Evidensia Bærum Dyrehospital har stor fokus på personlig service ved sin helt nye dyreklinikk på Rud

Evidensia Bærum Dyrehospital

Ny og moderne dyreklinikk på Rud

I dag: 08:00 - 19:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-13.00

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale

Vi har timebestilling i hele vår åpningstid. Ring 67180600 dersom du ønsker å bestille time. Ring og snakk med våre medarbeidere som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar også imot akuttpasienter innenfor normal åpningstid.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med gebyr.

Faste

Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann.

Lufting

For pasienter som skal til indremedisinsk utredning, som har urinveisinfeksjon/prostataproblemer eller skal til ultralydundersøkelser, er det ønskelig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer. Vi ønsker også at dyr som skal inn til planlagte operasjoner luftes godt før innleggelse.

Medisiner

Dersom dyret bruker medisiner ønsker vi å vite nødvendig informasjon – som navn og styrke og når dyret sist fikk medisiner. Ta gjerne med orginalforpakningene dersom du er usikker. Dersom ikke annet er avtalt skal dyret ditt ha sine faste medisiner også den dagen de skal til oss, selv om de kommer fastende.  


Når du ankommer

Sikkerhet

Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering

Vennligst henvend deg i resepsjonen ved ankomst for registrering. Dette gjelder og ved timebestilling.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere på venterommet, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i resepsjonen.

Smittefare

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA

Dersom ditt dyr er bærer av multiresistente bakterier, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser

Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir gjerne et prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende til avtalt tidspunkt. Oftest er dette mellom 08-09.

Betaling

Vi tilbyr betaling i klinikk med kontakt, debit/kredittkort eller faktura/delbetaling via Resurs Bank / Dyrekonto. Dyrekonto kan du søke om her eller i en av våre klinikker mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående denne løsningen.

Forsikring av dyr

Ettersom dyr ikke er omfattet av offentlig behandlingstilbud anbefaler vi alle å tegne forsikring på dyrene sine. En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av dyret, og noen forsikringer dekker også utgifter til medisiner.

De fleste forsikringer reserverer seg mot bestemte sykdommer etter at hunden eller katten har nådd en viss alder. For at dyret ditt skal ha best mulig dekning, er det viktig å tegne forsikring allerede når du får valpen/kattungen i hus. Unge dyr er også mer utsatt for skade og sykdom en voksne dyr.

Vi kan foreta direkte skadeoppgjør med AgriaGjensidigeIf og DNB. Dette innebærer at vi sender journal og faktura direkte til forsikringsselskapet, og du betaler kun egenandel i tillegg til evt. varer som ikke dekkes. Administrasjonsgebyr for direkteoppgjør vil komme i tillegg. Det er ønskelig at du opplyser når du ankommer at du ønsker å foreta et direkteoppgjør. Ha alltid med forsikringens polisenummer, alternativt forsikringstakers personnummer. De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige tilbud og vilkår, og det er viktig å sette det inn i dette før du velger forsikringsselskap.

Dette sier kundene

Haraldur Hafsteinn Snjólfsson

5

Får alltid rask og god hjelp. Flinke ansatte i fine lokaler sentralt på Rud.

Eivind Thorstad

5

Veldig god hjelp til unghund med akutte smerter fra ørebetennelse. Jeg kom med en 18 måneder gammel airedaleterrier som hadde synlig store smerter klokken 0900 på en lørdag. På Evidensia var de egentlig fullbooket, men fordi hunden hadde det så vondt skulle uansett få sett på ham. I løpet av dagen ble hunden bedøvet undersøkt, konstatert kraftig ørebetennelse og fikk medisiner, slik at hunden slapp smerter gjennom resten av helgen. Super service og hyggelige ansatte.

