Hund sitter bamse og får godbit av resepsjonist

Evidensia Mandal Dyreklinikk

Kjæledyrenes fastlegesenter

I dag: 08:00 - 17:00

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Mandal Dyreklinikk

Mandal Smådyrklinikk har nå blitt Evidensia Mandal Dyreklinikk! Her kan du lese om våre vanligste behandlinger og booke time til ditt neste besøk.

Formålet vårt hos er å yte god service og veterinære tjenester med høyt faglig nivå for smådyreiere i regionen, og ha funksjonen som kjæledyrenes fastlegesenter.

Veterinærene hos Mandal dyreklinikk er Aud Thelin og Thomas Nymoen. Aud har spesialkompetanse innenfor fagfeltet Dermatologi (hudsykdommer) og har en internasjonal certifisering innenfor dette fagområdet (GPCertDerm) Thomas Nymoen har spesialkompetanse innenfor rehabilitering og har en internasjonal certifisering i dette. (CCRP)

I tillegg til spesialtilbud innenfor overnevnte fagområder tilbys et bredt utvalg av tjenester i «allmennmedisin». Klinikken ønsker å bruke sin erfaring og kompetanse til å gi forutsigbarhet, trygghet og god faglig behandling til sine pasienter

Ved Volvat Dyreklinikk tar vi oss alltid tid til å hilse på våre pasienter

Kompetanse og omsorg for ditt kjæledyr

Ved klinikken i Mandal jobber det 2 veterinærer, 1 veterinærstudent, 1 klinikkassistent, og 1 resepsjonist. Våre medarbeidere har bred faglig kompetanse, og sørger for å holde seg faglig oppdatert gjennom å regelmessig delta på ulike kurs innen sine fagfelt. Les mer om våre ansatte hos Mandal dyreklinikk her

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Behandlingstilbud ved dyreklinikken i Mandal 

 • ID-merking

 • Poliklinikk

 • Øyeundersøkelse

 • Avansert tannbehandling

 • Tannrøntgen

 • Kirurgi

 • Øyelysing

 • Dyrebutikk

 • Dyrefôr til hund og katt
   

Hjertelig velkommen til Evidensia Mandal Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem ❣️

Akutt dyrlegevakt i Kristiansand

Dersom uhellet skulle inntreffe kan du alltid ringe våre kolleger ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus på 38 60 15 05Her er det døgnåpen veterinærvakt, hvor det er mulighet for hospitalisering. Derfor kan du alltid være trygg på at kjæledyret ditt blir tatt vare på, døgnet rundt. Hos oss skal du alltid føle at hjelpen er nær, også utenom åpningstid i Mandal.
 

Her finner du Mandal dyreklinikk 

I kartet under finner du veien til vår dyreklinikk i Mandal.

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til mandal@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
    • Sykdomsforebygging
     • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!

Dette sier kundene

Arnhild Nomedal

5

De beste veterinærene , og assistentene, blir sååå godt ivaretatt, både eierene og kjæledyrene vi har. Tipp topp service

Mette Kerim

5

Hund og eier blir tatt i mot på en trygg og måte i alle led. God oppfølging

Aud Wenche hansen haugeland

5

Vetrinærene Aud Thelin og Thomas Nymoen er absolutt de aller beste innen vårt distrikt. Har du først benyttet dem, da går du garantert tilbake til dem. De er utdannet spesialister på mange områder spesielt når det gjelder hunder, men også katter. Kunne kalt seg SPESIALISTKONTOR, men kaller seg i tillegg til navnet Mandal Smådyreklinikk, VÅR FASTLEGEår. Vi har hatt Aud Thelin som vår fastlege til de hundene vi har hatt i de ca 30 årene vi har hatt våre Schæfer, nå har vi vår 4 Han heter Vargo. Prisene man betaler for og gå til dem , som er spesialutdannet på utrolig mange felt , prisen er samme timeprisen du betaler når du går til en vanlig ALMENNVETRINÆR. Klinikken har også nettop innredet som en av de mest og beste avanserte innredet klinikker med alle de beste og nyeste utstyr som er laget nå i det siste. Vi har alltid følt oss 100% trygge når vi går til Mandal Smådyreklinikk med vår hund. Og hundene er og har alltid vært glade når de møter dyrlegen. ANBEFALES PÅ DET BESTE TIL ALLE VÅRE HUNDEVENNER VI HAR.

Randi Vigeland

5

Fin opplevelse for både Scott og oss.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Evidensia Mandal Dyreklinikk

Åpningstider

SOMMERSTENGT: Klinikken holder stengt i uke 24 (12-16 juni) og uke 34 (21-25 august).
Våre kunder bes ta kontakt med våre kollegaer ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus (Tlf: 38 60 15 05) i denne perioden
 • Mandag
  STENGT
 • Tirsdag
  STENGT
 • Onsdag
  STENGT
 • Torsdag
  08:00 - 17:00
 • Fredag
  08:00 - 17:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Thomas Nymoen medarbeider hos Evidensia Mandal Dyreklinikk

  Veterinær

  Thomas Nymoen

  Veterinær/CCRP

  Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2019 internasjonal sertifisering i indremedisin.
  Les mer om Thomas
  Aud Thelin medarbeid hos Evidensia Mandal dyreklinikk

  Veterinær

  Aud Thelin

  Veterinær/GPCert Derm

  Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Nextmune.
  Les mer om Aud
  Caroline Salvesen er medarbieder hos Evidensa Mandal dyreklinikk

  Veterinærstudent

  Caroline Salvesen

  Veterinærstudent

  Hei! Mitt navn er Caroline, oppvokst i Mandal. Jeg studerer veterinærmedisin i Polen ved Wroclaw University of Environmental and Life sciences. Fritiden min tilbringer jeg sammen med schæferen min Odin og Ivrig som er en korthåret vorsteh. Hundetrening og fuglejakt er min store interesse. Både Odin og Ivrig slår følge til polen som studiekompiser. På klinikken jobber jeg som veterinær assistent og gjør alt fra resepsjonsarbeid til å assistere under kirurgiske inngrep når det trengs.
  Les mer om Caroline
  Karianne Olsen er assistent hos Evidensia Mandal dyeklinikk

  Assistent

  Karianne Olsen

  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook