Valp får godbit av resepsjonist hos dyreklinikk

Bestill time hos Evidensia Trøndelag Dyreklinikk

I dag: Stengt

Akuttvakt

Bestill time

25% rabatt på tannbehandling

I perioden 21. mai til 30. juni får du nå 25% rabatt på tannrens og tanntrekk hos oss. Book time via online booking eller ring oss for å avtale en tid.
Vilkår: Timen må gjennomføres i kampanjeperioden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 


Ved Evidensia Trøndelag Dyreklinikk ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 73 82 25 25 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til trondelag@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,-.For operasjoner og liknende er gebyret 2999,-. 

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Akutt sykdom vil alltid bli prioritert hos oss. Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 73 82 25 25

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Trondheim Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 73 91 80 01


Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.