Veterinær opererer et sykt kjæledyr

Evidensia Rogaland Dyresykehus

På lag med deg og kjæledyret ditt

I dag: 09:00 - 14:00

Før besøket

Før besøket hos oss ber vi deg ta med følgende:

 • Vaksinasjonskort
 • Vaksinasjonskortet skal dokumentere vaksinasjonsstatus. Dette er viktig å ha i forbindelse med deltakelse på utstillinger og opphold i kennel.
 • Ved røntgenundersøkelser for hofteleddsdysplasi (HD) og albueleddsdysplasi (AD) skal rekvisisjonsskjema fra Norsk Kennel Klubb medbringes. Det samme gjelder ved undersøkelse patellaluksasjon. Skjemaet bestilles via NKK sine nettsider. Det er og en fordel å medbringe dyrets stamtavle.
 • Pass: Må medbringes i de tilfeller hvor dyret revaksineres mot rabies eller leptospirose, eller ved ormekurbehandling etter utenlandsopphold. Opplysninger om dette skal dokumenteres i passet.
 • Legemidler: Dersom dyret ditt allerede er under behandling med medisiner, er dette viktig informasjon for veterinæren som undersøker dyret ditt. Ta gjerne med medisinpakningen så vi kan få kjennskap til hvilke medisiner det dreier seg om og dosering dyret ditt får
 • Forsikringsnummer: Gjensidige, Agria, IF og Fremtind (tidligere DNB og Sparebank 1) tilbyr direkte skadeoppgjør med smådyrklinikker.  Det er da viktig at du har med forsikringsnummeret for at dette tilbudet skal kunne benyttes.
 • Second opinion: Dersom du kommer fra en annen klinikk og ønsker en second opinion, er det viktig for oss å få tilsendt journalutskrift og eventuelle prøvesvar eller røntgenbilder.

Dette sier kundene

Heidi Marie Taksdal

5

Har det siste halve året vært inne med en skadet pus og kastrering av både en hunn- og en hann katt. Veldig fornøyd med selve arbeidet og oppfølging. Får god forklaring på hva som skal skje og mye informasjon om helsetilstanden etterpå. Med pus som var skadet ble det foreslått å prøve en behandling først og så se det an, i stedet for å ta masse dyre prøver med en gang - og behandlingen virket perfekt! I tillegg viser både veterinærer og pleiere ekte omsorg for de firbente som er så dyrebare for meg - og litt omsorg for meg når jeg er bekymret :-) Også i resepsjonen og på telefonen blir man møtt på en hyggelig og høflig måte. Anbefales absolutt!

Prelia

5

Vi har vært her flere ganger pga katten våres var uheldig og fikk seg en smell. Jeg følte at vi ble tatt på alvor med en gang til tross for at det var vanskelig å finne ut av hva som var galt. Vi var så heldige og fikk Robyn som vår dyrlege til dette og hun virker som en person som virkelig elsker jobben sin! :) God kunnskap og ikke minst god støtte når ting ble litt tøft for oss. Anbefaler veldig!

benedikte pettersen

5

Vi ble godt tatt i mot av jentene i resepsjonen, samt av dyrlegen som skulle behandle hunden vår. De følgte nøye med oss, og var behagelige å snakke med. De beroligget både oss som eiere, og hunden. Vi følte oss godt ivaretatt og ble behandlet veldig privat i motsetning til andre dyreklinikker. Går veldig gjerne her igjen både når det skulle være nødvendig med akutt hjelp og ved oppfølginger og diverse sjekker!

Stian Eriksen

5

Hyggelige ansatte, imøtekommende og blid resepsjonist. Veterinær som tok seg tid til mer enn det undersøkelsen egentlig skulle være. 👍

Basert på vurderinger fra Google

Åpningstider ved Rogaland Dyresykehus

Spesielle åpningstider

Åpningstider

 • 2. Pinsedag
  09:00 - 14:00
 • Tirsdag
  08:00 - 21:00
 • Onsdag
  08:00 - 21:00
 • Torsdag
  08:00 - 21:00
 • Fredag
  08:00 - 21:00
 • Lørdag
  09:00 - 16:00
 • Søndag
  09:00 - 14:00
 • Medarbeidere

