Veterinær og hund står hode mot hode

Før besøket hos Åssiden Dyreklinikk

I dag: 08:00 ­- 16:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00–15.00.

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale

Alle dyr som skal til konsultasjon må ha timeavtale. Du kan enkelt bestille time for de vanligste behandlingene via online booking. For mer avanserte utredninger har vi timebestilling i vår åpningstid. Ring 32 82 73 00 for å bestille time eller send e-post til assiden@evidensia.no. Unntak er dersom igangsatt behandling ikke ser ut til å ha effekt eller dersom et sykdomsbilde forverres og man ikke kan vente på avtalt time. Ring og snakk med våre veterinærer som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar imot akuttpasienter.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med et gebyr.

Faste 

Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og  gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann. Ønsket om fasting skyldes at maten som dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det gir økt risiko ved anestesi.

Lufting

Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer.

Medisiner

Dersom dyret går på en form for medisinering ønsker vi å vite hvilke,  når dyret sist fikk medisiner og hvor mye.

Trygghet

For at dyret skal føle seg mest mulig trygg hos oss, ta gjerne med eget bur, teppe eller leker.

Når du ankommer

Sikkerhet

Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering

Henvende deg i resepsjonen ved ankomst.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i skranken.

Hund veies før besøk til dyreklinikk

Smittefare

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA

Dersom ditt dyr er multiresistent mot antibakterielle midler, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser

Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider.Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende mellom kl. 08.00 og 09.00

Betaling

Alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot betaling når dyret hentes. Det kan betales med bankkort, VISA, Mastercard og Diners.

Direkteoppgjør med Agria eller Gjensidige

Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskap må dette avtales ved levering slik at egenandelen på forsikringen er avklart for betaling når dere henter dyret.

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID.
 

Søk Svea
 

Forsikring

Vi anbefaler aller dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.

Dyrepleier gir kos og trygghet til katt på oppstalling

 

Dette sier kundene

4

Jeg har brukt Åssiden dyreklinikk siden 2000 .Har brukt de for alle mine 3 hunder,alltid hjelp å få.Hyggelige og imøtekommende når jeg ringer for behov for hjelp.Får time på dagen ved behov.Anbefales.

4

Fått masse hjelp og støtte ❤️Overkant dyrt, men følte godt ivaretatt 🥰

4

Flinke og hyggelige veterinærer. Fikk hjelp med en gang og følte oss ivaretatt. Litt stive priser

4

Får hjelp når du trenger det, ikke det billigste stedet

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Åssiden Dyreklinikk

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00–15.00.

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 16:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Fredag
  08:00 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Julie Bech Nielsen

Klinikkleder og dyrepleier

Julie Bech Nielsen

Julie ble autorisert dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2019. Julie er driftig og en viktig nøkkelperson i klinikken med mange ansvarsområder. Hun har en etterutdanning i anestesi og smertelindring fra NMBU Veterinærhøgskolen, og har også tatt kurs innenfor sårbehandling som er et av hennes interessefelt. På privaten er Julie aktiv med golf og bruker mye tid i naturen med hunden sin Joy, en Welsh Springer Spaniel.
Les mer om Julie
default avatar

Veterinær

Nina Kolsung Lystvedt

Nina ble ferdig utdannet som veterinær i 2016 på Wrocław University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hennes primære interesseområder er ultralyd og kirurgi og Nina er en del av kirurgiteamet vårt. Utover dette er Nina også interessert i nevrologi og reproduksjon.   
Les mer om Nina
Ingvild Høva Erevik

Veterinær

Ingvild Høva Erevik

Ingvild er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 1988 og har grunnutdanning i ledelse fra fra BI i 2002. Hun har tidligere jobbet ved blant annet Oslo Dyreklinikk (nå Evidensia Oslo Dyresykehus) før hun etablerte Åssiden Dyreklinikk (Evidensia Åssiden Dyreklinikk) i 1993. Ingvild var klinikkleder hos oss helt frem til april 2020, da gikk hun over i en fast stilling som veterinær og jobber nå primært med poliklinikk og tannbehandlinger.
Les mer om Ingvild
default avatar

Veterinær

Monika Kirksæther

Monika ble utdannet veterinær 2010 og har interesseområder på tenner og indremedisin som hun også har tatt flere kurs i. Hun er en del av vårt tannteam på klinikken.
Les mer om Monika
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook