Ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal - din lokale dyrlege for ditt kjæledyr

Før besøket hos Dyreklinikk Oppsal

Før besøket

For at besøket og behandlingen her hos oss på Evidensia Dyreklinikk Oppsal skal bli så bra som mulig både for dyr og eier, har vi laget informasjon som du bør lese før du kommer. 

Før ankomst

Timeavtale

Vi har åpnet tirsdager kl 11.00 - 15.30, og torsdager kl 08.30 - 15.30. Du kan enkelt bestille time for de vanligste behandlingene via online booking. For mer avanserte utredninger har vi timebestilling i vår åpningstid på hverdager fra 08.30 til 19.00. Du kan bestille time på telefone-post eller ved å komme innom resepsjonen.

Faste

Vi ønsker at operasjons- og utredningspasienter skal være fastet i minimum 4 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Selv om dyr skal faste kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien.

Lufting

Ikke la hunden tisse før dere kommer inn til oss dersom vi trenger en urinprøve i forbindelse med undersøkelsen.

Medisiner

Ta med medisiner som dyret bruker. Når fikk dyret sist medisiner og hvor mye?

Når du kommer til oss med ditt dyr

Sikkerhet

Alle dyr skal oppbevares sikret i bur eller i bånd på klinikken.

Registrering

Dere kan vente på venterommet, veterinæren vil komme ut til dere når hun/han er klar. Dersom dere kommer uten timeavtale, kan dere banke lett på døren og veterinæren vil komme ut til dere. Vi har ingen resepsjon på klinikken, derfor er det viktig at punktene over overholdes.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere på venterommet, og vektinformasjon oppgis til veterinæren når dere kommer inn.

Hund veies før besøk til dyreklinikk

Smittsom sykdom

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diarè, hoste eller lus kom inn og registrer deg først uten dyr.

MRSA (multiresistente bakterier)

Har du dyr som er multiresistent mot de fleste antibakterielle midler, opplys om det på telefonen for at vi skal ta de rette forhåndsregler

Priser

Mange av våre faste priser finner du på våre hjemmesider. Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes, leveres fastende til avtalt tidspunkt. Av hensyn til eiers sikkerhet og dyrets trygghet, er det ikke mulig å være med på operasjon. Det gir oss muligheten til å gi hver enkelt pasient den tid og behandling som kreves, og dyret får våkne i rolige omgivelser etter behandlingen.

Direkteoppgjør med Agria, Gjensidige og IF

Ved ønske om direkteoppgjør med forsikringsselskapet, må dette avtales ved levering slik at egenandelen på forsikringen er avklart før dyret hentes. Husk å ta med forsikringsnummeret til klinikken.

Henting

Tidspunkt for henting

Ved innlevering på morgenen avtaler vi et passende tidspunkt for henting av dyret. Noen ganger er det vanskelig å forutsi når dyret vil være klart til henting, og da har vi kontakt gjennom dagen og avtaler etterhvert et passende tidspunkt.

Informasjon om behandling

Informasjon om dagens undersøkelser, behandling og videre oppfølging får dere både muntlig og skriftlig av veterinæren ved henting.

Resept

Informasjon om hvilke medisiner dyret ditt skal få og hvordan, hvor ofte og hvor lenge han/ hun skal medisineres får du informasjon om av veterinæren ved henting. Husk også at du selv må hente medisiner på apoteket – vi har ingenting tilgjengelig for salg.

Avtal oppfølgingstime

Det er viktig å være klar over at eiers oppfølging av behandling er like viktig for et godt behandlingsresultat som selve undersøkelsen. Avtale om oppfølgingstime kan med fordel avtales allerede ved henting.

Betaling

Vi har ingen faktureringsordning, så alle behandlinger/konsultasjoner utføres mot kontant betaling, samtidig som dyret hentes.

Dere kan betale kontant, via Vipps eller med bankkort, VISA og Mastercard.

Direkteoppgjør med Agria, Gjensidige og IF

Oppgi forsikringsnummeret i resepsjonen ved levering av dyret, så utfører vi direkteoppgjør med forsikringsselskapet og dere betaler kun egenandelen ved henting.

Betalingsutsettelse med Svea Finans

Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID.


Søk Svea
 

Avbestilling av time

Ved avbestilling av undersøkelse/konsultasjon mindre enn 24 timer før avtalt tid, vil dere bli fakturert et gebyr på kr 759,- for enkle konsuktasjoner og kr 2999,- for større utredninger, opetrasjoner og tannbehandling.

Forsikring

Vi anbefaler alle dyreeiere å tegne forsikring på dyret sitt. Sjekk hvilket selskap som kan gi det beste tilbudet til deg.

Noen selskap forlanger forhåndsgodkjenning av dem for å dekke kostnader ved for eksempel CT, MRI undersøkelser eller kostbare kirurgiske inngrep. Husk å ta kontakt med ditt forsikringsselskap i god tid for å få godkjent dette. Spørsmål vedrørende hva som dekkes/ikke dekkes av forsikring, må også rettes direkte til ditt forsikringsselskap. Det er fordi forsikringen er en individuell avtale dere som dyreeiere har med dem, og dekningen varierer med hva slags tillegg man har valgt i sin avtale (eksempelvis medisiner, fysioterapi etc.).

Dyrepleier gir kos og trygghet til katt på oppstalling

Dette sier kundene

5

Veldig fornøyd med hvordan personal behandler dyr; de er høflig og profesjonell! Jeg har vært på flere steder, men, hos Evidensia, var best!

Åpningstider ved Dyreklinikk Oppsal

Åpningstider

 • Mandag
  Stengt
 • Tirsdag
  11:00 ­- 15:30
 • Onsdag
  Stengt
 • Torsdag
  08:30 ­- 15:30
 • Fredag
  Stengt
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Victoria Lintho

Klinikkleder

Victoria Lintho

Veterinær

Veterinær

Kristin Barsett

Jenny Erichsen

Veterinær

Jenny Erichsen

Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
Les mer om Jenny
June B. Langen

Veterinær

Juni Barsett Langen

Dyr Cindy, blandingshund Erfaring   poliklinikk tannbehandling indremedisin  
Les mer om Juni
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook