Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

omsorg og kvalitet til ditt kjæledyr

I dag: 08:00–20:00

Vår butikk

Som en del av vår resepsjon har vi et godt utvalg hunde- og kattefôr, pleieprodukter og kosttilskudd, samt et utvalg godbiter, leker og utstyr.

Fôr til kjæledyr

Riktig ernæring og fôring er et meget viktig kriterium for dyrets helse. Vi fører derfor kvalitetsfôr fra Purina Pro Plan, Hill’s og Royal Canin. Disse merkene tilbyr fôr til både sykdomsrelaterte tilstander, samt vedlikeholdsfôr til friske dyr.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Smaksgaranti

Våre fôr selges med smaksgaranti, slik at du som kunde vil få pengene tilbake eller kan bytte til en annen type, dersom maten ikke faller i smak hos ditt dyr.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Øvrige produkter

Av kosttilskudd og pleieprodukter tilbyr vi produkter for blant annet mage- og tarmfunksjon, urinveier, tannhelse, ører, øye, hud, pelse, ledd/skjelett og stressdempende produkter.

I vår salgsavdeling vil du få kyndig veiledning av våre dyrepleier, studenter og assistenter. De kan gi deg råd om blant annet ernæring, pleieprodukter og kosttilskudd i samråd med veterinærens anbefalinger.

Kom innom for en hyggelig handel, og ikke nøl med å ta kontakt dersom det er noe du savner i vårt sortiment.