Evidensia Bærum Dyrehospital har stor fokus på personlig service ved sin helt nye dyreklinikk på Rud

Evidensia Bærum Dyrehospital

Ny og moderne dyreklinikk på Rud

I dag: 08:00 ­- 19:30

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-15.00

Medarbeidere

default avatar

Klinikkleder og veterinær

Sanne Lundahl Andersen

University of veterinary medicine i Budapest. Uteksaminert vår 2017
Les mer om Sanne
David Allen

Fagansvarlig veterinær

David Allen

Kirurgi GpCert(SAS)

David Allen jobber som veterinær/kirurg på Evidensia Bærum Dyrehospital. Hans hovedinteresse er kirurgi men han har også mye erfaring med indremedisin. David har over 20 års erfaring i smådyrpraksis. David er en svært viktig ressurs for teamet og er en meget dyktig kirurg. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Omplasseringshund med navnet Jack Erfaring Utdannet som veterinær fra Royal Veterinary College, London i 1993. Jobbet i flere travle klinikker og var deleier av en smådyrsklinikk i Storbritannia. Når David flyttet til Norge i 2009 jobbet han for både Åssiden Dyreklinikk og Bærum Dyreklinikk. David har vært på mange kurs i kirurgi og medisin, både i Norge og utlandet. Disse kursene har vært av både kortere og lengre varighet. Han har i 2019 bestått eksamen i General Practitioner Certificate in Small Animal General Surgery!  
Les mer om David
Fiona Ørbeck Eliassen

Veterinær

Fiona Ørbeck Eliassen

Kirurgi og ultralyd

Fiona ble uteksaminert som veterinær fra Glaskow Veterinary School i 1983. Jobbet 2 år på et dyrehospital i England før hun flyttet til Norge. Hun har lang erfaring innenfor smådyr, og hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi og ultralyd hvor hun i de senere år har gjennomført flere etterutdanningskurs. På fritiden liker Fiona å gå turer, og er veldig glad i å reise. Hun har opplevd mange forskjellige steder rundt om i verden. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Ebba (Italiensk Spinone) Erfaring   Utdannet i 1983 ved Glasgow Veterinary School Over 30 års erfaring i klinisk praksis. Jobbet både i privat praksis og på NBMU som smådyrsveterinær. Har også jobbet 1 år i Veterinæravdelingen, landbruksdepartement med Dyrevern og dyrehold. Fiona har videre utdannelse i bløtvevskirurgi og holder på med ultralyd utdannelse på ESAVS. Har gått 2 av 3 kurs. I tillegg regelmessig etterutdanningskurs opp igjennom årene.  
Les mer om Fiona
Kjersti Erstad

Veterinær

Kjersti Erstad

Kjersti er utdannet vet Justus Liebig Universitet i Tyskland, hun var ferdig utdannet i 2003.  Kjersti har jobbet på flere klinikker Norge og har etterutdanning innen odontologi. ERFARING · Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 · Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. · Begynte på Kolsås høsten 2018. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Erfaring Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. Begynte på Kolsås høsten 2018. 
Les mer om Kjersti
Marianne Aabech

Veterinær

Marianne Aabech

Cat Advocate

Marianne er utdannet ved universitetet Szent István i Ungarn, hun var ferdig utdannet i 2003. Hun har jobbet på ulike klinikker i Norge og Sverige før hun kom til oss, og har blitt en meget viktig ressurs for teamet vårt. Marianne er klinikkens levende leksikon, hun bistår ofte kollegaer med behandling av våre pasienter. Marianne er spesielt interessert i indremedisin på katt, tenner, kirurgi og generell indremedisin og har tatt flere etterutdannelseskurs i blant annet dette. Hun er spesielt flink med våre kattepasienter og er klinikkens Cat Advocate.  
Les mer om Marianne
Anne Johnsgård

Veterinær

Anne Johnsgård

Anne er utdannet ved NMBU Veterinærhøgskolen i Norge, hun var ferdig utdannet i 2021. Anne er også utdannet dyrepleier og jobbet åtte år som dette før og under utdannelsen til veterinær.  Hun er meget interessert i tenner, og skal bli klinikkens tannansvarlig etter videreutdanning. Anne har også dermatologi som interesseområde. Anne er en meget blid og positiv person som vi er veldig glade for å ha fått med i teamet vårt.  
Les mer om Anne
Camilla Takvam

Dyrepleier

Camilla Noe Takvam

ISFM Cert in Feline Medicine, Cat Advocate

   
Les mer om Camilla
default avatar

dyrepleier

Julia Svendsson Rosenlund

Line Akselsen

Assistent

Line Akselsen

Camilla Salvesen

Assistent

Camilla Salvesen

Sykepleier

default avatar

Assistent

Monica Håkegård

Mona Huseby Bjerkvik

Klinikkoordintaor

Mona Huseby Bjerkvik

   
Les mer om Mona
Vibeke Evensen

Resepsjonist

Vibeke Evensen

   
Les mer om Vibeke
Anne Lileng

Resepsjonist

Anne Lileng

Mia Kveen

Veterinærstudent

Mia Kveen