Evidensia Oslo Dyresykehus

Ditt akutt- og henvisningssykehus

I dag: Døgnåpent
Akuttvakt

Før besøket

Poliklinikk

I poliklinikken tilbyr vi både timeavtaler og drop in. Akuttpasienter tar vi også selvsagt i mot uansett om de har time eller ikke, men ring oss på forhånd så vi vet at dere kommer.

Kirurgi og utredning: Operasjoner og utredninger trenger forhåndsavtale.

Faste: Vi ønsker at operasjons- og utredningspasienter skal fastes i 12 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til godt høy. Selv om dyr skal fastes kan de få fri tilgang til vann. Fasting gjøres blant annet fordi maten dyret inntar kan påvirke blodprøver som blir tatt, og fordi dyr som skal bedøves ikke bør ha full mage da det øker risikoen ved anestesien.

Lufting: Hos pasienter som skal ha indremedisinsk utredning, eller som har urinveisinfeksjon, prostataproblemer eller som skal ha ultralydundersøkelser, er det viktig at dere tar dyret rett inn på klinikken uten at dyret får mulighet til å urinere før ankomst. I de aller fleste tilfeller skal urinen undersøkes etter ultralydundersøkelsen. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det en fordel om dyrene har gjort godt fra seg før de kommer.

Når du kommer

Sikkerhet: Alle dyr skal oppbevares sikret i bur, eller i bånd på klinikken.

Registrering: Henvend deg i resepsjonen ved ankomst.

Veiing: Vekten på dyret gir oss viktig informasjon, og skal alltid registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere ved resepsjonen, og vektinformasjon oppgir dere til resepsjonisten.

Smittsom sykdom: Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus, ber vi om at du kommer inn og registrer deg først uten dyr. Vi har et eget venteværelse for dyr som kan ha smittsom sykdom.

Priser: Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret og omfanget av skade/ sykdom. Vi gir derfor alltid et estimert prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Innleggelse

Dersom dyret ditt skal legges inn, ønsker vi at du gjør deg kjent med informasjon i denne brosjyren:

 

Betaling

Du kan betale med kort eller kontant i klinikk eller med faktura/delbetaling. Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank tilbyr vi faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr. Du betaler enten hele summen uten kostnad eller velger en fordelaktig delbetaling. Delbetaling inntil 12 mnd. er rentefritt. Ønsker du et lavere månedsbeløp kan du delbetale i opptil 72 måneder med rente. Valget er ditt, og du velger først når du har mottatt fakturaen. Du søker om dyrekonto her eller i klinikken. Ønsker du å søke i klinikken, må gyldig legitimasjon medbringes. Fakturaen fra Resurs Bank mottar du måneden etter du har vært hos oss. Den kommer i midten av måneden, og har betalingsfrist siste dag den måneden.

Henvisning

Evidensia Oslo Dyresykehus har spesialkompetanse innen en rekke områder, og mottar flere rekvirerte hunder og katter daglig. Flesteparten av dyrene som blir henvist til oss kommer fra Østlandet, men i enkelte tilfeller kommer de også med bil eller fly fra resten av Norge.

Dersom du lurer på om din hund eller katt kan ha glede av å bli henvist til oss, kan det være nyttig å kontakte din faste veterinær og ta opp problemstillingen. Du kan også kontakte oss direkte, så kan vi se hvordan vi best kan hjelpe deg.

Vi trenger full sykejournal, alle relevante prøvesvar og eventuelle røntgenbilder osv for å kunne hjelpe deg og dyret ditt best mulig. Det er en stor fordel om dette er oss i hende før besøket, slik at vi kan planlegge den rette undersøkelsen / behandlingen, og at dere får komme til rett veterinær.

Vanligvis sender dyrets faste veterinær en henvisning til oss på eget initiativ, og så kontakter du som eier oss for å gjøre en avtale som passer deg.

[btn text=»Henvisningsinformasjon for kunder» href=»https://evidensia.no/dyreklinikk/oslo-dyresykehus/henvisningsinformasjon/» color=»purple» icon=»arrow»]