Thea Müller

5

Jeg anbefaler Evidensia. Har en valp som hadde litt tannproblemer. De satte opp en time for å trekke den dumme tanna, men dagen før operasjonsdag la jeg merke til at tanna hadde falt ut av seg selv, så jeg tok henne rett med til dyrlegen i lunsjen for jeg ønsket at de skulle sjekke om operasjon fortsatt var nødvendig. Der ble jeg møtt av en veldig hyggelig assistent. Veterinæren som skulle operer valpen min en dag senere, kom opp(selvom hun egentlig var til lunsj), og så på jenta mi. Der fikk jeg bekreftet at hun ikke trengte operasjon allikevel. Synes vi har hatt tre gode turer til dere, og anbefaler Evidensia videre. Har kun hatt en litt kjip opplevelse, hvor jeg ringte inn å spurte om vaksine, og hvor det var noen misforståelser rundt når valpen skulle ha vaksinene. Utenom det har alt vært tipp topp. Hos Evidensia på Rud er både du og dyret ditt i gode hender. De tar seg god tid til å lytte, forklare og gi råd. Er du en helt fersk dyreeier, med masse rare spørsmål, så er dette en veldig god dyrlege å bruke. De er også rolige, og lar hunden din snuse og bli kjent med omgivelsene. Ingen brå bevegelser eller stress for dyret.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Bærum Dyrehospital

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-13.00

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 19:00
 • Tirsdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 19:00
 • Lørdag
  09:00 - 13:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Rachel Syrstad

  Klinikkleder og veterinær

  Rachel Syrstad

  Rachel er vår klinikkleder. Hun ble utdannet veterinær i 2005 og jobbet mange år i England før hun kom til Norge og fortsatte sin veterinærkarriere her. Hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi, kirurgisk tanntrekk og ultralydundersøkelser med hjerteultralyd som spesialinteresse.  Rachel er klinikkleder ved både Evidensia Bærum Dyrehospital og Evidensia Åssiden Dyreklinikk. 
  Les mer om Rachel
  David Allen

  Kirurg/Fagansvarlig veterinær

  David Allen

  Kirurgi GpCert(SAS)

  David Allen jobber som veterinær/kirurg på Evidensia Bærum Dyrehospital. Hans hovedinteresse er kirurgi men han har også mye erfaring med indremedisin. David har over 20 års erfaring i smådyrpraksis. David er en svært viktig ressurs for teamet og er en meget dyktig kirurg. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Omplasseringshund med navnet Jack Erfaring Utdannet som veterinær fra Royal Veterinary College, London i 1993. Jobbet i flere travle klinikker og var deleier av en smådyrsklinikk i Storbritannia. Når David flyttet til Norge i 2009 jobbet han for både Åssiden Dyreklinikk og Bærum Dyreklinikk. David har vært på mange kurs i kirurgi og medisin, både i Norge og utlandet. Disse kursene har vært av både kortere og lengre varighet. Han har i 2019 bestått eksamen i General Practitioner Certificate in Small Animal General Surgery!  
  Les mer om David
  Fiona Ørbeck Eliassen

  Veterinær

  Fiona Ørbeck Eliassen

  Kirurgi og ultralyd

  Fiona ble uteksaminert som veterinær fra Glaskow Veterinary School i 1983. Jobbet 2 år på et dyrehospital i England før hun flyttet til Norge. Hun har lang erfaring innenfor smådyr, og hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi og ultralyd hvor hun i de senere år har gjennomført flere etterutdanningskurs. På fritiden liker Fiona å gå turer, og er veldig glad i å reise. Hun har opplevd mange forskjellige steder rundt om i verden. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Ebba (Italiensk Spinone) Erfaring   Utdannet i 1983 ved Glasgow Veterinary School Over 30 års erfaring i klinisk praksis. Jobbet både i privat praksis og på NBMU som smådyrsveterinær. Har også jobbet 1 år i Veterinæravdelingen, landbruksdepartement med Dyrevern og dyrehold. Fiona har videre utdannelse i bløtvevskirurgi og holder på med ultralyd utdannelse på ESAVS. Har gått 2 av 3 kurs. I tillegg regelmessig etterutdanningskurs opp igjennom årene.  
  Les mer om Fiona
  Kjersti Erstad

  Veterinær

  Kjersti Erstad

  Kjersti er utdannet vet Justus Liebig Universitet i Tyskland, hun var ferdig utdannet i 2003.  Kjersti har jobbet på flere klinikker Norge og har etterutdanning innen odontologi. ERFARING · Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 · Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. · Begynte på Kolsås høsten 2018. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Erfaring Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. Begynte på Kolsås høsten 2018. 
  Les mer om Kjersti
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook