Veterinær og hund står hode mot hode

Evidensia Åssiden Dyreklinikk

Over 20 års erfaring med behandling av kjæledyr i Drammen

I dag: 08:00 ­- 16:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00–15.00.

Medarbeidere

Julie Bech Nielsen

Klinikkleder og dyrepleier

Julie Bech Nielsen

Julie ble autorisert dyrepleier ved Hansenberg i Danmark i 2019. Julie er driftig og en viktig nøkkelperson i klinikken med mange ansvarsområder. Hun har en etterutdanning i anestesi og smertelindring fra NMBU Veterinærhøgskolen, og har også tatt kurs innenfor sårbehandling som er et av hennes interessefelt. På privaten er Julie aktiv med golf og bruker mye tid i naturen med hunden sin Joy, en Welsh Springer Spaniel.
Les mer om Julie
default avatar

Veterinær

Nina Kolsung Lystvedt

Nina ble ferdig utdannet som veterinær i 2016 på Wrocław University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hennes primære interesseområder er ultralyd og kirurgi og Nina er en del av kirurgiteamet vårt. Utover dette er Nina også interessert i nevrologi og reproduksjon.   
Les mer om Nina
Ingvild Høva Erevik

Veterinær

Ingvild Høva Erevik

Ingvild er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 1988 og har grunnutdanning i ledelse fra fra BI i 2002. Hun har tidligere jobbet ved blant annet Oslo Dyreklinikk (nå Evidensia Oslo Dyresykehus) før hun etablerte Åssiden Dyreklinikk (Evidensia Åssiden Dyreklinikk) i 1993. Ingvild var klinikkleder hos oss helt frem til april 2020, da gikk hun over i en fast stilling som veterinær og jobber nå primært med poliklinikk og tannbehandlinger.
Les mer om Ingvild
default avatar

Veterinær

Monika Kirksæther

Monika ble utdannet veterinær 2010 og har interesseområder på tenner og indremedisin som hun også har tatt flere kurs i. Hun er en del av vårt tannteam på klinikken.
Les mer om Monika
Lone Melbye Kolsrud

Dyrepleier

Lone Melbye Kolsrud

Silje Hansen Saga

Dyrepleier

Silje Hansen Saga

Helene Eikefjord

Dyrepleier

Helene Eikefjord

Marita D. Johansen

Assistent

Marita D. Johansen