Evidensia Bærum Dyrehospital

Ny og moderne dyreklinikk på Rud

I dag: 08:00–19:00

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale

Vi har timebestilling i hele vår åpningstid. Ring 67180600 dersom du ønsker å bestille time. Ring og snakk med våre medarbeidere som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar også imot akuttpasienter innenfor normal åpningstid.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med gebyr.

Faste

Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann.

Lufting

For pasienter som skal til indremedisinsk utredning, som har urinveisinfeksjon/prostataproblemer eller skal til ultralydundersøkelser, er det ønskelig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer. Vi ønsker også at dyr som skal inn til planlagte operasjoner luftes godt før innleggelse.

Medisiner

Dersom dyret bruker medisiner ønsker vi å vite nødvendig informasjon – som navn og styrke og når dyret sist fikk medisiner. Ta gjerne med orginalforpakningene dersom du er usikker.

Rehabilitering

Dersom dyret ditt har time til vanntredemølle ønsker vi at det er godt luftet på forhånd, og har ren pels. Dette er av hygieniske årsaker.

Når du ankommer

Sikkerhet

Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering

Vennligst henvend deg i resepsjonen ved ankomst for registrering. Dette gjelder og ved timebestilling.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere på venterommet, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i resepsjonen.

Smittefare

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA

Dersom ditt dyr er bærer av multiresistente bakterier, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser

Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir gjerne et prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende til avtalt tidspunkt. Oftest er dette mellom 08-09.

Betaling

Vi tilbyr betaling i klinikk med kontakt, debit/kredittkort eller faktura/delbetaling via Resurs Bank / Dyrekonto. Dyrekonto kan du søke om her eller i en av våre klinikker mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående denne løsningen.

Forsikring av dyr

Ettersom dyr ikke er omfattet av offentlig behandlingstilbud anbefaler vi alle å tegne forsikring på dyrene sine. En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av dyret, og noen forsikringer dekker også utgifter til medisiner.

De fleste forsikringer reserverer seg mot bestemte sykdommer etter at hunden eller katten har nådd en viss alder. For at dyret ditt skal ha best mulig dekning, er det viktig å tegne forsikring allerede når du får valpen/kattungen i hus. Unge dyr er også mer utsatt for skade og sykdom en voksne dyr.

Vi kan foreta direkte skadeoppgjør med Agria , Gjensidige, If og DNB. Dette innebærer at vi sender journal og faktura direkte til forsikringsselskapet, og du betaler kun egenandel i tillegg til evt. varer som ikke dekkes. Administrasjonsgebyr for direkteoppgjør vil komme i tillegg. Det er ønskelig at du opplyser når du ankommer at du ønsker å foreta et direkteoppgjør. Ha alltid med forsikringens polisenummer, alternativt forsikringstakers personnummer. De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige tilbud og vilkår, og det er viktig å sette det inn i dette før du velger forsikringsselskap.