Evidensia Dyreklinikk Oppsal

Din lokale dyrlege på Oppsal

I dag: 14:00–18:00

Informasjon ang Coronasituasjonen!

  • KUN 1 eier kan bli med dyret inn på konsultasjonsrommet.
  • Eier må nå bruke munnbind inne på konsultasjonsrommet sammen med veterinæren, da det kan være vanskelig å opprettholde 1 meters avstand her.
  • Vi tar fortsatt KUN timebestillinger, IKKE drop in.
  • Vi håndhilser fortsatt ikke og vi ønsker minst mulig fysisk kontakt mellom Veterinær/Dyrepleier og eier.
  • Kunder med symptomer på luftveisinfeksjon, i karantene eller  i isolat skal ikke komme inn på dyreklinikken. Om ikke en annen kan følge dyret til en nødvendig undersøkelse, skal videokonsultasjon benyttes. Alternativt kan dyret hentes i bilen av ansatt i smittevernsfrakk, hansker, munnbind og visir.

Hos oss har vi fokus på god dyrehelse, både fysisk og mentalt, for å gi dyrene en best mulig opplevelse hos veterinæren. 

Den lokale dyrlegen på Oppsal

Evidensia Dyreklinikk Oppsal er en mindre klinikk som ligger i de samme lokalene som dyrebutikken Labben hund og katt på Oppsal senter. Her vil du møte de samme veterinærene som jobber på Evidensia Dyreklinikk Bryn. Klinikken utfører det meste innen allmennpraksis, indremedisin og enkle kirurgiske inngrep. Det kan være helseundersøkelse, ID-merking, vaksine, valpekontroll og utredning av allergi og øreproblemer. Vi utfører også enkel tannrens på hund og katt. Ved større inngrep eller utredninger vil dere hovedsakelig bli henvist til vår avdeling ved Evidensia Dyreklinikk Bryn.

Fokus på ekstra omsorg

Evidensia Dyreklinikk Oppsal ble i sin tid startet av Katrine Tindberg i 2011 ble kjøpt av Veterinær Kristin Barsett i 2012. Klinikken ble igjen kjøpt opp i 2016 av Torill Moseng som da også drev Mosengs dyreklinikk på Bryn. Siden den gang har klinikken fått nye og flotte lokaler på Oppsal senter på rundt 60 kvm. Vi jobber hele tiden for å gi det «lille ekstra» til våre kunder, og vi har spesielt fokus på dyr som trenger ekstra omsorg for å takle veterinærbesøket bedre.

Velkommen til oss på Evidensia Dyreklinikk Oppsal

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Bestill gratis tannsjekk

Evidensias Tannskole for hund

Velkommen til Evidensias tannskole for hunder! I åtte ulike avsnitt kommer vår tannveterinær til å gjennomgå alt du behøver å vite om hundens munn og tenner. Du får lære om enkel hjemmebehandling, vanlige symptomer og sykdommer, forebyggende tiltak og mye mer. Bli med å hjelp din hund til å få en god munn- og tannhelse!

Gå til Evidensias Tannskole

NYHET: Vi tilbyr nå videokonsultasjon med veterinær

Min Dyrlege er en digital dyreklinikk der du trygt og enkelt kan treffe våre veterinærer på mobilen, nettbrett eller pc når og hvor det passer for deg.

Les mer om Min Dyrlege

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Det er viktig for dyrehelsen i Norge at dyreklinikkene ikke må stenge, så vi gjør det vi kan for å beskytte både våre ansatte og deg som kunde.

Vi håndhilser ikke
Vi er like glade for å se deg som før, men vi utsetter håndhilsingen til en annen gang

Vi gir deg tilgang til håndsprit
Benytt deg gjerne av håndspriten vi har satt frem, både når du kommer og når du går.

Vi minner deg på luftveishygiene
Hosting og nysing hører hjemme i papirlommetørklær som deretter kastes. Alternativt kan albuekroken brukes. Etterpå brukes håndsprit eller -vask.

Vi har ekstra fokus på klinikkhygiene
Evidensia har omfattende hygieneretningslinjer som gjelder på alle våre dyreklinikker.

Vask gjerne dyret ditt før du kommer
I og med at viruspartikler kan overføres på overflater, blir vi glade om du kommer til oss med en nyvasket hund! Husk bare å tørke pelsen godt før dere går ut.

Les våre smitteverntiltak

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Forgiftning hos dyr

Kontakt veterinær umiddelbart om du mistenker at dyret ditt har fått i seg noe giftig. I linken finner du informasjon om dyr og forgiftninger som kan være til hjelp.

Giftinformasjon hund og katt

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.

Mer informasjon