Hund sitter bamse og får godbit av resepsjonist

Dyrebutikk - Evidensia Mandal Dyreklinikk

I dag: Stengt

Dyrebutikk

Fôr til hund og katt 

Diettfõr er en viktig del av behandlingen av mange typer sykdommer. I mange tilfeller kan det være nok at dyret spiser riktig mat for at det skal holde seg friskt. Klinikken har valgt å satse på noen få utvalgte, solide formerker der vi vet at sammensetningen er optimal for dyret ditt. I tillegg til sykedietter fører vi vanlig vedlikeholdsfor til alle typer hunder. Dyrepleierne og assistentene våre deltar i kostrådgiverskolen hos Hill’s, og kan gi deg gode råd når det gjelder foring av hund og katt.

Evidensia Volvat dyreklinikk har en stor dyrebutikk med bredt utvalg av fôr og andre produkter til kjæledyr

Kosttilskudd og pleiemidler

Vi har et nøye utvalg av produkter innen kosttilskudd og pleiemidler, der vi har plukket ut de produktene vi mener er best basert på lang erfaring og faglige vurderinger. I vårt sortiment finner du sjampo og ørerenser, -både vanlig og terapeutisk, øyerengjøring, tannpleieprodukter, tarmregulerende midler og kosttilskudd som fremmer leddhelse og immunforsvar.

Bånd og utstyr

Bånd og utstyr for diverse aktiviteter i merker som Hunter og Non Stop Dogwear. Vi kan bestille opp varer om du har spesielle ønsker.

Kattesand og kattehuler

Vi fører Ever Clean kattesand og har et utvalg av kattesenger og kattehuler.

Noe du savner eller er på utkikk etter? Kontakt oss så kan vi bestille inn!

Dette sier kundene

Arnhild Nomedal

5

De beste veterinærene , og assistentene, blir sååå godt ivaretatt, både eierene og kjæledyrene vi har. Tipp topp service

Mette Kerim

5

Hund og eier blir tatt i mot på en trygg og måte i alle led. God oppfølging

Aud Wenche hansen haugeland

5

Vetrinærene Aud Thelin og Thomas Nymoen er absolutt de aller beste innen vårt distrikt. Har du først benyttet dem, da går du garantert tilbake til dem. De er utdannet spesialister på mange områder spesielt når det gjelder hunder, men også katter. Kunne kalt seg SPESIALISTKONTOR, men kaller seg i tillegg til navnet Mandal Smådyreklinikk, VÅR FASTLEGEår. Vi har hatt Aud Thelin som vår fastlege til de hundene vi har hatt i de ca 30 årene vi har hatt våre Schæfer, nå har vi vår 4 Han heter Vargo. Prisene man betaler for og gå til dem , som er spesialutdannet på utrolig mange felt , prisen er samme timeprisen du betaler når du går til en vanlig ALMENNVETRINÆR. Klinikken har også nettop innredet som en av de mest og beste avanserte innredet klinikker med alle de beste og nyeste utstyr som er laget nå i det siste. Vi har alltid følt oss 100% trygge når vi går til Mandal Smådyreklinikk med vår hund. Og hundene er og har alltid vært glade når de møter dyrlegen. ANBEFALES PÅ DET BESTE TIL ALLE VÅRE HUNDEVENNER VI HAR.

Trygve Nøstdahl

5

Flinke dyrleger som tar var på dyrene på en god og meget kyndig måte👍👍

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Evidensia Mandal Dyreklinikk

Åpningstider

 • 2. Pinsedag
  STENGT
 • Tirsdag
  12:00 - 17:00
 • Onsdag
  08:00 - 17:00
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Thomas Nymoen medarbeider hos Evidensia Mandal Dyreklinikk

  Veterinær

  Thomas Nymoen

  Veterinær/CCRP

  Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2019 internasjonal sertifisering i indremedisin.
  Les mer om Thomas
  Aud Thelin medarbeid hos Evidensia Mandal dyreklinikk

  Veterinær

  Aud Thelin

  Veterinær/GPCert Derm

  Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Nextmune.
  Les mer om Aud
  Caroline Salvesen er medarbieder hos Evidensa Mandal dyreklinikk

  Veterinærstudent

  Caroline Salvesen

  Veterinærstudent

  Hei! Mitt navn er Caroline, oppvokst i Mandal. Jeg studerer veterinærmedisin i Polen ved Wroclaw University of Environmental and Life sciences. Fritiden min tilbringer jeg sammen med schæferen min Odin og Ivrig som er en korthåret vorsteh. Hundetrening og fuglejakt er min store interesse. Både Odin og Ivrig slår følge til polen som studiekompiser. På klinikken jobber jeg som veterinær assistent og gjør alt fra resepsjonsarbeid til å assistere under kirurgiske inngrep når det trengs.
  Les mer om Caroline
  Karianne Olsen er assistent hos Evidensia Mandal dyeklinikk

  Assistent

  Karianne Olsen

  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook