Evidensia Åssiden Dyreklinikk

Over 20 års erfaring med behandling av kjæledyr

I dag: 09:00–15:00

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale

Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. Ring 32 82 73 00 for å bestille time. Unntak er dersom igangsatt behandling ikke ser ut til å ha effekt eller dersom et sykdomsbilde forverres og man ikke kan vente på avtalt time. Ring og snakk med våre veterinærer som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar imot akuttpasienter.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med gebyr.

Faste 

Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og  gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann. Ønsket om fasting skyldes at maten som dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det gir økt risiko ved anestesi.

Lufting

Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer.

Medisiner

Dersom dyret går på en form for medisinering ønsker vi å vite hvilke,  når dyret sist fikk medisiner og hvor mye.

Trygghet

For at dyret skal føle seg mest mulig trygg hos oss, ta gjerne med eget bur, teppe eller leker.

Når du ankommer

Sikkerhet

Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering

Henvende deg i resepsjonen ved ankomst.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i skranken.

Smittefare

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA

Dersom ditt dyr er multiresistent mot antibakterielle midler, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser

Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende kl. 08.00 og 09.00

Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige

Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen på forsikringen er avklart for betaling når dere henter dyret.

Betaling

Alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot behandling når dyret hentes. Det kan betales med bankkort, VISA, Mastercard og Diners.

Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige

Ved direkteoppgjør med forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen på forsikringen er avklart for betaling når dere henter dyret.

Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen. Du søker om dyrekonto her eller i klinikken. Ønsker du å søke i klinikken, må gyldig legitimasjon medbringes. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du måneden etter du har vært hos oss. Den kommer i midten av måneden, og har betalingsfrist siste dag den måneden.

Eks. delbetaling: 25 000 o/12 mnd, totalt 26 037 kr. Eff. rente 7,31 %. Kredittkostnad 1 037

Forsikring

Vi anbefaler aller dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.