Hund sitter bamse og får godbit av resepsjonist

Evidensia Mandal Dyreklinikk

Kjæledyrenes fastlegesenter

I dag: 08:00 ­- 16:00

Velkommen til din veterinær hos Evidensia Mandal Dyreklinikk

Mandal Smådyrklinikk har nå blitt Evidensia Mandal Dyreklinikk! Her kan du lese om våre vanligste behandlinger og booke time til ditt neste besøk.

Formålet vårt hos er å yte god service og veterinære tjenester med høyt faglig nivå for smådyreiere i regionen, og ha funksjonen som kjæledyrenes fastlegesenter.

Veterinærene hos Mandal dyreklinikk er Aud Thelin og Thomas Nymoen. Aud har spesialkompetanse innenfor fagfeltet Dermatologi (hudsykdommer) og har en internasjonal certifisering innenfor dette fagområdet (GPCertDerm) Thomas Nymoen har spesialkompetanse innenfor rehabilitering og har en internasjonal certifisering i dette. (CCRP)

I tillegg til spesialtilbud innenfor overnevnte fagområder tilbys et bredt utvalg av tjenester i «allmennmedisin». Klinikken ønsker å bruke sin erfaring og kompetanse til å gi forutsigbarhet, trygghet og god faglig behandling til sine pasienter

Ved Volvat Dyreklinikk tar vi oss alltid tid til å hilse på våre pasienter

Kompetanse og omsorg for ditt kjæledyr

Ved klinikken i Mandal jobber det 2 veterinærer, 1 veterinærstudent, 1 klinikkassistent, og 1 resepsjonist. Våre medarbeidere har bred faglig kompetanse, og sørger for å holde seg faglig oppdatert gjennom å regelmessig delta på ulike kurs innen sine fagfelt. Les mer om våre ansatte hos Mandal dyreklinikk her

Vårt moderne utstyr i kombinasjon med våre dyktige veterinærers fagkompetanse, gjør at vi kan tilby et bredt utvalg av behandlinger.

Behandlingstilbud ved dyreklinikken i Mandal 

 • ID-merking

 • Poliklinikk

 • Øyeundersøkelse

 • Avansert tannbehandling

 • Tannrøntgen

 • Kirurgi

 • Øyelysing

 • Dyrebutikk

 • Dyrefôr til hund og katt
   

Hjertelig velkommen til Evidensia Mandal Dyreklinikk med ditt viktige familiemedlem ❣️

Akutt dyrlegevakt i Kristiansand

Dersom uhellet skulle inntreffe kan du alltid ringe våre kolleger ved Evidensia Sørlandet Dyresykehus på 38 60 15 05Her er det døgnåpen veterinærvakt, hvor det er mulighet for hospitalisering. Derfor kan du alltid være trygg på at kjæledyret ditt blir tatt vare på, døgnet rundt. Hos oss skal du alltid føle at hjelpen er nær, også utenom åpningstid i Mandal.
 

Her finner du Mandal dyreklinikk 

I kartet under finner du veien til vår dyreklinikk i Mandal.

Gi oss din tilbakemelding

Har du nylig vært hos oss med ditt kjæledyr? Vi vil veldig gjerne høre hva du synes! Hva er det som var bra og hvordan kan vi forbedre oss? Du må gjerne sende en e-post til mandal@evidensia.no eller legg igjen en anmeldelse på Google.

Bestill time hos veterinær via online booking

Bestill time

Du kan bestille en rekke behandlinger via vår online booking.
Dyrepleier lytter på hund

Våre behandlinger

Her kan du lese om de behandlingene og tjenestene vi tilbyr.
Resepsjonist prater i telefonen

Våre priser

Du finner priser på de vanligste behandlingene hos oss.
Dyreeier kommer med sin hund til dyreklinikken

Før besøket

Vi har listet opp litt praktisk informasjon før du kommer med ditt kjæledyr til oss.

Aktuelt

IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid. Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter. Vi sees på klinikken!
IVC Evidensia

Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
  • Oppdragelse
 • Sykdomsforebygging
Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!
IVC Evidensia

Gratis vektkontroll

Sunn vekt forebygger sykdom. Kom innom oss for å sjekke om din hund har den ideelle vekten.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis
Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret. *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke. Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!
IVC Evidensia

Meld deg på Evidensia nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tips og triks til hverdagen med ditt kjæledyr, invitasjoner til arrangementer, gode tilbud og viktig informasjon om hva som rører seg i dyreverden.

Dette sier kundene

4

Veldig hyggelig dame i resepsjonen. Flink veterinær og følte oss veldig velkommen. Ikke overalt de er hyggelige. Få ned prisene litt, så blir det fem stjerner

5

Veldig hyggelige folk, god hjelp!!

4

Hyggelig og god informasjon

5

Fokuserte og engasjerte ansatte, skeptisk hund var overlykkelig over å være der. Hensynsfulle med tanke på hundens skepsis.

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Evidensia Mandal Dyreklinikk

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 ­- 16:00
 • Tirsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Onsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Torsdag
  08:00 ­- 16:00
 • Fredag
  08:00 ­- 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt

Medarbeidere

Thomas Nymoen medarbeider hos Evidensia Mandal Dyreklinikk

Veterinær

Thomas Nymoen

CCRP

Thomas er uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 1995. Er internasjonalt sertifisert hunderehabiliteringsterapeut og påbegynte i 2019 internasjonal sertifisering i indremedisin.
Les mer om Thomas
Aud Thelin medarbeid hos Evidensia Mandal dyreklinikk

Veterinær

Aud Thelin

GPCert Derm

Veterinær uteksaminert fra Norges Veterinærhøyskole i 1996. Aud har dermatologi (hud og øresykdommer) hos hund og katt som spesialområde. Jobber også deltid som dermatolog hos Nextmune.
Les mer om Aud
default avatar

Dyrepleier

Madeleine Hiller

Karianne Olsen er assistent hos Evidensia Mandal dyeklinikk

Assistent

Karianne Olsen

Våre medarbeidere

Innlegg fra Facebook