Veterinær utfører operasjon

Evidensia Oslo Dyresykehus

Ditt akutt- og henvisningssykehus

I dag: Døgnåpent

Akuttvakt

Timeavtaler: man-fre 08:30 –14.30 (øvrige tidspunkt for akutte avtaler samme dag).

Innleggelse

Informasjon til deg som legger inn dyret ditt på Evidensia Oslo Dyresykehus. Ved vår inneliggende avdeling jobber det flere autoriserte dyrepleiere og veterinærer. Deres fokus er å gjøre oppholdet hos oss så trygt og hyggelig som mulig for dyrene. De er særlig trenet i å tilpasse omsorg og tiltak til dyret personlighet og indviduelle behov. En god dag for våre pasienter, er en god dag for oss!

Innleggelsen

I resepsjonen tar vi i mot dere og registrerer all informasjon, inkludert sykehistorie og henvisning dersom dette følger med. Som oftest har vi mottatt dette på forhånd

Innleggelsesskjemaet og oppdragsbekreftelse gjennomgås og signeres. Vær oppmerksom på at vi har registrert riktig telefonnummer og e-postadresse til deg.

Du blir spurt om hvilken betalingsform som du ønsker å benytte deg av. Vi vil også be om informasjon om hvilket forsikringsselskap dyret eventuelt er forsikret i. Vi har mulighet til å gjøre direkteoppgjør med enkelte forsikringsselskap. Vi kan tilby betalingsutsettelse gjennom Dyrekonto hos Ressursbank. Vi utsteder dessverre ikke faktura. 

En dyrepleier fra inneliggende avdeling kommer deretter for å hente dyret ditt. Vi benytter egne leiebånd hos oss på grunn av hygienekrav. 

Medbrakte tepper, bamser og lignende ønsker vi at dere tar med hjem. Det er strenge krav til sykehushygiene gjør at vi ikke kan ha med personlige gjenstander i områder/bur som skal være rene og lette å rengjøre. 

Dagen hos oss

Når dyret ditt er innlagt hos oss, utfører vi de undersøkelser/behandlinger som er planlagt. Vi ringer deg når vi er ferdig med disse, eller har ny informasjon av betydning for den videre behandlingsplanen. Dere vil også bli informert om eventuelle kostnader videre. 

Dersom veterinæren ikke har tatt kontakt innen kl 15:00, kan du ringe for å høre hvordan det går. 

Vi vil alltid ta kontakt dersom tilstanden endrer seg, eller dersom noe uforutsett skjer.

Når tilstanden er stabil, vil ofte pleierne fra inneliggende avdeling sende ut tekstmelding om hvordan det går i løpet av dagen.

Å besøke dyret sitt er naturlig nok noe mange ønsker. I noen tilfeller er dette greit og også nødvendig, men i de fleste situasjoner ser vi at dette stresser dyret mer enn nødvendig. Dyret har som oftest funnet seg til rette hos oss, og blir stresset når eierne drar igjen. Vi ønsker derfor å unngå dette, hvis ikke annet er avtalt.

Hjemreise

Det er ønskelig at dyret hentes før kl 16:00 på avreisedagen, dersom ikke annet er avtalt. 

Veterinær eller dyrepleier går gjennom alt du trenger å vite om oppfølging, medisiner, kontroller osv. ved en telefonsamtale på ettermiddagen. Du får det også levert skriftlig ved henting. 

Viktig informasjon blir gått gjennom på nytt, og oppgjøret ferdigstilles før dyret ditt kommer ut til deg, slik at du kan fokusere på å ta imot din firbente venn etterpå.

Etter hjemkomst vil vi gjerne at du tar kontakt med oss ved spørsmål, eller dersom noe forløper annerledes enn forventet.

Det er bare å spørre oss!

Hvis det er noe du lurer på, enten det gjelder sykdom, behandling, kostnader eller andre generelle henvendelser - svarer vi mer enn gjerne.

Dette sier kundene

Edward Pike

5

Hunden min ble lagt inn hos dem på en mandag kveld i januar, med dødelig lungebetennelse som utviklet seg til blodforgiftning og sepsis. Tilslutt fikk han ARDS. Veterinærene og dyresykepleierene gjorde alt de kunne for å redde ham. De var tilgjengelig 24/7 og han ble passet på hele veien og vi fikk jevnlig oppfølging. Over en uke etterpå, kunne vi ta han med oss hjem igjen. Det er ikke å komme fra at det kan bli dyrt, men uten deres hjelp ville hunden min vært død. Jeg er uendelig takknemlig for hva de har gjort og hva de gjør.

Stefan Bengtsson

5

Det er virkelig så koselig å komme hit! Personalet er de beste!! Kjempe hyggelige og superflinke! Min hund Bailey elsker å komme hit! :) Tusen takk!

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Oslo Dyresykehus

Timeavtaler: man-fre 08:30 –14.30 (øvrige tidspunkt for akutte avtaler samme dag).