  Irene Ulvesæter

  Klinikkleder

  Irene Ulvesæter

  Irene har lang fartstid på klinikken. Hun jobbet på Tu dyreklinikk fra 2008-2016, men hadde et lite opphold fra klinikk for å opparbeide seg litt andre erfaringer. Heldigvis kom hun tilbake til oss i 2019 og er en viktig del av teamet. Irene møter alle med et smittende godt humør, og hun brenner for at både to og firbeinte skal føle seg velkommen og ivaretatt når de er på klinikken. Irene er som oftest å treffe i resepsjonen eller i telefonen, men er også klinikkens ”potet”, da hun har erfaring med mye forskjellig og elsker varierte arbeidsoppgaver. «Jeg er så heldig som har fått lov til å komme tilbake til verdens beste arbeidsplass. Jeg gleder meg over å få bidra til en trygg og god atmosfære sammen med resten av det fantastiske teamet her». Dyr Hjemme har Irene whippeten Mio som er en ordentlig rampegutt. Han holder henne på tå hev på hjemmebane og de to prøver seg innen ulike aktiviteter som agility og utstilling Ferdigheter Kundeservice og -kommunikasjon Økonomi Velferdskoordinator
  Les mer om Irene
  Robyn Grounds

  Veterinær

  Robyn Grounds

  Robyn er utdannet veterinær ved University of Glasgow, Skottland I 2013. Siden da har hun jobbet innen smådyrspraksis I Norge, med spesialfelt kirurgi, tannbehandling og akuttvakt. I 2018, hun fullført en PgCert og GPcert innen smadyrkirurgi, med flere perioder hospitering I større veterinærsykehus I England, Skottland og Norge. Hun er autorisert patella attest utsteder og utføre BOAS gradering på klinikken. Hun jobbe hovedsakelig med kirurgi og akutt pasienter, og er fagansvarlig på Evidensia Rogaland Dyresykehus.   Erfaring: 2013 – 2021: Veterinær: Sandnes Smådyrklinikk. Kurs og etterudanning  2022: Corrective Osteotomies – AO vet – Cremona Italy 2021: Masters Course in Advanced Fracture Repair - AO vet – Cremona, Italy 2021: TPLO – CPD Solutions – London, UK 2021: BOAS gradering kurs – NVF – Oslo, Norway 2019: Principles in Small Animal Fracture Management – AO vet – Budapest, Hungary 2019: Feline Pelvic Trauma - Improve International – Swindon, UK 2018: TTA Rapid – Improve International – Sheffield, UK 2018: Anaesthesiology I – ESAVS – Vienna, Austria 2017-2018: PgCert (Small Animal Surgery) - ISVPS – Swindon UK 2016: Soft Tissue Surgery I – ESAVS – Vienna, Austria 2015: Ophthalmology Surgery - Royal Veterinary College – London, UK 2015: Ophthalmology Fundamentals - Royal Veterinary College - London, UK 2015: Dental Fundamentals, Radiology and Surgical Extractions – Edinburgh, Scotland 2014: Abdominal Ultrasound – Royal Veterinary College - London, UK 2019: Halthets undersøkelse – Boeringer – Bryne, Norway 2019: Smertelindring innen kirurgi – Boeringer – Sola, Norway 2018: Akuttmedisin + kirurgi - Anicura Academy – Bergan, Norwa
  Les mer om Robyn
  Alexandra Robicek

  Veterinær

  Alexandra Robicek

  Alexandra ble uteksaminert fra veterinærstudiet i 2014 ved University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest. Hun startet på Tu Dyreklinikk (nå Evidensia) i 2019.   
  Les mer om Alexandra
  Hughie McClafferty

  Veterinær

  Hughie McClafferty

  Hughie works as a general practitioner at Evidensia Rogaland. He joined the team in October 2021 having previously worked in many small animal hospitals in England. He enjoys all aspects of Veterinary medicine but in particular Opthalmology. Dyr Kara Labrador retriever Erfaring   B.Comm Bachelor of Commerce (Honours) DVM Doctor of Veterinary medicine.  
  Les mer om Hughie
  Våre medarbeidere

  Innlegg fra Facebook