Evidensia Groruddalen Dyreklinikk

I dag: 10:00–13:00

Klinikkens historie

Groruddalen Dyreklinikk ble startet av Torbjørn Owren i juli 1976 og er en av Oslos eldste og største dyreklinikker.

Etter Owrens bortgang i 1996, ble klinikken gjort om til et AS da de ansatte veterinærene overtok driften og eierskapet.

Klinikken er i dag en del av Evidensia Dyrehelse.  I 2005 flyttet klinikken inn i moderne, nyinnredede  lokaler i Stovner Senter.

Sertifisert av Den Norske Veterinærforening.

Den norske veterinærforening har en egen sertifiseringsordning for dyreklinikker. Hovedmålet med sertifiseringsordningen er å bidra til en løfting av kvaliteten på de norske dyreklinikkene, både faglig og administrativt.

Evidensia Groruddalen Dyreklinikk ble sertifisert av Den Norske Veterinærforening i år 2000. Å få denne godkjenningen innebærer at vi oppfyller en del fastsatte krav til lokaliteter, kompetanse, utstyr, og oppfølging av offentlige lover og regler. Vi får besøk hvert 2. til 4. år av DNVs godkjenningskomite, og får dermed en oppfølging som sikrer at vi holder oss oppdatert i forhold til de krav som stilles.

[btn text=»Den Norske Veterinærforeningens nettsider» href=»http://www.vetnett.no/klinikksertifisering-klinikkgodkjenning» color=»green» icon=»arrow»]