Sommeråpent hos Evidensia

fredag 14. juni 2024
Hund som nyter sommeren ved vannet

Evidensia holder åpent gjennom hele sommeren. Hold deg oppdatert på åpningstider ved din nærmeste klinikk i sommer.

Sommeren er en herlig tid, men også en av de mest hektiske periodene for dyrehelsen. Vi opplever en økning i antall selskapsdyr trenger som trenger pleie i løpet av sommeren. Hos Evidensia tar vi imot pasienter gjennom hele sommeren, men vi deler gjerne noen gode råd på vegen.
 
Evidensia står alltid klare til å hjelpe deg og ditt dyr med den pleien som trenges i våre åpningstider. Heldigvis finnes det også noen ting som du som dyreeier kan gjøre selv som forebyggende tiltak.

Vær forberedt på det uventede

Sommer- og ferietid innebærer ofte endrede hverdagsrutiner, nye steder og uvanlige hendelser som kan føre til at ditt dyr trenger veterinærhjelp. Hold deg oppdatert om din nærmeste klinikk og/eller sykehus åpningstider i tilfelle du må ta turen innom. Se alle åpningstider på evidensia.no eller kontaktinformasjon til nærmeste akuttvakt.

Noen klinikker vil ha avvikende åpningstider i sommer, så vi oppfordrer til at du holder deg oppdatert på din nærmeste klinikks åpningstider. Vi er alltid tigljengelig gjennom akuttelefonen Evidensia Alltid.


Alltid tilgjengelig

Er det langt til nærmeste veterinær, eller er du i tvil om hvorvidt du kan avvente veterinærbesøket eller om du må komme inn raskt, så er vi tilgjengelig for deg! Vår vakttelefon Evidensia Alltid er åpen hele døgnet, og kobler deg automatisk opp til nærmeste veterinærvakt eller første ledige veterinær hos en av våre døgnåpne dyresykehus: Evidensia Oslo DyresykehusEvidensia Sørlandet Dyresykehus og Evidensia Trondheim Dyresykehus.
 

Les og lær på evidensia.no

På vår nettside finner du Dyrehelseguiden. Der har vi samlet mange nyttige artikler med god informasjon til dyreeiere. Bla deg gjerne gjennom og les mer om det du trenger å vite.
I sommer anbefaler vi særlig at du tar en titt på disse artiklene:  

Ha informasjon lett tilgjengelig

Dersom du besøker en annen Evidensia-klinikk enn du pleier å bruke i sommer, trenger du ikke bekymre deg om å huske viktige helseopplysninger om dyret ditt. I Evidensia bruker alle klinikker samme journalsystem, som innebærer at vi kan se ditt dyrs samlede journalhistorikk uansett hvilken Evidensia-klinikk du besøker.
Dersom du trenger å besøke en annen dyreklinikk i sommer, er det lurt at du har en oversikt over faste medisiner og eventuelt viktige helseopplysninger om dyret ditt.

Vi ønsker deg en riktig god sommer!