Nasjonale smitteverntiltak gjelder ved besøk til våre dyreklinikker. Les mer om smitteverntiltakene før du kommer til oss

Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt

Medarbeidere

Irene Ulvesæter

Klinikkleder

Irene Ulvesæter

Irene har lang fartstid på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet. Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver. «Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her». DyrHjemme har Irene whippeten Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstillingFerdigheterKundeservice og -kommunikasjonØkonomiVelferdskoordinator
Les mer om Irene
Robyn Grounds

Veterinær

Robyn Grounds

Hun har kompetanse innen det meste av kirurgi, tannekstraksjoner samt kardiologi.
Les mer om Robyn
Alexandra Robicek

Veterinær

Alexandra Robicek

Alexandra, eller Alex som hun gjerne kalles, elsker å synge og har hatt en karriere i musikk samtidig som hun gikk på universitet. Etter å ha blitt uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest, la hun sangkarrieren på hylla og flyttet sammen med ektemannen til Norge og startet på Tu Dyreklinikk (nå Evidensia) i 2019. Hun og mannen er glad i å reise. De besøker ofte flere kafeer i samme by, og tester ut forskjellige kaffetyper. På fritiden liker hun å jogge eller svømme, og hun lager duftlys av soyavoks. «Jeg elsker at det alltid er en utfordring rett rundt hjørnet i jobben som veterinær. Og selv om det kan være veldig travelt på klinikken, eller om man kanskje man har en vanskelig dag, finnes det alltid noen fra teamet som smiler til deg og da blir dagen litt lettere.» DyrHun har tidligere hatt både papegøyer, skilpadder, duer, hund og katt, men etter at hennes 17 år gamle Engelske setter gikk bort har hun hatt en liten pause i dyrehold. Men det kommer nok snart en ny hund eller katt i hus.FerdigheterAlex er interessert i alt som har med dyrs tannhelse og tannbehandling å gjøre.Hun synes også det er veldig spennende med dermatologi og mikrobiologi.Studert og jobbet med delfiner med fokus på respiratoriske lidelser, mikrobiologi og atferd. Stor interesse for exotics.
Les mer om Alexandra
Hughie McClafferty

Veterinær

Hughie McClafferty

Hughie works as a general practitioner at Evidensia Rogaland. He joined the team in October 2021 having previously worked in many small animal hospitals in England. He enjoys all aspects of Veterinary medicine but in particular Opthalmology. DyrKara Labrador retrieverErfaringB.Comm Bachelor of Commerce (Honours) DVM Doctor of Veterinary medicine.
Les mer om Hughie
Kristine Grønning

Veterinær

Kristine Grønning

Kristine er utdannet ved Szent Istvan University, Budapest 2015. Har siden endt utdanning jobbet både i England og ved Tu dyreklinikk. Hun gjør det meste innenfor poliklinikk og har erfaring fra akuttvakt. Interesserer seg spesielt for bløtvevskirurgi, ultralyd og tenner. DyrLabradoren Kara
Les mer om Kristine
Gabriella Sussetto

Veterinær

Gabriella Sussetto

Gabriella er utdannet ved universitetet i Torino. Hun har 4 års erfaring fra smådyrklinikk samt exotic pets. Gabriella er nytilflyttet og snakker foreløpig primært engelsk men lærer seg mer norsk for hver dag som går. Gabriella er faglig engasjert og utviser en genuin omtanke for både to og firbeinte. Utenom jobb liker hun å være aktiv utendørs sammen med samboer. FerdigheterPoliklinikk og ellers interessert i indremedisin og bløtvevskirurgi.
Les mer om Gabriella
Daniella Ueland

Veterinær

Daniella Ueland

Daniella var ferdig uteksaminert fra Szent Istvan University i Budapest i 2006. FerdigheterPoliklinikk, cytologi, kanin, enkle soft tissue surgerys.
Les mer om Daniella
Magne Haaland

Veterinær

Magne Haaland

Magne Haaland er veterinæren som startet Tu Dyreklinikk for snart 50 år siden, og har jobbet på klinikken siden da. Han har lang erfaring, både i poliklinikk og kirurgi, men også som autorisert øyelyser. Magne jobber fast to dager i uken hos oss, hvor han tar i mot klinikkens egne, men også øyepasienter henvist fra andre klinikker. Han er også tilgjengelig for ekstra øyelysninger andre dager i uken på forespørsel. Magne liker å holde seg faglig oppdatert i sitt felt og i august 2019 var han på et to dagers kurs i Finland i regi av NEM (Nordic Eye Meeting)
Les mer om Magne
Katrine Laupstad

Dyrepleier

Katrine Laupstad

Katrine fullførte sin utdanning på Hansenberg i Danmark i 2016, og har jobbet som dyrepleier siden. Hun har tilbrakt mye av tiden sin inne på operasjonssalen som anestesi/operasjonsdyrepleier, hvor hun trives aller best. Aller kjekkest er det når det er ortopedi på planen. Sommeren 2021 var hun på utkikk etter nye eventyr og masse ny kunnskap og startet derfor hos oss! Katrines drøm er å videreutdannes innen rehabilitering, slik at hun kan følge pasienten gjennom hele prosessen med utredning, operasjon og rehabilitering. På fritiden finner man henne på treningssenteret, på en fjelltopp eller i sofaen sammen med kjæresten og de 3 kattene deres. Dyr3 herlige katterFerdigheterAnestesi og smertelindringErfaringErfaring med anestesi på større inngrep og smertelindring. Stor interesse for rehab og vil gjerne tilegne seg mer kunnskap her.
Les mer om Katrine
Amalie Kallevik

Dyrepleier

Amalie Kallevik

Amalie ble uteksaminert som autorisert dyrepleier våren 2019 etter å ha tatt bachelorgraden sin på Nord Universitet i Bodø. Amalie trives godt i operasjonssalen og synes det er spennende å ta vare på kjæredyret gjennom hele operasjonsprosessen, fra klargjøring og anestesi til oppvåkning og hjemsendelse. Høsten 2019 var hun å reiste i Australia og fikk æren av å jobbe for RSPCA med gatehunder- og katter. Hun fikk også jobbe i Australia Zoo Wildlife Hospital for rehabilitering av syke koalaer. DyrTibetansk spaniel hund på 12 år som heter Azita, og ungdomskatten SiriFerdigheterAnestesi og smertelindringSunn vektnedgangSosiale mediaErfaringAnestesi og smertelindring, deltar for tiden på etterutdanning innen emne hos NMBU Kurs innen overvekt og slanking gjennom Royal Canin, obesity care uk og klinisk-ernaering dk. Amalie synes også at atferd og stressmestring er veldig spennende og ønsker stadig å lære mer!
Les mer om Amalie
Zuzanna Kosek

Assistent

Zuzanna Kosek

Zuzanna har tatt dyrepleierutdanning Polen, hvor hun er født og oppvokst. Hun har bodd i Norge siden 2013, og startet hos oss i april 2018. Zuzanna trives godt på travle dager, og liker seg aller best på tannrommet. «Jeg gleder meg alltid til å lære noe nytt på jobb! «På fritiden liker jeg å drive med hest, å løpe eller gå på topptur – generelt – å være aktiv hele tiden». DyrEn søt hvit gjeterhund som heter Baja.FerdigheterVeldig dreven på tannbehandlinger - stor interesse og vil lære mer.Ønsker å tilegne seg mer kunnskap innen fysioterapi og adferd (fear-free)ErfaringHun synes det er spennende å få jobbe med tenner, og å få følge pasienten gjennom alle steg – sedasjon, overvåkning, munnhuleundersøkelse, tannrøntgen og tannbehandlingen.
Les mer om Zuzanna
Ingrid Vistad

Resepsjonist/butikkmedarbeider

Ingrid Vistad

Ingrid er den første du møter når du kommer inn dørene på klinikken. Hun har bred erfaring fra kundeservice, og begynte å jobbe i butikk som 15 åring og har opparbeidet mye kunnskap siden den gang. Før hun kom til oss jobbet hun for et flyselskap hvor hun fikk mersmak av den administrative delen av serviceyrket. Sammen med service erfaringen er hu også oppvokst i et hundeoppdretter miljø, og har ofte vært en hjelpende hånd under valpefødsel. «Å få fylle hverdagen min med både to- og firbeinte er jo en drøm i seg selv, men å få muligheten til å bli med på utviklingen til denne flokken er så spennende». DyrKatten Chloe, og forhåpentligvis en liten hund om ikke så lenge.FerdigheterButikkansvarligKundeservice og kommunikasjon
Les mer om Ingrid