Ved Evidensia Dyreklinikk Oppsal - din lokale dyrlege for ditt kjæledyr

Tjenester og behandlingstilbud til kjæledyr

Våre behandlinger

Vi utfører alle de vanligste veterinærtjenestene som helsesjekk, vaksiner, ID-merking, valpekontroll og utredning av allergi og øreproblemer.

Vi utfører også enkel tannrens på hund og katt.

Bestill time via online booking

 

Dette sier kundene

5

Veldig fornøyd med hvordan personal behandler dyr; de er høflig og profesjonell! Jeg har vært på flere steder, men, hos Evidensia, var best!

Åpningstider ved Dyreklinikk Oppsal

Åpningstider

 • Mandag
  Stengt
 • Tirsdag
  11.00 ­- 15.30
 • Onsdag
  Stengt
 • Torsdag
  08.30 ­- 15.30
 • Fredag
  Stengt
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Victoria Lintho

Klinikkleder

Victoria Lintho

Veterinær

Veterinær

Kristin Barsett

Jenny Erichsen

Veterinær

Jenny Erichsen

Jenny M. Spendrup Erichsen er født og oppvokst i Oslo og ble ferdig utdannet fra Norges Veterinærhøgskole våren 2017. I løpet av studietiden var Jenny på utveksling til UC Davis i USA, verdens ledende veterinæruniversitet. Her fikk Jenny nyttig erfaring og innblikk i det siste innenfor utredning og medisinsk behandling av våre kjæledyr. Jenny har også jobbet på Anicura Ekeberg samt Evidensia Bærum Dyreklinikk i løpet av studietiden. Som fordypningsoppgave forsket Jenny på serumkonsentrasjonen av kalsium i tiden rundt valping hos tisper, noe som ga henne god erfaring i håndtering av drektige tisper og valper. Jenny begynte hos oss våren 2017. Hun har et stort interessefelt, hvor spesielt utredning og behandling av indremedisinske sykdommer ligger høyt. Jenny har en stor forkjærlighet for katter. Dyr Suzy, katt, 2 år Ferdigheter Poliklinikk Indremedisin Bkøtvevskirurgi Tannbehandling Drektighet Erfaring   Utdannet fra Norges Veterinærhøgskole 2017  
Les mer om Jenny
June B. Langen

Veterinær

Juni Barsett Langen

Dyr Cindy, blandingshund Erfaring   poliklinikk tannbehandling indremedisin  
Les mer om Juni
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook