Veterinær og hund står hode mot hode

Ledige stillinger ved Evidensia Åssiden Dyreklinikk

I dag: 08:00 - 20:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00–15.00.

Våre ledige stillinger

Vil du være en del av en av verdens største veterinærkjeder? Brenner du for å gi dyreeiere og pasienter den best mulige behandlingen? Vi tilbyr gode muligheter for deg å videreutvikle din kompetanse i et faglig sterkt nettverk.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige, dedikerte og engasjerte medarbeidere. Er det deg?

Ledige stillinger 
 

Dette sier kundene

Laila Johanna Nystad

5

Drammens beste dyreklinikk. Gode priser og veldig god hjelp å få til dyret ditt. De er veldig flinke til å informere samt gi nyttige tips slm er bra for dyret ditt. Veldig hurtig hjelp å få og jeg føler meg veldig trygg der med katten min😁

Marte Hornsrud Olsen

5

Vi har brukt Evidensia Åssiden som vår faste dyreklinikk siden vi fikk valp i Mars 2021. De er hjelpsomme og flinke. De gjør sitt beste på å gjøre både mennesker og dyr trygge. Jeg har selv mine psykiske plager og de tar meg seriøst og hjelper selv med mine henvendelser over Facebook pga angst - noe som er supert, da jeg har møtt flere dyreklinikker der de nekter kontakt over Facebook osv. Vi har fått super oppfølging hver gang, og dere er alltid imøtekommende og blide. Vår hund Kyrre ELSKER å være her hos dere. Aldri sett en hund som blir så ivrig av å komme til dyrlegen. Uansett hva problemet måtte være så får vi alltid hjelp, råd og tips! ❤️ De er flinke til å finne tider som passer deg, og er generelt raske med å gi time, det er jeg veldig glad for. Det er en generell trygghet i lufta rundt hele denne dyreklinikken - hvert fall for meg og min energibombe av en hund! ❤️

Marius Kittelsen

5

Fikk super service når katten Caspian ble forgiftet....(mest sannsynlig etter en utelunsj) 🙂

Jan S Overby

5

Hyggelig og imøtekommende personale. Veterinæren Louise tok seg god tid til å undersøke øyet til hunden etter at den hadde blitt bitt av en annen hund. Stort pluss for åpningstider.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Åssiden Dyreklinikk

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00–15.00.

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 20:00
 • Tirsdag
  08:00 - 20:00
 • Onsdag
  08:00 - 20:00
 • Torsdag
  08:00 - 20:00
 • Fredag
  08:00 - 20:00
 • Lørdag
  09:00 - 15:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Rachel Syrstad

  Klinikkleder & Fagansvarlig Veterinær

  Rachel Syrstad

  Rachel er vår klinikkleder. Hun ble utdannet veterinær i 2005 og jobbet mange år i England før hun kom til Norge og fortsatte sin veterinærkarriere her. Hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi, kirurgisk tanntrekk og ultralydundersøkelser med hjerteultralyd som spesialinteresse. 
  Les mer om Rachel
  Aksel Granum

  Veterinær

  Aksel Granum

  Aksel Granum er utdannet veterinær i 2016 fra Warsaw University of Life Sciences i Polen. Aksel har erfaring fra flere smådyrsklinikker og kom til oss i april 2021. Hans spesielle interesseområder er tenner og bløtvevskirurgi, og det er innen disse to hovedområdene Aksel skal bruke det meste av tiden sin hos oss. Han har også tatt kurs i både reptilmedisin og kaninmedisin.
  Les mer om Aksel
  Nina Kolsung Klonteig

  Veterinær

  Nina Kolsung Klonteig

  Nina ble ferdig utdannet som veterinær i 2016 på Wrocław University of Environmental and Life Sciences i Polen. Hennes primære interesseområder er ultralyd og kirurgi og Nina er en del av kirurgiteamet vårt. Utover dette er Nina også interessert i nevrologi og reproduksjon.   
  Les mer om Nina
  Ingvild Høva Erevik

  Veterinær

  Ingvild Høva Erevik

  Ingvild er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole i 1988 og har grunnutdanning i ledelse fra fra BI i 2002. Hun har tidligere jobbet ved blant annet Oslo Dyreklinikk (nå Evidensia Oslo Dyresykehus) før hun etablerte Åssiden Dyreklinikk (Evidensia Åssiden Dyreklinikk) i 1993. Ingvild var klinikkleder hos oss helt frem til april 2020, da gikk hun over i en fast stilling som veterinær og jobber nå primært med poliklinikk og tannbehandlinger.
  Les mer om Ingvild
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook