Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt

Velkommen til din lokale dyreklinikk på Bryne

Tu Dyreklinkk på Bryne har røtter helt tilbake til 1970. Nå har vi endret navn til Evidensia Rogaland Dyresykehus og har flyttet inn i flotte, store og nye lokaler rett over veien for der vi holdt til før. Her har vi romslig lokaler på drøye 1000 kvm, bygget for vekst. Nå som vi satser stort flyttet vi over til topp moderne lokaler med den beste planløsningen for våre formål. Vi får inn mye nytt og moderne diagnostikkutstyr og ser frem til å tilby bred faglig kompetanse.

Fremtidsrettet og moderne

Dyresykehuset har et totalt tilbud for behandling av smådyr. Vi har et bredt fagmiljø med en rekke dyktige og dyrekjære medarbeidere. Vårt mål er å yte topp service overfor både dyr og eier. For oss betyr det å ha høy kompetanse, gode åpningstider og vaktordninger, velutstyrte og moderne klinikker, samt en trygg, trivelig atmosfære. Vi tar godt vare på deg, enten du går på to eller fire.

Ved Evidensia Rogaland Dyresykehus har vi egne venteområder og konsultasjonsrom for hunder og katter.

Adkomst

Dyresykehuset har plassering rett ved riksvei 44 på Kåsen som gi lett ankomst for deg som har time, eller deg som trenger å handle fôr eller kikke i butikken vår. Det er enkel og gratis parkering rett utenfor inngangen.

Benytter du deg av kollektivtrafikken finnes det et busstopp rett utenfor klinikken. Det er også kort vei fra togstasjonen i Bryne sentrum.

Behandlingstilbud ved Evidensia Rogaland Dyresykehus

 • Poliklinikk
 • ID merking
 • Vaksinasjon og helsekontroll
 • Øyelysing og øyeundersøkelser
 • Laboratorium og prøvetaking
 • Indremedisin
 • Røntgen
 • Ultralyd
 • Inseminering og drektighetskontroll
 • Hudutredning
 • Kirurgi og oppstalling
 • Tannbehandling

Akuttvakt

Per nå er vi ikke del av en akuttvaktordning. På sikt satser vi på å få på plass et døgnåpent tilbud. Har du akutt behov for veterinær kan du lese mer om distriktets akuttvaktordning.

Smådyrvakt ved akutt sykdom eller skade

IVC Evidensia

Smitteverntiltak ved dyreklinikken

Ved besøk til dyreklinikken gjelder nå følgende regler for smittevern

⌚ Møt opp rett før timen din og ikke opphold deg unødvendig lenge på venterommet

😷 Det er obligatorisk med bruk av munnbind ved alle våre klinikker - både for de ansatte, men også for deg som kunde.

🧴 Håndsprit er tilgjengelig ved inngangen. Vi ønsker at du spriter hendene før du kommer inn til oss. Vi anbefaler også at du spriter hendene dine på nytt om du har vært med inn på behandlingsrommet sammen med ditt dyr

🧍🧍 Inntil to personer kan nå bringe dyret til klinikken og bli med inn på undersøkelsesrommet. Vi ønsker fremdeles at barn ikke blir med. Planlagte unntak kan gjøres ved avlivinger eller andre særskilte situasjoner (for eksempel eier med funksjonshemminger)

1️ Vi ber deg om å holde minimum 1 meter avstand til våre ansatte og andre kunder så langt det lar seg gjøre, under hele ditt opphold i dyreklinikken
IVC Evidensia

Gratis tannsjekk

Undersøkelser viser at ved 2 års alder har 70% av hundene problemer i munnhulen, og ved tre års alder har hele 85% problemer. Dessverre er det slik at alt for mange venter for lenge før de søker hjelp for problemer i munnhulen til dyret. Problemene kan også være svært vanskelige å oppdage, og dyret kan ha opplevd smerte over lenger tid.

Ved å tilby gratis tannsjekk håper vi at flere eiere mer jevnlig får sjekket dyrets tenner, og dermed unngår at påbegynnende problemer utvikler seg. Tannsjekken varer i ca.15 minutter, og det anbefales å bestille time. Vi sees på klinikken.
IVC Evidensia

Evidensias Tannskole for hund

Evidensias Tannskole for hund
IVC Evidensia

Faktura og delbetaling med Dyrekonto

Gjennom vår samarbeidspartner Resurs Bank kan vi tilby faktura med opptil 60 dagers forfall uten gebyr.
IVC Evidensia

Klippekort - kloklipp

Regelmessig kloklipp er viktig for å bevare trivsel og sunne poter. For lange klør kan føre til smerte og ubehag ved aktivitet, og det gir økt risiko for kloskader. Det er individuelt hvor ofte det er nødvendig å klippe klør, det avhenger av kvaliteten på klørne, aktivitetsnivå og hva slags underlag hunden vanligvis går på. De fleste hunder har behov for å klippe klørne ca. hver 4 uke.

Vi har klippekort for kloklipp – hver 5. klipp er gratis. Spør oss om klippekort når du er innom klinikken!
IVC Evidensia

Kom innom og vei valpen

Vi vet hvor skummelt det kan være for valper å komme til veterinær. Vi vet også at en gradvis tilvenning av besøk til dyreklinikk kan forebygge stress og snu veterinærbesøk til noe positivt. Vi tilbyr derfor alle valper å komme innom for gratis veiing og tilvenning til besøk ved dyreklinikken.*

*Av hensyn til smittevern kan det være noe ventetid for å komme inn til dyreklinikken slik at vi begrenser antall personer som er inne på dyreklinikken til enhver tid.
IVC Evidensia

Hver 7. sekk gratis*

Purina Pro Plan Expert Care Nutrition er et vedlikeholdsfôr som KUN selges hos din lokale Evidensia dyreklinikk.
 • Komplett balansert fôr til hund og katt
 • Passer til alle faser av livet
 • Inneholder råmelk
 • Smaksgaranti
 • Du får alltid hver 7. sekk gratis

 • Har hunden eller katten din et spesielt behov har vi også Purina Pro Plan Veterinary Diets i vårt sortiment med samme fordeler som vedlikeholdsfôret.

  *Gjelder ved kjøp av minimum 3 kg
  IVC Evidensia

  Få 15 minutter ekstra tid med veterinær ved 12 ukers vaksine

  Det skjer store forandringer med valpen det første året. I løpet av noen måneder vokser og utvikler den seg så raskt at du nesten ser forandring fra dag til dag. Hele familien går inn i en spennende og krevende tid, og alle må tilpasse seg. Grunnlaget for mange lykkelige år legges nå, og det er viktig at en del ting vies spesiell oppmerksomhet:
 • Riktig fôring
 • Sosialisering
 • Oppdragelse
 • Sykdomsforebygging

 • Hos Evidensia ønsker vi å bistå dere i denne viktige perioden med veiledning og gode råd. Derfor gir vi også alle som kommer inn for en 12 ukers vaksine hos oss, 15 minutter ekstra tid med veterinæren slik at dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på!

  4.6

  Basert på vurderinger fra Google

  Åpningstider

 • Mandag
  08:00 - 18:00
 • Tirsdag
  08:00 - 18:00
 • Onsdag
  08:00 - 18:00
 • Torsdag
  08:00 - 18:00
 • Fredag
  08:00 - 18:00
 • Lørdag
  09:00 - 14:00
 • Søndag
  Lukket
 • Medarbeidere

  Irene Ulvesæter

  Klinikkleder

  Irene Ulvesæter

  Irene har lang fartstid på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet. Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver. «Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her». DyrHjemme har Irene whippeten Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstillingFerdigheterKundeservice og -kommunikasjonØkonomiVelferdskoordinator
  Les mer om Irene
  Robyn Grounds

  Veterinær

  Robyn Grounds

  Hun har kompetanse innen det meste av kirurgi, tannekstraksjoner samt kardiologi.
  Les mer om Robyn
  Alexandra Robicek

  Veterinær

  Alexandra Robicek

  Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet på Tu Dyreklinikk (nå Evidensia) i 2019. Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks. «Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær. Og selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.» DyrHun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.FerdigheterAlex er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre.Hun synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.Studert og jobbet med delfiner med fokus på respiratoriske lidelser, mikrobiologi og atferd. Stor interesse for exotics.
  Les mer om Alexandra
  Hughie McClafferty

  Veterinær

  Hughie McClafferty

  Hughie works as a general practitioner at Evidensia Rogaland. He joined the team in October 2021 having previously worked in many small animal hospitals in England. He enjoys all aspects of Veterinary medicine but in particular Opthalmology. DyrKara Labrador retrieverErfaringB.Comm Bachelor of Commerce (Honours) DVM Doctor of Veterinary medicine.
  Les mer om Hughie
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook