Evidensia Lørenskog Dyreklinikk

Idag: 08:00–20:00

Vi vil se flere friske og lykkelige dyr, og ønsker å tilby deg den beste behandlingen for dyret ditt.

Hos oss får viktige familiemedlemmer veterinærmedisinsk service i verdensklasse.  Våre ansatte er blide og omsorgsfulle veterinærer, dyrepleiere og assistenter, som alltid vil det beste for ditt dyr.

Katarina Storli er vår spesialist i hunde- og kattesykdommer, i tillegg til å være offisielt godkjent øyelyser.

Ved vår klinikk skriver vi også ut attest på patellaluksasjon som registreres hos NKK.

 

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.

Timebestilling 67 91 69 91

På lørdager er det kun vår butikk som er åpen. For veterinærhjelp ber vi deg kontakte Evidensia Oslo Dyresykehus, tlf. 22 68 35 00

Henvisning

Henvisning

Evidensia Lørenskog Dyreklinikk har spesialkompetanse innen en rekke områder, og mottar flere rekvirerte hunder og katter ukentlig. Flesteparten av dyrene som blir henvist til oss kommer fra Østlandet, men i enkelte tilfeller kommer de også med bil eller fly fra resten av Norge.

Dersom du lurer på om din hund eller katt kan ha glede av å bli henvist til oss, kan det være nyttig å kontakte din faste veterinær og ta opp problemstillingen. Du kan også kontakte oss direkte, så kan vi se hvordan vi best kan hjelpe deg.

Vi trenger full sykejournal, alle relevante prøvesvar og eventuelle røntgenbilder osv for å kunne hjelpe deg og dyret ditt best mulig. Det er en stor fordel om dette er oss i hende før besøket, slik at vi kan planlegge den rette undersøkelsen / behandlingen, og at dere får komme til rett veterinær.

Vanligvis sender dyrets faste veterinær en henvisning til oss på eget initiativ, og så kontakter du som eier oss for å gjøre en avtale som passer deg.

Eier får med seg sykehistorie ved avsluttet behandling og vi sender epikrise til henvisende klinikk/veterinær.