Åpningstider

Vi er et døgnåpent dyresykehus. Timeavtaler man- fre 08:30 -- 14:30, ellers akuttvakt. Dyrebutikken har egne åpningstider (se lenger ned på siden)
 • Mandag
  Døgnåpent
 • Tirsdag
  Døgnåpent
 • Onsdag
  Døgnåpent
 • Torsdag
  Døgnåpent
 • Fredag
  Døgnåpent
 • Lørdag
  Døgnåpent
 • Søndag
  Døgnåpent
 • Dyrebutikk

  Vår dyrebutikk er åpen alle hverdager i følgende tidsperiode
 • Mandag
  09:00 - 19:00
 • Tirsdag
  09:00 - 19:00
 • Onsdag
  09:00 - 19:00
 • Torsdag
  09:00 - 19:00
 • Fredag
  09:00 - 16:00
 • Lørdag
  Stengt
 • Søndag
  Stengt
 • Medarbeidere

  Caroline Burum-Auensen

  Sykehusleder, veterinær

  Caroline Burum-Auensen

  Caroline Burum-Auensen er utdannet veterinær og har i flere år jobbet på og ledet Evidensia Volvat Dyreklinikk. Hun har jobbet som leder for Evidensia Groruddalen Dyreklinikk samt regionleder for flere Evidensia klinikker. Hun har siden august 2022 vært fungerene leder for Evidensia Oslo Dyresykehus. 
  Les mer om Caroline
  Fridtjof Emsell Larsen

  Veterinær

  Fridtjof Emsell Larsen

  Spesialist i smådyrsykdommer - hund og katt, GPCERT (SAS), autorisert patellaattestutsteder

  Fridtjof Emsell Larsen er utdannet veterinær ved Norges Veterinærhøgskole i 2002. Fridtjof startet som veterinær ved Evidensia Oslo dyresykehus i 2002 og er avdelingsleder for operasjonsteamet . Han utfører det meste innen bløtvevskirurgi og ortopedisk kirurgi, samt ryggkirurgi. Fridtjof har også lang erfaring innen endoskopiske undersøkelser som gastroskopi, koloskopi, rhinoskopi, bronkoskopi, cystoskopi og artroskopi.   Fridtjof treffer du ved operasjonsavdelingen og har timebestillinger en dag i uken. E-post oslodyresykehus@evidensia.no Ferdigheter Omfattende etterutdanning innen ortopedisk kirurgi, nevrokirurgi, bløtvevskirurgi og endoskopi Autorisert patellaattestutsteder Erfaring   Utdannet veterinær ved Norges veterinærhøgskole i 2002 Arbeidet ved Evidensia Oslo dyresykehus (tidligere Oslo dyreklinikk) siden 2002 15 års erfaring som kirurg og har arbeidet ved operasjonsavdelingen siden 2003 Avdelingsleder for operasjonsteamet  
  Les mer om Fridtjof
  Camilla Hindar

  Veterinær

  Camilla Hindar

  BVM&S, MVetMed, DACVIM (SAIM). Diplomat i indremedisin, master i smådyrmedisin

  Camilla er utdannet fra University of Edinburgh i 2014 og fullførte sin Master of Veterinary Medicine ved Royal Veterinary College, University of London i 2020. I august 2021 Ble Camilla Diplomat i Indremedsin . Vi ved Evidensia Oslo Dyresykehus er stolte av å ha Camilla hos oss og hun har allerede tilført klinikken med kompetanse og behandling av krevende kasus. Camilla på sin side sier at hun er stolt og glad for å kunne jobbe i et sterkt faglig miljø med så mange kompetente kollegaer. Som Diplomat jobber hun tett sammen med andre Diplomater og spesialister i Kirurgi, Oftalmologi, Dermatologi, og Onkologi og hjelper mange pasienter. Camilla er veldig godt ansett av sine kollegaer med sitt gode humør , faglige tyngde og villighet til å utvikle sine kollegaer videre. Camilla tar imot pasienter fra hele landet. Ønsker du å henvise pasienter til Camilla ved Evidensia Oslo Dyresykehus kan du bare ta kontakt med oss på Oslo Dyresykehus – Henvisning: Email : henvisning.oslodyresykehus@evidensia.no  
  Les mer om Camilla
  Thomas Sissener

  Veterinær

  Thomas Sissener

  MS, DVM, CertSAS, DipECVS, MRCVS

  Thomas er utdannet veterinær med Mastergrad i fysiologi og doktorgrad fra Colorado State University i 1999. Deretter tok han et internship i smådyrkirurgi og medisin ved Wheat Ridge Animal Hospital i Denver. Han fullførte et residency i small animal surgery ved University of Cambridge, England. I 2006 ble han uteksaminert som “Diplomate of the European College of Veterinary Surgeons”. Dette er en treårig spesialistutdanning som gir godkjenning som ”European Specialist in Small Animal Surgery”.  Dette er den høyeste kirurgi-spesialist utdanningen i Europa. Thomas har tidligere jobbet i spesialistpraksis i England og Canada. Thomas har publisert flere vitenskapelige tidsskriftartikler og kapitler i fagbøker om kirurgi.  Han foreleser ofte i Norge og internasjonalt. Han sitter i vitenskapelig komité i European College of Veterinary Surgeons. Han har hovedfokus i ortopedi, da med spesiell interesse i artroskopi og andre typer leddoperasjoner. Han er hvert år med som instruktør i flere kurs. Dyr Chihuahuaen Chica Katten Hazel Ferdigheter Henvisningskirurg i ortopedi Artroskopi Patella attest utsteder BOAS gradering
  Les mer om Thomas
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook