Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt

Ledige stillinger Evidensia Rogaland Dyresykehus

Vil du være en del av en av verdens største veterinærkjeder? Brenner du for å gi dyreeiere og pasienter den best mulige behandlingen? Vi tilbyr gode muligheter for deg å videreutvikle din kompetanse i et faglig sterkt nettverk.

Vi er alltid på utkikk etter dyktige, dedikerte og engasjerte medarbeidere. Er det deg?

Se våre ledige stillinger 

4.6

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 18:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 18:00
 • Lørdag
  09:00 - 14:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbeidere

  Irene Ulvesæter

  Klinikkleder

  Irene Ulvesæter

  Irene har lang fartstid på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet. Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver. «Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her». DyrHjemme har Irene whippeten Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstillingFerdigheterKundeservice og -kommunikasjonØkonomiVelferdskoordinator
  Les mer om Irene
  Robyn Grounds

  Veterinær

  Robyn Grounds

  Hun har kompetanse innen det meste av kirurgi, tannekstraksjoner samt kardiologi.
  Les mer om Robyn
  Alexandra Robicek

  Veterinær

  Alexandra Robicek

  Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet på Tu Dyreklinikk (nå Evidensia) i 2019. Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks. «Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær. Og selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.» DyrHun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.FerdigheterAlex er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre.Hun synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.Studert og jobbet med delfiner med fokus på respiratoriske lidelser, mikrobiologi og atferd. Stor interesse for exotics.
  Les mer om Alexandra
  Hughie McClafferty

  Veterinær

  Hughie McClafferty

  Hughie works as a general practitioner at Evidensia Rogaland. He joined the team in October 2021 having previously worked in many small animal hospitals in England. He enjoys all aspects of Veterinary medicine but in particular Opthalmology. DyrKara Labrador retrieverErfaringB.Comm Bachelor of Commerce (Honours) DVM Doctor of Veterinary medicine.
  Les mer om Hughie
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook