Ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal - din lokale dyrlege for ditt kjæledyr

Timebestilling ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal

Timebestilling ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal

25% RABATT PÅ KLOKLIPP OG PELSSTELL

I perioden 20. MARS TIL 30. APRIL får du 25% rabatt på kloklipp. Vi har også 25% rabatt pelsstell for katt som du kan booke på vår avdeling på Lambertseter.
Vilkår: Timen må bookes og gjennomføres innenfor kampanjeperioden.Rabatt på kloklipp inkluderer ikke bedøvelse.

25% RABATT PÅ KASTRERING OG VAKSINE FOR NYE AGRIA-KUNDER

I samarbeid med Agria ønsker Evidensia å sette fokus på katten som familiemedlem. Til tross for at det finnes flere katter enn hunder i Norge, er 70% av hundene forsikret og bare 10% av kattene. I perioden 1. MARS TIL 30. APRIL får alle nye kunder hos Agria 20% rabatt på katteforsikring. Du får ytterligere 10% dersom katten er chipmerket. 

Alle som tegner katteforsikring hos Agria i denne perioden får nå 25% rabatt på vaksine og kastrering* hos oss. Oppgi kodeord "AGRIA" ved timebestilling. Forsikringsnummer og velkomstmail må fremvises. 

Vilkår: Tilbudet gjelder alle katter som ikke allerede er forsikret hos Agria. Rabatten gjelder det første året. Rabatten hos Evidensia gjelder i 3 måneder etter tegnet forsikring. *Kastrering kan bookes på vår avdeling på Lambertseter.


Ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling i vår åpningstid på telefon 466 83 451 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til oppsal@evidensia.no.

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 
Alle hverdager etter kl 17 tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 15%. 

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 466 83 451

Utenfor normale åpningstider kan du alltid kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus som er døgnbemannet med veterinær alltid tilstede på telefon 22 68 35 00

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.