behandling hos Evidensia Sinsen Dyreklinikk

Evidensia Sinsen Dyreklinikk

I dag: 11:00 - 16:00

Dyrebutikken på Sinsen Dyreklinikk

Fôr til kjæledyr

Vi har et svært godt utvalg av normalfôr og spesialfór/diettfôr til hund og katt. Vi fører Purina Pro Plan og Royal Canin, som er fôr med høy smakelighet og optimal kvalitet til både hund og katt. Alt fôr vi selger har smaksgaranti innen 30 dager. Det vil si at hvis hunden/katten ikke liker fôret, får du pengene igjen eller et annet fôr. Vi har fôr tilpasset ulike aktivitetsnivå, størrelser og raser. Vi selger også spesialfôr som ofte brukes i hele eller deler av behandling av et sykt dyr.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov. Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis*
*Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg

Klippekort på Purina Pro Plan - hver 7. sekk er gratis

Tilskudd

Vi selger kosttilskudd til kjæledyr, for blant annet mage- og tarmfunksjon, urinveier, tannhelse, ører, øye, hud, pels, ledd/skjelett og stressdempende produkter. Blant annet finner du: 
 • Zoolac
 • Canikur
 • Samylin
 • Dr Baddakys fiskeolje
 • Aptus uribalance
 • Hop-flex plus.

Pleiemidler og pleieutstyr

Vi har et godt utvalg av pleiemidler til kjæledyret ditt. Ørerens, tannpasta, normal shampo samt medisinske shampoer og mye mer. Eksempler på prdukter er: Otodine, Otoact, Clorexyderm, Zoolac, Canikur, Allergone, Caniprevent, Dr.Baddaky, Vetramil, Feliway, Aptus, Adaptil, Stomodine, Catrine - katkor

Kattesand og strø

Vi fører Everclean kattesand

Dette sier kundene

Anna Sigridsdatter Heen

4

Dyrnes Venn Sinsen er min nærmeste veterinær, og den jeg primært bruker både i fht. min hund og min katt. Jeg opplever de ansatte - som dyktige, passion for jobben, hyggelige og serviceminded. Veldig fornøyd med de lange åpningstidene og at det ikke er andre priser i helgene! Dessverre er de ikke alltid så gode på tiden og ofte vanskelig å nå på tlf. da så sant det ikke er akutt eller booke timebestillinger. Som tillegg til alt det bra som kan sies hadde ønsket meg en betjent service der de også hadde tid til å komme med veterinærfaglige vurderinger og råd.

Kaja Di Leo

5

Milli hadde sin 12 ukers kontroll og vaksine her og ble tatt godt imot av hyggelige ansatte som ivaretok og trygget henne. Alt i alt en god opplevelse for hund og eier så vi kommer tilbake til 16 ukers kontroll😊

Agnes Maria

5

Veldig fornøyd med dette Dyreklinikk. Teja har fått hjerte problemer og legen Emelie hjulpet henne med en gang. Hilsen til Matilda som er på resepsjon veldig hjelpsom og hyggelig. Anbefales til alle.

Mikkel Pontus Bakken

5

Leter du etter en førsteklasses veterinærklinikk i Oslo-området, er Sinsen Dyreklinikk stedet å gå. Personalet er profesjonelle og omsorgsfulle, og de går utover for å sørge for at kjæledyret ditt er komfortabelt og godt tatt vare på. De tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra rutinemessige kontroller og vaksinasjoner til mer komplekse prosedyrer, og de er alltid oppdatert på de siste fremskrittene innen veterinærmedisin. Jeg har tatt med kjæledyrene mine til Sinsen Dyreklinikk i årevis, og jeg kan ikke anbefale dem høyt nok.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Evidensia Sinsen Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 20:30
 • Tirsdag
  08:00 - 20:30
 • Onsdag
  08:00 - 20:30
 • Torsdag
  08:00 - 20:30
 • Fredag
  08:00 - 20:30
 • Lørdag
  11:00 - 16:00
 • Søndag
  11:00 - 16:00
 • Medarbeidere

  default avatar

  Klinikkleder og Dyrepleier

  Madeleine Remøe Hansen

  Madeleine er vår klinikkleder. Hun er autorisert dyrepleier, uteksaminert i 2016 i Danmark. Madeleine har jobbet på Evidensia Sinsen Dyreklinikk siden 2018  og har vært klinikksjef siden 2022. Hun er en av våre mest erfarne dyrepleiere og har etterutdanning innen anestesi og smertelindring, og kurs i akuttmedisin. 
  Les mer om Madeleine
  default avatar

  Veterinær

  Marte Fanum

  Veterinær, fagansvarlig og ledende kirurg

  Marte har jobbet ved Evidensia Sinsen Dyreklinikk siden 2020. Hun ble uteksaminert fra NMBU i 2017 og har jobbet med smådyr siden. Marte er spesielt interessert i kirurgi og godt i gang med sin etterutdanning i bløtvevskirurgi. 
  Les mer om Marte
  default avatar

  Veterinær

  Didrik Vaksdal

  Veterinær og ledende tannveterinær

  Didrik ble utdannet veterinær på University of Veterinary Sciences Brno, Tsjekkia i 2016. Han har jobbet ved Evidensia Sinsen Dyreklinikk siden 2020, og er godt i gang med videreutdanning innen tenner. 
  Les mer om Didrik
  default avatar

  Veterinær

  Thea Linkjendal

  Thea har jobbet som veterinær på Evidensia Sinsen Dyreklinikk siden 2021. Hun ble uteksaminert i Kosice i 2019. Hun er spesielt interessert i tenner, kirurgi og akuttmedisin, og har tatt flere kurs innenfor disse feltene. 
  Les mer om Thea
  Våre medarbeidere