Evidensia Bodø Dyresykehus

Notveien 3, 8013 Bodø, Vis kart Mandag, onsdag og fredag 08.00 - 15.30 | Tirsdag og torsdag 08.00 - 18.00 Åpningstider

På Evidensia Bodø Dyresykehus har vi dyrenes velferd i fokus i alt vi gjør. Vi ønsker å gjøre besøket hos oss til en god opplevelse, hvor vi møter dyrene på deres premisser.

Siden oppstarten i 1990 har Evidensia Bodø Dyresykehus gradvis utviklet seg til å bli et fullverdig sykehus for kjæledyr. Vi er i dag Nordlands største enhet for veterinære tjenester for kjæledyr. I dag tilbyr vi både vanlige helsetjenester for dyrene dine, avanserte operasjoner som bløtdelskirurgi, og ortopedisk kirurgi, og et bredt spekter av tjenester innen forebygging, diagnostisering, behandling og rehabilitering.

Feilstilte hår på hund (Distichiasis)

Vi tilbyr nå operasjon ved fryseteknikk for å fjerne feilstilte øyehår. Feilstilte øyehår vokser på våtkanten av øyelokkene og ligger an mot hornhinna. Endel hunder plages med renning fra øynene grunnet feilstilte øyehår som irriterte hornhinna og i verste fall kan gi sår på øyet.

Bestill time her

"Flink bisk" - En god start

Vår populære valpeskole "Flink bisk" er et godt eksempel på hvordan du og hunden din kan få en god start sammen, og gode assosiasjoner til dyresykehuset på kjøpet.

Les mer her

Medarbeidere

Se alle våre ansatte