Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss
Evidensia Åssiden Dyreklinikk

Evidensia Åssiden Dyreklinikk

Over 20 års erfaring med behandling av kjæledyr

Medarbeidere

Rachel Syrstad

Klinikkleder & Fagansvarlig Veterinær

Rachel Syrstad

Rachel er utdannet veterinær, og har jobbet som dette i 16 år. Hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi, kirurgisk tanntrekk og ultralydundersøkelser med hjerteultralyd som spesialinteresse. Rachel har en engelsk setter på 3 år som heter Indy.
Les mer om Rachel
Ingvild Høva Erevik

Veterinær

Ingvild Høva Erevik

Ingvild er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 1988 og har grunnutdanning i ledelse fra fra BI i 2002. Hun har tidligere jobbet ved blant annet Oslo Dyreklinikk (nå Evidensia Oslo Dyresykehus) før hun etablerte Åssiden Dyreklinikk (Evidensia Åssiden Dyreklinikk) i 1993. Ingvild var klinikkleder hos oss helt frem til april 2020, da gikk hun over i en fast stilling som veterinær og jobber nå primært med poliklinikk og tannbehandlinger.
Les mer om Ingvild
Aksel Granum

Veterinær

Aksel Granum

Aksel Granum er utdannet veterinær i 2016 fra Warsaw University of Life Sciences i Polen. Aksel har erfaring fra flere smådyrsklinikker og kom til oss i april 2021. Hans spesielle interesseområder er tenner og bløtvevskirurgi, og det er innen disse to hovedområdene Aksel skal bruke det meste av tiden sin hos oss. Han har også tatt kurs i både reptilmedisin og kaninmedisin.
Les mer om Aksel
Louise Blix

Veterinær

Louise Blix

Louise var ferdigutdannet veterinær i februar 2019 ved University of Veterinary Medicine Budapest. Hun var ansatt ved en smådyrklinikk i Bærum før hun kom til oss i mai 2021. Louise har en særlig interesse for indremedisin og det er innen dette fagområdet hennes primære arbeidsoppgaver er hos oss. Hjemme har Louise Toy Puddelene Mini og Luie.
Les mer om Louise
Julie Bech Nielsen

Dyrepleier

Julie Bech Nielsen

Julie ble utdannet dyrepleier fra Hansenberg i Danmark i februar 2019. Hun har de 2 siste årene jobbet på en smådyrsklinikk i Drammen, før hun kom til oss i juni 2021. Julie er spesielt interessert i anestesi og tenner og planlegger videreutdanning innen disse fagområdene. Julie er aktiv og bruker mye tid i skog og mark, gjerne sammen med hunden sin Joy, en hund av rasen Welsh Springer Spaniel.
Les mer om Julie
Lone Melbye Kolsrud

Dyrepleier

Lone Melbye Kolsrud

Lone ble ferdigutdannet dyrepleier i 2013 og har jobbet på flere smådyrsklinikker og dyresykehus etter endt utdanning. Lone hadde praksisplassen sin hos oss under studietiden og i juni 2021 var vi så heldige at hun igjen vendte tilbake til oss som fast ansatt. Lone er opptatt av å holde seg faglig oppdatert og har etter endt dyrepleierutdannelse tatt flere etterutdanninger. Hun har gjennomført etterutdanning i både anestesi- og smertelindring, samt akutt- og intensivkurs.
Les mer om Lone
Silje Hansen Saga

Dyrepleier

Silje Hansen Saga

Silje startet hos oss som dyrepleier 1. September. Hun gikk Dyrepleier utdanningen på Hansenberg i Danmark og ble ferdig i 2017. Hun har siden jobbet på smådyrsklinikker i Drammen og Asker. Silje har stor interessere for katter, kattens adferd i klinikk og ønsker også å videreutvikle seg innenfor tenner.
Les mer om Silje
Helene Eikefjord

Dyrepleier

Helene Eikefjord

Helene gikk Dyrepleiestudiet på Nord universitet og ble ferdig utdannet i 2018. Hun har interesse innenfor tenner og anestesi. Helene har en egen hund som heter Rocky, og har hobbyer som maling og gå turer.
Les mer om Helene
Marita D. Johansen

Butikkansvarlig

Marita D. Johansen

Marita er utdannet dyrlegesekretær fra fagsenteret Mai 2021 og begynte hos oss samme måned. Hun har tidligere erfaring fra dyrebutikk og har jobbet innen salg- og servicefaget i over 20 år. Marita har alltid hatt spesiell interesse for akvaristikk, hund og katt. Marita er butikkansvarlig og du finner henne hovedsakelig i butikk og resepsjon. Hjemme har hun 3 gutter, Staffordshire bull terrieren Bliss og huskatten Luna, i tillegg til masse fisker. Marita sitt mål er å yte god service for deg og ditt dyr når du kommer og besøker oss på Evidensia Åssiden Dyreklinikk.
Les mer om Marita
Janne Skjørberg

Resepsjonist

Janne Skjørberg

Janne er klinikkens resepsjonist og har vært ansatt hos oss siden 2007. Janne elsker alle slags dyr. DyrKattEn blandingshundEn Cairn Terrier
Les mer om Janne