Evidensia Bærum Dyrehospital har stor fokus på personlig service ved sin helt nye dyreklinikk på Rud

Evidensia Bærum Dyrehospital

Ny og moderne dyreklinikk på Rud

I dag: 08:00 - 19:00

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-13.00

Før besøket

På denne siden finner du informasjon det er nyttig å kjenne til før du besøker oss.

Før ankomst

Timeavtale

Vi har timebestilling i hele vår åpningstid. Ring 67180600 dersom du ønsker å bestille time. Ring og snakk med våre medarbeidere som vil hjelpe deg så godt de kan. Vi tar også imot akuttpasienter innenfor normal åpningstid.

Avbestilling

Avbestilling av time må gjøres senest 24 timer i forveien. Timer som ikke er avbestilt senest 24 timer i forkant, blir taksert med gebyr.

Faste

Det er ønskelig at alle operasjons – og utrednings-pasienter har fastet de siste 12 timer. Unntak er kanin og gnagere som alltid skal ha tilgang til høy. Ved fasting bør dyret alltid få tilgang til friskt vann.

Lufting

For pasienter som skal til indremedisinsk utredning, som har urinveisinfeksjon/prostataproblemer eller skal til ultralydundersøkelser, er det ønskelig at dyret tas rett inn på klinikken uten å ha mulighet til å urinere før ankomst. Ved undersøkelse av mage/tarm sykdommer er det imidlertid en fordel om dyret har gjort godt fra seg før de kommer. Vi ønsker også at dyr som skal inn til planlagte operasjoner luftes godt før innleggelse.

Medisiner

Dersom dyret bruker medisiner ønsker vi å vite nødvendig informasjon – som navn og styrke og når dyret sist fikk medisiner. Ta gjerne med orginalforpakningene dersom du er usikker.

Rehabilitering

Dersom dyret ditt har time til vanntredemølle ønsker vi at det er godt luftet på forhånd, og har ren pels. Dette er av hygieniske årsaker.

Når du ankommer

Sikkerhet

Alle dyr må oppbevares sikret i bur eller i bånd på venterom.

Registrering

Vennligst henvend deg i resepsjonen ved ankomst for registrering. Dette gjelder og ved timebestilling.

Veiing

Vekten på dyret gir oss viktig informasjon og registreres når dyret er med til konsultasjon. Veiing gjør dere på venterommet, og vektinformasjon oppgis til dyrepleier/assistent i resepsjonen.

Smittefare

Ved mistanke om smittsom sykdom som for eksempel diaré, hoste eller lus bør du komme inn og registrere deg uten dyret først.

MRSA

Dersom ditt dyr er bærer av multiresistente bakterier, opplys om dette på telefonen for at vi skal kunne ta riktige forhåndsregler.

Priser

Samme behandling vil kunne ha varierende pris avhengig av dyreart, størrelse på dyret, og omfang av skade/sykdom. Vi gir gjerne et prisoverslag på forhånd. Videre undersøkelser, behandling og tilhørende kostnader skal alltid godkjennes av eier.

Levering

Oppstalling

Dyr som skal opereres eller utredes leveres fastende til avtalt tidspunkt. Oftest er dette mellom 08-09.

Betaling

Vi tilbyr betaling i klinikk med kontakt, debit/kredittkort eller faktura/delbetaling via Resurs Bank / Dyrekonto. Dyrekonto kan du søke om her eller i en av våre klinikker mot fremvisning av gyldig legitimasjon. Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål angående denne løsningen.

Forsikring av dyr

Ettersom dyr ikke er omfattet av offentlig behandlingstilbud anbefaler vi alle å tegne forsikring på dyrene sine. En god forsikring dekker store deler av diagnostikk, behandling og pleie av dyret, og noen forsikringer dekker også utgifter til medisiner.

De fleste forsikringer reserverer seg mot bestemte sykdommer etter at hunden eller katten har nådd en viss alder. For at dyret ditt skal ha best mulig dekning, er det viktig å tegne forsikring allerede når du får valpen/kattungen i hus. Unge dyr er også mer utsatt for skade og sykdom en voksne dyr.

Vi kan foreta direkte skadeoppgjør med AgriaGjensidigeIf og DNB. Dette innebærer at vi sender journal og faktura direkte til forsikringsselskapet, og du betaler kun egenandel i tillegg til evt. varer som ikke dekkes. Administrasjonsgebyr for direkteoppgjør vil komme i tillegg. Det er ønskelig at du opplyser når du ankommer at du ønsker å foreta et direkteoppgjør. Ha alltid med forsikringens polisenummer, alternativt forsikringstakers personnummer. De forskjellige forsikringsselskapene har forskjellige tilbud og vilkår, og det er viktig å sette det inn i dette før du velger forsikringsselskap.

