Evidensia Tromsø Veterinærsenter

sertifisert kattevennlig klinikk

I dag: 08:00–16:00
Akuttvakt

Vår butikk

Vi har en stor og fin butikk som del av vår klinikk. Her finner du blant annet fôr, pleiemidler, godbiter og leker, samt utstyr som seler, bånd, halsbånd, dekken og senger.

Fôr til kjæledyr

Vi har et bredt utvalg av fôr til hund og katt, og fører normalfôr (vedlikeholdsfôr) og spesialdietter fra Purina Pro Plan, Royal Canin og Hill’s. Vi har også et utvalg fôr til kaniner og marsvin. Til disse har vi selvfølgelig også høy av ulike typer.

Våre medarbeidere har god kompetanse innenfor ernæring og hjelper deg gjerne med råd om riktig fòring og valg av produkter.

Hver 7. sekk er gratis

Vi har lojalitetskort for deg som handler Purina Pro Plan Expert Care Nutrition eller Purina Pro Plan Veterinary Diets hos oss.

  • Komplett balansert fôr til hund og katt
  • Passer til alle faser av livet
  • Inneholder råmelk
  • Smaksgaranti
  • Du får alltid hver 7. sekk gratis

Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment.

Å gi sitt dyr kvalitetsfôr er en god investering i dyrets helse. Kom innom så hjelper vi deg å finne et fôr tilpasset ditt dyrs spesifikke behov.

Hver 7. sekk er gratis når du kjøper Purina Pro Plan hos Evidensia

Øvrige produkter

Vi har mye utstyr til hund og katt, blant annet fra Hunter, Kong, Canelana og Hurtta.

Vi er fleksible i vår butikk, og er behjelpelige der vi kan med å bestille inn også utenfor vårt vanlige sortiment. Vi hjelper deg gjerne med råd om fôring og stell av ditt dyr, og har dyktige og imøtekommende ansatte med mye kunnskap. Kom innom eller ring oss dersom du trenger hjelp og råd, vi er alltid klar for å hjelpe deg og ditt dyr!