Evidensia Dyreklinikk Oppsal

Din lokale dyrlege på Oppsal

Idag: 11:00–15:00

Hos oss har vi fokus på god dyrehelse, både fysisk og mentalt, for å gi dyrene en best mulig opplevelse hos veterinæren. Vi tilbyr også hjemmebesøk etter avtale til kunder i Oslo og omegn, som kan være et ekstra godt tilbud for de mest engstelige dyrene.

Den lokale dyrlegen på Oppsal

Evidensia Dyreklinikk Oppsal er mindre klinikk som ligger i de samme lokalene som dyrebutikken Labben hund og katt på Oppsal senter. Her vil du møte de samme veterinærene som jobber på Evidensia Dyreklinikk Bryn. Klinikken utfører det meste innen allmennpraksis, indremedisin og enkle kirurgiske inngrep. Det kan være helsesjekk, ID-merking, vaksine, valpekontroll og utredning av allergi og øreproblemer. Vi utfører også enkel tannrens på hund og katt. Ved større inngrep eller utredninger vil dere hovedsakelig bli henvist til vår avdeling ved Evidensia Dyreklinikk Bryn.

Fokus på ekstra omsorg

Evidensia Dyreklinikk Oppsal ble i sin tid startet av Katrine Tindberg i 2011 ble kjøpt av Veterinær Kristin Barsett i 2012. Klinikken ble igjen kjøpt opp i 2016 av Torill Moseng som da også drev Mosengs dyreklinikk på Bryn. Siden den gang har klinikken fått nye og flotte lokaler på Oppsal senter på rundt 60 kvm. Vi jobber hele tiden for å gi det «lille ekstra» til våre kunder, og vi har spesielt fokus på dyr som trenger ekstra omsorg for å takle veterinærbesøket bedre.

Velkommen til oss på Evidensia Dyreklinikk Oppsal

Hjemmebesøk

Vi tilbyr hjemmebesøk av dyrlege i Oslo og omegn. Mange dyr er engstelige for å dra til veterinæren. Det kan også være utfordrende for eier å komme seg til klinikken. Da er hjemmebesøk et godt alternativ.

Les mer om hjemmebesøk

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.