4.1

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Bærum Dyrehospital

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-13.00

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 19:00
 • Tirsdag
  08:00 - 19:00
 • Onsdag
  08:00 - 19:00
 • Torsdag
  08:00 - 19:00
 • Fredag
  08:00 - 19:00
 • Lørdag
  09:00 - 13:00
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Kjersti Erstad

  Veterinær

  Kjersti Erstad

  Klinikkleder

  Kjersti er klinikkens daglig leder. Hun er veterinær og ble uteksaminert fra Justus Liebig Universitet i Tyskland i 2003. Hun har en allsidig bakgrunn fra flere klinikker, inkludert klinikker i vaktordning. Kjersti begynte hos oss høsten 2018. Hennes hovedinteressefelt er tenner, men hun er glad i en variert arbeidshverdag og tar imot mange typer pasienter her hos oss. På fritiden bruker hun tiden sammen med sin mann og sine 3 barn – og selvsagt den flotte flat coated retrievertispa hennes. ERFARING · Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 · Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. · Begynte på Kolsås høsten 2018. Klinikkleder fra høsten 2019. Telefon+ 47 67 18 06 00E-postbaerum@evidensia.noErfaring Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. Begynte på Kolsås høsten 2018. Klinikkleder fra høsten 2019.
  Les mer om Kjersti
  Fiona Ørbeck Eliassen

  Veterinær

  Fiona Ørbeck Eliassen

  Kirurgi og ultralyd

  Fiona ble uteksaminert som veterinær fra Glaskow Veterinary School i 1983. Jobbet 2 år på et dyrehospital i England før hun flyttet til Norge. Hun har lang erfaring innenfor smådyr, og hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi og ultralyd hvor hun i de senere år har gjennomført flere etterutdanningskurs. På fritiden liker Fiona å gå turer, og er veldig glad i å reise. Hun har opplevd mange forskjellige steder rundt om i verden. Telefon+ 47 67 18 06 00E-postbaerum@evidensia.noDyrEbba (Italiensk Spinone)ErfaringUtdannet i 1983 ved Glasgow Veterinary School Over 30 års erfaring i klinisk praksis. Jobbet både i privat praksis og på NBMU som smådyrsveterinær. Har også jobbet 1 år i Veterinæravdelingen, landbruksdepartement med Dyrevern og dyrehold. Fiona har videre utdannelse i bløtvevskirurgi og holder på med ultralyd utdannelse på ESAVS. Har gått 2 av 3 kurs. I tillegg regelmessig etterutdanningskurs opp igjennom årene.
  Les mer om Fiona
  David Allen

  Veterinær/Kirurg

  David Allen

  Kirurgi GpCert(SAS)

  David Allen jobber som veterinær/kirurg på Evidensia Bærum Dyrehospital. Hans hovedinteresse er kirurgi men han har også mye erfaring med indremedisin. David har over 20 års erfaring i smådyrpraksis. David er en svært viktig ressurs for teamet og er en meget dyktig kirurg. Telefon+ 47 67 18 06 00E-postbaerum@evidensia.noDyrOmplasseringshund med navnet JackErfaringUtdannet som veterinær fra Royal Veterinary College, London i 1993. Jobbet i flere travle klinikker og var deleier av en smådyrsklinikk i Storbritannia. Når David flyttet til Norge i 2009 jobbet han for både Åssiden Dyreklinikk og Bærum Dyreklinikk. David har vært på mange kurs i kirurgi og medisin, både i Norge og utlandet. Disse kursene har vært av både kortere og lengre varighet. Han har i 2019 bestått eksamen i General Practitioner Certificate in Small Animal General Surgery!
  Les mer om David
  Hege Dehlie Thorsen

  Veterinær

  Hege Dehlie Thorsen

  Dermatologi og indremedisin

  Hege har lang erfaring i veterinæryrket og er en viktig ressurs i teamet vårt på Kolsås. Hovedinteressen hennes er dermatologi (hudsykdommer) samt indremedisin. Hege har gjennomgått flere kurs innenfor begge temaer. Hun er en av ikke så mange veterinærer som foretar intradermal allergitesting, og mottar jevnlig henvisninger for dette. Ikke nøl med å ta kontakt med Hege for å diskutere om dette kan være aktuelt for deg, om du er hundeeier eller kollega. Telefon+ 47 67 18 06 00E-postbaerum@evidensia.noFerdigheterIntradermaltesting for allergiErfaring Hege studerte veterinær ved Norges Veterinærhøyskole, og ble uteksaminert i 1988. Begynte fast ved Kolsås Dyrehospital i 1992. ESAVS videreutdanning innafor både dermatologi (hudsykdommer) og indremedisin. EKSPERTISE: Intradermaltesting for allergi
  Les mer om Hege
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook