Evidensia Bærum Dyrehospital har stor fokus på personlig service ved sin helt nye dyreklinikk på Rud

Evidensia Bærum Dyrehospital

Ny og moderne dyreklinikk på Rud

I dag: 08.00 ­- 19.30

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-15.00

Medarbeidere

Rachel Syrstad

Klinikkleder og veterinær

Rachel Syrstad

Rachel er vår klinikkleder. Hun ble utdannet veterinær i 2005 og jobbet mange år i England før hun kom til Norge og fortsatte sin veterinærkarriere her. Hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi, kirurgisk tanntrekk og ultralydundersøkelser med hjerteultralyd som spesialinteresse.  Rachel er klinikkleder ved både Evidensia Bærum Dyrehospital og Evidensia Åssiden Dyreklinikk. 
Les mer om Rachel
David Allen

Fagansvarlig veterinær

David Allen

Kirurgi GpCert(SAS)

David Allen jobber som veterinær/kirurg på Evidensia Bærum Dyrehospital. Hans hovedinteresse er kirurgi men han har også mye erfaring med indremedisin. David har over 20 års erfaring i smådyrpraksis. David er en svært viktig ressurs for teamet og er en meget dyktig kirurg. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Omplasseringshund med navnet Jack Erfaring Utdannet som veterinær fra Royal Veterinary College, London i 1993. Jobbet i flere travle klinikker og var deleier av en smådyrsklinikk i Storbritannia. Når David flyttet til Norge i 2009 jobbet han for både Åssiden Dyreklinikk og Bærum Dyreklinikk. David har vært på mange kurs i kirurgi og medisin, både i Norge og utlandet. Disse kursene har vært av både kortere og lengre varighet. Han har i 2019 bestått eksamen i General Practitioner Certificate in Small Animal General Surgery!  
Les mer om David
Fiona Ørbeck Eliassen

Veterinær

Fiona Ørbeck Eliassen

Kirurgi og ultralyd

Fiona ble uteksaminert som veterinær fra Glaskow Veterinary School i 1983. Jobbet 2 år på et dyrehospital i England før hun flyttet til Norge. Hun har lang erfaring innenfor smådyr, og hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi og ultralyd hvor hun i de senere år har gjennomført flere etterutdanningskurs. På fritiden liker Fiona å gå turer, og er veldig glad i å reise. Hun har opplevd mange forskjellige steder rundt om i verden. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Ebba (Italiensk Spinone) Erfaring   Utdannet i 1983 ved Glasgow Veterinary School Over 30 års erfaring i klinisk praksis. Jobbet både i privat praksis og på NBMU som smådyrsveterinær. Har også jobbet 1 år i Veterinæravdelingen, landbruksdepartement med Dyrevern og dyrehold. Fiona har videre utdannelse i bløtvevskirurgi og holder på med ultralyd utdannelse på ESAVS. Har gått 2 av 3 kurs. I tillegg regelmessig etterutdanningskurs opp igjennom årene.  
Les mer om Fiona
Kjersti Erstad

Veterinær

Kjersti Erstad

Kjersti er utdannet vet Justus Liebig Universitet i Tyskland, hun var ferdig utdannet i 2003.  Kjersti har jobbet på flere klinikker Norge og har etterutdanning innen odontologi. ERFARING · Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 · Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. · Begynte på Kolsås høsten 2018. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Erfaring Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. Begynte på Kolsås høsten 2018. 
Les mer om Kjersti
Marianne Figenbaum

Veterinær

Marianne Figenbaum

Marianne er vår polikliniker og finner løsninger på dagligdagse problemer. Hun er veldig flink med dyrene og har en spesiell evne til å få de mest skeptiske firbente til å føle seg trygge. Marianne er svært opptatt av at alle skal føle seg ivaretatt og hørt, pasient som eier. Hun er biolog i bunn fra USA og tok veterinærutdannelsen sin i Budapest. Marianne er spesielt interessert i ultralyd og tannlidelser og har tatt flere etterutdannelseskurs i blandt annet dette. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Welsh Corgien Lotta Erfaring   11 år i smådyrspraksis  
Les mer om Marianne
Marianne Aabech

Veterinær

Marianne Aabech

Cat Advocate

Marianne er utdannet ved universitetet Szent István i Ungarn, hun var ferdig utdannet i 2003. Hun har jobbet på ulike klinikker i Norge og Sverige før hun kom til oss, og har blitt en meget viktig ressurs for teamet vårt. Marianne er klinikkens levende leksikon, hun bistår ofte kollegaer med behandling av våre pasienter. Marianne er spesielt interessert i indremedisin på katt, tenner, kirurgi og generell indremedisin og har tatt flere etterutdannelseskurs i blant annet dette. Hun er spesielt flink med våre kattepasienter og er klinikkens Cat Advocate.  
Les mer om Marianne
Patrik Mallenius

Veterinær

Patrik Mallenius

Patrik er utdannet ved Wroclaw University of Enviromental and Life Sciences i Polen, han var ferdig utdannet i 2021.  Patrik har etterutdanning i ultralyd fra Strømsholm Spesialistsjukehus i Sverige og har jobbet på Evidensia i Linköping med akuttmedisin og poliklinikkpasienter før han kom til oss. Patrik er vår blide, svenske veterinær og er spesielt interessert i ultralyd og kirurgi.   
Les mer om Patrik
Anne Johnsgård

Veterinær

Anne Johnsgård

Anne er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen i Norge, hun var ferdig utdannet i 2021. Anne er også utdannet dyrepleier og jobbet åtte år som dette før og under utdannelsen til veterinær.  Hun er meget interessert i tenner, og skal bli klinikkens tannansvarlig etter videreutdanning. Anne har også dermatologi som interesseområde. Anne er en meget blid og positiv person som vi er veldig glade for å ha fått med i teamet vårt.  
Les mer om Anne
Camilla Takvam

Dyrepleier

Camilla Noe Takvam

ISFM Cert in Feline Medicine, Cat Advocate

   
Les mer om Camilla
Kjersti Paulsen

Dyrepleier

Kjersti Paulsen

   
Les mer om Kjersti
Ingeborg Sjurseth

Dyrepleier

Ingeborg Sjurseth

Sertifisert rehabiliteringsterapeut

Malin Warhuus

Dyrepleier

Malin Warhuus

Martine Møller

Dyrepleier

Martine Møller

Line Akselsen

Assistent

Line Akselsen

Camilla Salvesen

Assistent

Camilla Salvesen

Sykepleier

Michelle Thomasson

Assistent

Michelle Thomasson

Isadora Karlsson Gomez

Assistent

Isadora Karlsson Gomez

Mona Huseby Bjerkvik

Klinikkoordintaor

Mona Huseby Bjerkvik

   
Les mer om Mona
Vibeke Evensen

Resepsjonist

Vibeke Evensen

   
Les mer om Vibeke
Anne Lileng

Resepsjonist

Anne Lileng

Mia Kveen

Veterinærstudent

Mia Kveen

Nadia Grøv Majed

Veterinærstudent

Nadia Grøv Majed