akuttvakt

Praktisk informasjon

Før besøket

  1. Timeavtale: Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. NB! Dersom du som eier ikke syns dyret ditt blir bedre av igangsatt behandling eller sykdomsbildet forverres kan du ikke vente på avtalt time. Ring oss og snakk med en av våre veterinærer! Akuttpasienter tar vi også selvsagt i mot uansett om de har time eller ikke.
  2. Faste:Vi ønsker at operasjons- og utredningspasienter skal fastes i 12 timer i forkant av besøket. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Selv om dyr skal fastes kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien.
  3. Lufting: Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten at dyret får mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes etter ultralydundersøkelsen. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer.
  4. Ta med medisiner som dyret bruker: Ta rede på når dyret har fått medisiner sist og hvor mye.

Når du kommer

  1. Sikkerhet: Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.
  2. Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst
  3. Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgir dere til dyrepleier/assistent i skranken.
  4. Smittsom sykdom:Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.
  5. Priser: Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

  1. Oppstalling: Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende mellom kl. 08.00 eller 09.00
  2. Direkteoppgjør: Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen på forsikringen er avklart, for betaling når dere henter dyret.

Henting

  1. Tidspunkt for henting: Henting av dyr skjer vanligvis mellom kl. 15 og 17 dersom ikke annen beskjed er gitt.
  2. Informasjon: Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere av dyrepleier ved henting. I tillegg står det ofte aktuell informasjon på kvitteringen.
  3. Resept: Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres får du informasjon om av vår dyrepleier/ assistent. Husk også at du selv må hente medisiner på apoteket – vi har ingenting tilgjengelig for salg.
  4. Avtal oppfølgingstime: Det er viktig å være klar over at eiers oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Avtale om oppfølgingstime kan med fordel avtales allerede ved henting.

Betaling

  1. I klinikk: Dere kan betale kontant eller med bankkort, VISA, Mastercard og Diners, eller Vipps.
  2. Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige: Ved direkteoppgjør vil eier bli belastet med et gebyr for tjenesten.
  3. Betalingsutsettelse med Svea Finans: Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. 

Forsikring

  1. Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.
  2. Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning fra selskapet for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Dere har som eiere selv ansvar for å sjekke dette, men vi kan være behjelpelig.

Dette sier kundene

4

Dyktige men dyrt

5

Takk for at dere har tatt vare på katten vår i mange år. Jeg setter pris på deres profesjonalitet og menneskelige tilnærming.

5

Alle som jobber der var utrolig snille og hjelpsomme. De jobbet effektivt, svarte på alle spørsmål og adresserte alt jeg tok opp angående katten min. Jeg føler at både jeg og min katt ble svært godt ivaretatt. Dette er første gang jeg har vært hos veterinær i mitt liv, og jeg er veldig glad for at Evidensia fikk være mitt førsteinntrykk. Kan anbefale på det høyeste, og kommer definitivt til å benytte meg av Evidensia igjen selv i fremtiden!

5

Hamlet Hund, nå 16.5 år, var igjen til sjekk hos dere. Susanna og Camilla er så proffe, og det betyr så mye for oss som kjenner vår hund, men ikke alt med hund. Ikke minst nå som Hamlet er en eldre hund er det betryggende med gode anbefalinger. Vi har alltid vært fornøyd med dere. Torild og Kent.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Trøndelag Dyreklinikk

Åpningstider

  • Mandag
    08:00 ­- 15:30
  • Tirsdag
    08:00 ­- 15:30
  • Onsdag
    08:00 ­- 15:30
  • Torsdag
    08:00 ­- 18:00
  • Fredag
    08:00 ­- 15:30
  • Lørdag
    Stengt
  • Søndag
    Stengt

Medarbeidere

Tove-Mette Brennhaug

Klinikkleder

Tove-Mette Brennhaug

Fredrik Hoholm

Fagansvarlig veterinær

Fredrik Hoholm

Fredrik er utdannet ved Mississippi State universitet, College of veterinary medicine, i USA i 2006. Vi finner ofte Fredrik med hodet i en bok eller gravende etter kunnskap på nettet. Han slutter aldri å utvikle seg og finner veterinærmedisin svært interessant. Det han synes er morsomst med jobben er å komme frem til rett diagnose. Han er videreutdannet innen onkologi, som er læren om og kunnskap om kreftsykdommer. For tiden holder han også på med master innen neurologi.
Les mer om Fredrik
Camilla B. Sletbakk

Veterinær

Camilla B. Sletbakk

Camilla er utdannet fra University of Veterinary and Pharmaceutical sciences i Brno, Tsjekkia. Hun har opparbeidet seg mye erfaring innen indremedisin og akuttmedisin, og tar en stor andel av indremedisinske utredninger på klinikken. Hun har rikelig med kurs innen billeddiagnostikk, akuttmedisin og ortopedi, samt at hun for tiden er godt i gang med smådyrespesialisering (Masters of companian animal clinical science i Danmark)  
Les mer om Camilla
Audrey Webb Hoholm

Veterinær

Audrey Webb Hoholm

Audrey har jobbet mange år i USA i flere år, før hun flyttet til Norge. Hun jobber hovedsakelig med og tar henvisninger i kardiologi (hjertepasienter), men hennes kompetanse er også svært bred innen feltene indremedisin ink/ ultralyd, radiologi og tannbehandling. Hun har rikelig med etterutdanning innen billeddiagnostikk (ultralyd, røntgen og CT), kardiologi, samt at hun for tiden er godt i gang med smådyrespesialisering (Masters of companian animal clinical science i Danmark). 
Les mer om Audrey
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook