Evidensia Bærum Dyrehospital har stor fokus på personlig service ved sin helt nye dyreklinikk på Rud

Ledige stillinger ved Evidensia Bærum Dyrehospital

I dag: Stengt

Akuttvakt

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-15.00

Våre ledige stillinger

Vil du være en del av en av verdens største veterinærkjeder? Brenner du for å gi dyreeiere og pasienter den best mulige behandlingen? Vi tilbyr gode muligheter for deg å videreutvikle din kompetanse i et faglig sterkt nettverk.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige, dedikerte og engasjerte medarbeidere. Er det deg?

Se våre ledige stillinger 

Dette sier kundene

5

Fornøyd med David han var flink med Bella

5

Flinke folk, gode til å håndtere krevende situasjoner.

5

Håper David blir hos dere. Hjalp Maja i går og ville likt at han følger Maja videre. Eldre hund, vanskelige valg. Veldig trygg og god støtte.

5

Veldig fornøyd med veterinær David som fikk hunden vår til å føle seg trygg. Vi kommer tilbake ❤️

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Bærum Dyrehospital

Lørdager behandler vi pasienter i tidsrommet 09.00-15.00

Åpningstider

 • 2. pinsedag
  Stengt
 • Tirsdag
  08:00 ­- 19:30
 • Onsdag
  08:00 ­- 19:30
 • Torsdag
  08:00 ­- 19:30
 • Fredag
  08:00 ­- 19:30
 • Lørdag
  09:00 ­- 15:00
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

default avatar

Klinikkleder og veterinær

Sanne Lundahl Andersen

University of veterinary medicine i Budapest. Uteksaminert vår 2017
Les mer om Sanne
David Allen

Fagansvarlig veterinær

David Allen

Kirurgi GpCert(SAS)

David Allen jobber som veterinær/kirurg på Evidensia Bærum Dyrehospital. Hans hovedinteresse er kirurgi men han har også mye erfaring med indremedisin. David har over 20 års erfaring i smådyrpraksis. David er en svært viktig ressurs for teamet og er en meget dyktig kirurg. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Omplasseringshund med navnet Jack Erfaring Utdannet som veterinær fra Royal Veterinary College, London i 1993. Jobbet i flere travle klinikker og var deleier av en smådyrsklinikk i Storbritannia. Når David flyttet til Norge i 2009 jobbet han for både Åssiden Dyreklinikk og Bærum Dyreklinikk. David har vært på mange kurs i kirurgi og medisin, både i Norge og utlandet. Disse kursene har vært av både kortere og lengre varighet. Han har i 2019 bestått eksamen i General Practitioner Certificate in Small Animal General Surgery!  
Les mer om David
Fiona Ørbeck Eliassen

Veterinær

Fiona Ørbeck Eliassen

Kirurgi og ultralyd

Fiona ble uteksaminert som veterinær fra Glaskow Veterinary School i 1983. Jobbet 2 år på et dyrehospital i England før hun flyttet til Norge. Hun har lang erfaring innenfor smådyr, og hennes hovedinteresser er bløtvevskirurgi og ultralyd hvor hun i de senere år har gjennomført flere etterutdanningskurs. På fritiden liker Fiona å gå turer, og er veldig glad i å reise. Hun har opplevd mange forskjellige steder rundt om i verden. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Dyr Ebba (Italiensk Spinone) Erfaring   Utdannet i 1983 ved Glasgow Veterinary School Over 30 års erfaring i klinisk praksis. Jobbet både i privat praksis og på NBMU som smådyrsveterinær. Har også jobbet 1 år i Veterinæravdelingen, landbruksdepartement med Dyrevern og dyrehold. Fiona har videre utdannelse i bløtvevskirurgi og holder på med ultralyd utdannelse på ESAVS. Har gått 2 av 3 kurs. I tillegg regelmessig etterutdanningskurs opp igjennom årene.  
Les mer om Fiona
Kjersti Erstad

Veterinær

Kjersti Erstad

Kjersti er utdannet vet Justus Liebig Universitet i Tyskland, hun var ferdig utdannet i 2003.  Kjersti har jobbet på flere klinikker Norge og har etterutdanning innen odontologi. ERFARING · Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 · Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. · Begynte på Kolsås høsten 2018. Telefon + 47 67 18 06 00 E-post baerum@evidensia.no Erfaring Utdannet ved Justus Liebig Universitet i Giessen, Tyskland i 2003 Multiple kurs innafor flere fagfelt. Er i gang med ESAVS etterutdannelse i odontologi. Begynte på Kolsås høsten 2018. 
Les mer om Kjersti
Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook