Tannrens er en behandling som kan bestilles via online booking hos Evidensia Rogaland Dyresykehus

Bestill time hos Evidensia Rogaland Dyresykehus

Bestill time

Ved Evidensia Rogaland Dyresykehus ønsker vi at du bestiller time til ditt besøk. Dette gjør vi for å unngå unødig ventetid og stress for to- og firbeinte.

Timebestilling gjør også at vi kan planlegge en ellers hektisk klinikkhverdag bedre slik at vi får satt av mer tid til den enkelte pasient og eier. Vi vil da kunne tilby våre kunder en bedre og tettere oppfølging.

NYHET: ONLINE BOOKING

Nå er det superenkelt å bestille time for de mest vanlige behandlingene hos oss. Test ut vår online booking – timebestilling når det passer for deg!

Finner du ikke den behandlingen eller tiden du ønsker må du gjerne ringe oss for timebestilling på telefon 51 22 55 20 eller send oss gjerne en epost om ønsket tidspunkt: rogaland@evidensia.no
Ved timebestilling til operasjon og tannbehandling gjelder innlevering mellom 08:00-08:30 uavhengig av hvilken tid du har booket time til.

Avbestilling

Timer som ikke avbestilles senest 24 timer i forkant fakturers med et gebyr på kr 759,- for enkel konsultasjon og kr 2999,- for operasjoner, tannbehandling eller større utredninger. 

Priser

Alle hverdager etter kl 18 og lørdager tilkommer et tillegg i prisen for behandling på 20%. På søndager er det 100% tillegg på ordinære priser.

Se priser på vårt behandlingstilbud

Akutt behov for veterinær?

Ved akutte henvendelser ber vi deg ta kontakt pr telefon på 51 22 55 20

Ser du ikke bestillingsvinduet under, klikk her.