Veterinær under operasjon

Timebestilling ved Evidensia Oslo Dyresykehus

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Timeavtaler: man-fre 08:30 –14.30 (øvrige tidspunkt for akutte avtaler samme dag).

Bestill time

25% rabatt på tannbehandling

I perioden 21. mai til 30. juni får du nå 25% rabatt på tannrens og tanntrekk hos oss. Book time via online booking eller ring oss for å avtale en tid.
Vilkår: Timen må gjennomføres i kampanjeperioden. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter. 


Ved Evidensia Oslo Dyresykehus tar vi i mot timebestilling alle hverdager fra 8:30 - 14:30. Øvrige tidspunkt er forbeholdt akutte avtaler samme dag.

NYHET: ONLINE BOOKING

Timebestilling til vår poliklinikk for hund og katt* gjøres nå enkelt via online booking. Da finner du ledig tid direkte i vår timebok når det passer for deg!

Ved ønske om undersøkelse hos en spesialist (f.eks. ortoped) eller for kontroll av allerede pågående behandling, må dette avtales direkte med klinikken på telefon eller e-post
*Skal du bestille time til andre arter må du kontakte oss direkte for timebestilling, da vi må sette av tid hos veterinær med rett kompetanse.

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling på telefon 22 68 35 00 eller send oss en epost om ønsket tidspunkt til oslo@evidensia.no

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 899,- for enkel konsultasjon og 3499,- for operasjoner, tannbehandlinger og større utredninger.

Priser

For timebestilling mandag - torsdag etter kl 16:00 tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 15%, og for fredager etter kl 15:00 tilkommer tillegg i pris på 50%. Egne takster i helger og helligdager.

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Vi er et døgnbemannet dyresykehus med veterinær og dyrepleier alltid tilstede for å ta i mot akutte skader og sykdom.
Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 22 68 35 00.

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.